page title icon Păreri Toot Up pentru potență – experiența mea

Știai că pastilele Tianli sunt acum disponibile sub formă de fiole, cu un nou nume? Mi-am zis că e momentul să expun câteva păreri despre Toot Up fiole dar și pastile pentru potență, fiind un produs din ce în ce mai popular pe piața din România.

Se pare că producătorul chinez Changcuhn Tianli Health Products Co. a decis să înlocuiască unul din cele mai logevive produse ale lor, Tianli pastile pentru potență, cu Toot Up. Efectele și compoziția sunt în mare parte aceleași, diferă numele și, bineînțeles, modul de administrare.

Păreri despre Tianli am scris pe blog în trecut, după ce am testat acest produs. Și pot spune pe scurt că, pentru mine, marile sale minusuri au fost la întârzierea ejaculării, respectiv la modul de administrare, eu nefiind adeptul pastilelor de înghițit. Plus că se ia cu 2 ore înainte de a face sex, ceea ce înseamnă că trebuie să ai un plan – și nu prea merge să planifici sexul, mă-nțelegi.

Tianli vine doar sub formă de fiole, spray și șervețele. Fiecare ia după preferințe. Le-am încercat pe toate și chiar am scris despre ceva mai bun decât Tianli, cât și despre înlocuitor Tianli fiole, șervețele și spray. Am vorbit separat și despre Tianli spray ejaculare precoce, însă nu neapărat de bine, căci nu a avut efect la mine. Așa că, după toate aceste experiențe, am zis să dau o șansă și fiolelor Toot Up, să vedem cu ce a venit în plus producătorul. Oricum, dacă nu ești adeptul Tianli și nici Toot Up nu te mulțumește, nu te las în aer. Am scris despre o serie de pastile pentru potență pe care le recomand, și topul se găsește la finalul acestei pagini. Dar până atunci, hai să vedem ce fac aceste fiole.

Păreri Toot Up fiole pentru potență și rating

toot up pareri
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

 • potență – pot să recunosc, am obținut erecția într-un timp relativ scurt. Mi-am simțit penisul mai tare ca de obicei, după ce am luat o fiolă de Toot Up. Și partenera a observat și a zis că a simțit sexul cu mine mai intens, cât a durat.
 • Întârzierea ejaculării – ori am eu o problemă, ori are produsul acesta. Din păcate, nu am simțit îmbunătățiri aici. A doua repriză de sex am reușit să îmi controlez cât de cât ejacularea, dar chiar dacă nu luam fiola, cred că tot la fel performam.
 • ușurința utilizării – Toot Up fiole se ia cu 45-60 de minute înaintea actului sexual. E bine că se ia fără apă, pe cale orală, însă parcă e puțin incomod, totuși. Cel puțin eu m-am simțit ciudat, mai ales că o fiolă e mai greu de „palmat” dacă vrei să nu afle partenera.

Așa a reieșit rating-ul meu. Pot spune ca o părere despre Toot Up la modul general, că avantajul său principal este la nivelul energiei pe care ți-o dă. Nu am ascuns față de nevastă-mea că am luat Toot Up, chiar am pregătit-o spiritual, i-am zis să se aștepte la o noapte cum n-a mai avut de mult. Însă, din păcate, cred că i-am creat așteptări prea mari, căci noaptea a fost similară ca oricare altă dată când am făcut sex.

Păreri Toot Up pastile potență

Eu personal am luat fiole dar, din câte am citit, Toot Up pastile are aceleași efecte. Diferă doar modul de administrare și, din câte văd, și o parte din ingrediente. Momentan pot spune că rămâne valabil rating-ul de mai sus ca părere despre Toot Up pastile, însă cel mai probabil le voi încerca în viitor. La fel ca la fiole, pe prospectul acestui supliment scrie că efectele unei capsule pot dura până la 72 de ore și că nu este recomandat să iei mai mult de o capsulă pe zi.

Ingrediente Toot Up pastile vs Toot Up fiole

Toot Up pastile ingredienteToot Up fiole ingrediente
extract de Colții babei (Tribulus Terrestris)extract de Colții babei (Tribulus Terrestris)
rădăcini de Ginseng asiaticrădăcini de ginseng siberian
extract de urzicărădăcini de urzică
semințe de torțelsemințe de torțel
rădăcini de Rhodiola rosearădăcini de Rhodiola rosea
fructe de gojifructe de goji
extract de epimedium (Iarba țapului)Cordyceps sinensis
rădăcini de Rehmannia glutinosapărți din Moriga Oleifera
extract de Ghimpe (Xannthium Spinosum)semințe de Arpagic chinezesc
alcool 14,5% (0,3 ml / fiolă)

Experiența mea cu Toot Up fiole

Toot Up fiole este un produs pentru potență masculină pe baza unui mix de plante afrodisiace, în stare lichidă. De aceea este disponibil la fiole, însă există și Toot Up pastile. Cutia conține 7 fiole cu capac auriu, pentru o asimilare rapidă.

Am căutat beneficiile Toot Up fiole pentru potență pe diverse site-uri și iată ce promiteau producătorii:

 • ameliorează senzația de slăbiciune și oboseală;
 • crește libidoul la bărbați și dorința sexuală;
 • ameliorează stările de stres emoțional;
 • ameliorează disfuncțiile erectile;
 • ajută la controlul ejaculării;
 • menține sănătatea prostatei (dacă se ia profilactic, o fiolă pe zi).

