page title icon Cum e să faci sex după ce ai luat Tianli

Cauți păreri despre Tianli? Te interesează ce efect are, dacă e bun sau nu? Probabil ai încercat să ajungi la păreri despre Tianli pe forum, sau pe alte site-uri. Ei bine, eu mă bucur că ai ajuns aici.

Am tot zis pe aici pe blog că o să vorbesc la un moment dat și despre pastile pentru potență. Eu sunt consumator activ și le-am cam încercat pe toate. Și vreau să îți spun și ție cam ce am simțit cu fiecare în parte. Nu de alta, dar poate o să vrei să încerci și tu stimulente pentru potență și să nu regreți, sau să îți pară rău că nu a funcționat și ai eșuat din nou cu partenera. Citește până la final și vei regăsi topul propus de mine.

Bun, păi astăzi o să-ți spun cum e să faci sex după ce ai luat Tianli. Păreri despre Tianli mai găsești pe net, însă eu am scris din propria experiență cu acest supliment și de aceea am acordat rating-ul de mai jos.

Părerea mea despre Tianli

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

  • potență – când funcționează, Tianli e bun. Problema e că nu funcționează tot timpul și că rămâi cu frica de eșec.
  • Întârzierea ejaculării – când vreau să îmi vină greu mă aștept să pot controla ejacularea. Cu Tianli, când am simțit că îmi vine nu am mai putut să fac nimic. În plus, șervețele Tianli nu ajută cu nimic în întârzierea ejaculării.
  • ușurința utilizării – Tianli se ia înainte cu 2 ore să faci sex. Adică, trebuie să cam ai un plan bine stabilit iar sexul programat mie nu-mi place.
reactii-adverse-tianli

Pe Tianli îl găsești fie la fiolă, fie sub formă de spray, fie în pachet de șervețele umede. Eu am fost încântat să îl găsesc sub atâtea forme. Nu știu niciodată când am nevoie de un supliment pentru potență și vreau să fiu sigur că își face efectul repede. Și că îl pot lua fără să afle ea.

După cum ți-am mai spus, pastilele pentru potență mă ajută să fac sex fără griji cu nevastă-mea. Să încercăm tot ce ne trece prin cap și să avem o experiență faină de fiecare dată. Până la urmă, sexul ține fericirea în cuplu.

Așa că, mai iau pastile pentru potență. Nu vreau ca ea să știe pentru că sigur o să zică că nu o mai atrag sau ce știu eu ce motive mai găsește și se îngrijorează degeaba.

Ce review aș da pentru Tianli fiole

Problema cu Tianli fiole e că își face efectul după o oră. Serios acum, păi asta înseamnă să mă programez pentru sex. Ce naiba, păi sexul programat e super nasol. Eu vreau să fiu spontan.

Apoi, cu Tianli am avut experiențe variate. Prima dată a fost super. După, nici nu și-a mai făcut efectul. E un fel de ruletă rusească: riști să pierzi totul când ți-e lumea mai dragă.

Altă chestie rea la Tianli fiole: după te doare capul. Am avut chiar și migrene. Și ai o senzație de greață la stomac. Zici că te arde, așa ca și cum ai mânca multe portocale pe stomacul gol. Nu-i neapărat plăcut.

Altfel, când își face efectul, e bun. Face ceea ce promite. Mai puțin partea cu durerea de cap și cu arsurile la stomac. Dar bănuiesc că ălea sunt pentru că se administrează la 5 ore de la ultima masă. Adică trebuie să fii flămând cănd iei Tianli. Ah, și să nu bei sucuri acidulate sau cafea.

Da, știu. Review-ul ăsta este mai mult negativ decât pozitiv. Dar nu-i totul rău. Adică dacă chiar știi că faci sex peste o oră și că nu ești un gurmand din fire, atunci dă-i înainte. O alternativă pentru Tianli fiole este Toot Up, care vine atât sub formă de fiole cât și pastile. Citește despre păreri Toot Up și convinge-te dacă ți se potrivește acest produs sau nu.

Păreri despre Tianli șervețele

Șervețelele Tianli cică-s pentru controlul ejaculării. Eu nu am o problemă cu asta dar chiar vreau să îmi dau drumul când trebuie și când zic eu că-i momentul.

Le-am folosit o dată și pentru mine nu a funcționat. Adică nu am simțit nicio diferență cu Tianli șervețele umede. A fost la fel, m-a ținut la fel de mult. Acum nu știu, dacă chiar ai ejaculare precoce, probabil te ajută să reziști mai mult.

Păreri despre Tianli spray

Tianli spray este varianta mai hardcore a șervețelelor umede. Adică te ajută să amâni ejacularea.

Partea proastă la spray este că trebuie să ai grijă cum îl aplici. Nu e bine să intre în uter. Ai instrucțiuni, dar parcă tot nu dormi tu liniștit la sfârșit. După ce am citit pe forum (cu greu am găsit informații) și alte review-uri (nu știu câte-s adevărate) am ales să nu folosesc Tianli spray. Am rămas tot la suplimentele pentru potență. Mai sigure pentru mine și mai ales și pentru ea.

Ce este Tianli sau despre noul Natural Potent

Tianli este un stimulent pentru potență. A fost bun până în momentul în care a fost schimbat în Natural Potent. Din punctul în care denumirea și, probabil, formula s-a schimbat, Tianli (de fapt Natural Potent) nu a mai dat rezultate. Și dacă merge, rezultatele sunt slabe rău. Pare contrafăcut, sau cel puțin asta-i părerea mea.

E nasol că vorbim de fiole. Și nu-s mici. Ai o ditamai fiola pe care îți e și greu să o cari după tine. Ce să mai zic de cum o iei atunci când ești cu o fată. Așa că, ușurința utilizării nu prea există în cazul ăsta.

No, cam asta a fost de spus despre Tianli. O concluzie? Încearcă că nu ai ce pierde. Dar, fii conștient de review-urile negative, despre reacțiile adverse comune. Părerea mea e că nu ești 100% sigur când funcționează. Plus, partea cu durerea de cap de după și cu a sta flămând cel puțin 5 ore nu prea mă încântă.

Ce alternative recomand eu?

Eu am încercat mai multe produse și, sincer să fiu, de majoritatea am fost dezamăgit. Nu pot spune că am criterii foarte stricte, însă nu făceau ceea ce se spunea în reclame sau pe site-ul producătorului.

Însă, au fost câteva produse care au avut efect la mine și au cel mai bun rating. Iată aici lista dar reține – e doar un clasament personal, al meu, cu cele mai bune pastile pentru potență.

Citește și sper să-ți fie de folos!

Lasă un comentariu