Eu, unul, am luat 3 fiole ca să experimentez sexul după Toot Up în diferite momente ale zilei. Nu am ținut cont de orele meselor, în sensul că prima dată mâncasem cu mai puțin de o oră înainte să iau fiola, iar a doua și a treia oară cred că au trecut peste 3 ore de la ultima masă. Nu scrie nimic pe prospect legat de asta, așa că m-am gândit că nu contează.

După ce am luat Toot Up, prima fiolă a avut un gust ciudat, parcă nu așa bun ca o miere pentru potență. Apoi, am început preludiul, dar am băut puțină apă după fiolă că mi-a lăsat un gust parcă amar și mi s-a uscat gâtul. În fine. Am mers mai departe și cred că am avut unul din cele mai lungi preludii din viața mea. O oră m-am tot giugiulit cu soția, ne-am „jucat” unul cu celălalt, până să ajungem la penetrare. Nu am făcut sex oral unul altuia, doar ne-am atins și sărutat. Însă, când am început penetrarea, îmi simțeam penisul mai ferm ca de obicei. Parcă mă durea puțin, însă am dat vina pe faptul că a fost preludiul lung și eram foarte excitat.

Însă, cu cât a fost mai promițător începutul, cu atât a fost mai „dezamăgitor” sfârșitul, pentru că cu greu m-am abținut să nu ejaculez până nu a avut nevasta orgasm. Noroc că era „încălzită” dinainte, și atunci a ajuns cam la 10 minute după ce am început penetrarea la orgasm. După, mi-am dat drumul și eu, fără să pot controla. Deci cam 12 minute a fost prima repriză. Erecția s-a menținut pe jumătate după ejaculare.

Apoi, cam la 20 de minute după ce am ejaculat, erecția a revenit parcă și mai tare. Am trecut iar la acțiune, a doua repriză ținându-mă undeva la 30 de minute. Nu am făcut ceva special, doar pozițiile obișnuite, însă era firesc ca orgasmul meu să fie mai intens a doua oară. Însă, pentru a treia repriză, nu am mai avut energie. La fel și după a doua, respectiv a treia fiolă de Toot Up.

Reacții adverse apărute la mine

Nu se putea ca un articol cu păreri Toot Up să nu aibă și reacții adverse. Așa că, iată ce am simțit eu:

 • o ușoară durere la nivelul penisului, din cauza erecției tari – mai ales după prima fiolă luată.
 • dificultatea de a adormi – deși eram obosit după două reprize, parcă băusem o cafea înainte de somn, mi-a luat cu o oră mai mult să adorm ca de obicei, de fiecare dată când am luat Toot Up – și luasem pe la ora 18:00, nu în miez de noapte.
 • durere de cap a doua zi – am luat un antinevralgic, că altfel nu mă puteam concentra la muncă. Am dat vina pe oboseală.
 • amețeli ușoare, resimțite cam la 20 de minute după încheierea partidei. Noroc că eram în pat, era seară și nu a trebuit să conduc. E posibil să fie de la alcoolul din compoziția fiolei, eu de regulă nu consum alcool și la mine poate s-a simțit puțin.

Am scris eu mai în detaliu despre reacții adverse Toot Up într-un articol diferit.

Păreri Toot Up pe forumuri

Am căutat și pe forumuri păreri despre Toot Up fiole sau pastile, și în mare parte am găsit păreri bune. Majoritatea au spus că a funcționat excelent. Ce pot spune este că eu totuși am rămas puțin sceptic la acele recenzii de 5 stele ce le-am găsit. După părerea mea, este imposibil ca un produs să aibă DOAR recenzii de 5 stele. Am mai găsit și de 4, dar foarte puține. Ei bine, eu, unul, i-am acordat 3 stele.

Asta este recenzia mea, în urma experienței ce am avut-o cu Toot Up fiole. Și, deși o parte din ingrediente diferă la pastile, momentan consider că recenzia mea este valabilă pentru acest produs în ambele compoziții.

Înlocuitor Toot Up: ce alternative recomand

După părerea mea, Toot Up este un produs bunicel. E un supliment alimentar ce poate fi folosit atât pentru efectele sale pe care le simți cam într-o oră de la administrare, cât și profilactic, să te tratezi pentru eventuale probleme de prostată sau disfuncții erectile. Asta, bineînțeles, dacă nu suferi de afecțiuni cronice, renale, psihice sau neurologice. Și cam atât despre păreri Toot Up. Dar am scris mai multe despre prospectul Toot Up într-un articol separat.

Dacă ai fi un bun prieten cu mine, ți-aș spune să cumperi Toot Up doar dacă ești adeptul fiolelor. De exemplu, dacă preferi un produs similar, recomand și Tianli. Citește aici prospectul Tianli fiole. Deși, mai comod decât să bei o fiolă este să înghiți un pliculeț cu miere pentru potență, așa cum este uPotent. Uite aici o comparație între uPotent și Tianli fiole, să vezi diferențele clare.

Oricum, decât să recomand un anumit produs, prefer să îți ofer o listă. Este vorba de topul meu personal, clasamentul cu cele mai bune pastile pentru potență. Alege ce ți se potrivește de acolo și, crede-mă, îmi veți mulțumi mai târziu (și tu, și gagică-ta).

Lasă un comentariu