page title icon Păreri Sunvert: pentru ce este pastila. Efecte la bărbați

M-am gândit să scriu acest articol cu păreri Sunvert în urma unor întrebări pe care le-am primit cu privire la eficacitatea sa. Am pornit deja o mulțime de discuții referitoare la stimulentele pentru potență, erecție și ejaculare. Însă, încă nu am scris până acum pentru ce este pastila Sunvert și ce efecte are.

Deși l-am luat din farmacie acum mai bine de 3 luni, încă nu am vorbit despre Sunvert. Simt nevoia să o fac, mai ales acum, în contextul în care observ că acest produs începe să stârnească interes.

Sunvert: pentru ce este pastila

Sunvert este un supliment alimentar produs de Sun Wave Pharma recomandat atât femeilor cât și bărbaților pentru menținerea sănătății organelor pelvine și a prostatei. De asemenea, este recomandat și pentru funcționarea optimă a activității sexuale la bărbați. 

Pastila are rolul de a susține, așadar, performanța masculină și de a îmbunătăți sănătatea prostatei și a tractului urinar. Sunvert se distinge ca fiind un supliment menit să ofere beneficii pe multiple fronturi. Contribuie la o sănătate sexuală generală și la bunăstarea sistemului urogenital.

Datorită amestecului unic de Graminex, extract de Curcuma longa, Extract de Boswellia serrata și Quercetina, acesta are și un efect antioxidant și antiinflamator asupra organismului.

Produsul conține 30 de comprimate și se poate administra câte o pastilă de două ori pe zi. Pastila se înghite întreagă, cu un pahar plin cu apă. Se găsește atât în farmacii, cât și în farmaciile online – atunci când îl comanzi online, acesta vine ambalat foarte discret.

Păreri Sunvert din experiența mea

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
  •  potență: pentru potență am dat un rating așa și-așa. Cei mai mulți utilizatori de pe net au avut o părere ceva mai proastă decât a mea, ziceau că a fost suficientă cât să-și facă treaba cu ea și cam atât. Cât despre mine, pot să spun că am avut o erecție de durată și nu mi s-a înmuiat penisul pe parcurs.
  •  întârzierea ejaculării: bărbații care au luat acest supliment spun că i-a ținut mai mult Acum, eu știu? Probabil că asta se datorează faptului că suplimentul are un rol în menținerea sănătății organelor pelviene. Deci, ,,soldatul’’ e la datorie și știe să-și facă treaba. Eu am fost mulțumit că am reușit să-mi întârzii ejacularea până la primul orgasm al soției, însă aveam așteptări mai mari.
  • ușurința utilizării: o cutie de Sunvert te ține cam 30 zile. Trebuie să iei un comprimat pe zi, și efectele încep să se vadă din a doua săptămână, dar asta depinde de fiecare. Cei mai mulți dintre utilizatori spun însă că suplimentul are un efect benefic și protector asupra prostatei, dar mai puțin asupra performanței sexuale.

Am pățit de-a lungul testelor mele să comand alte astfel de suplimente alimentare pentru potență și să mă îmbăt cu apă rece. Acest supliment, însă, a fost o experiență ok.

Nu mi-a remediat problemele funcției erectile, dar nici nu m-a lăsat la greu. Tot ceea ce mi-am dorit era să obțin performanțe sporite în pat, iar odată cu administrarea acestor suplimente am observat că încep să am o erecție de durată.

Aș zice că nu e cine știe ce în remedierea disfuncției erectile, dar nu e nici apă de ploaie. Pe scurt, câne e vorba de păreri Sunvert, pot spune că eu am o părere bunicică.

Păreri Sunvert pe forumuri

Păreri Sunvert pe forumuri

Când vine vorba de păreri Sunvert, nu am găsit foarte multe păreri pastile potență pe forumuri cu privire la acest supliment. Nu știu cât de nou este, la fel cum nu știu cât este de sigură sursa de la care m-am informat, dar am citit undeva că s-a lansat în 2018.

Totuși, am observat că unii bărbați spun că nu au simțit îmbunătățiri în activitatea din dormitor, însă cei care aveau probleme înainte, nu se mai confruntă cu disconfort la urinare.

Cu alte cuvinte, acest supliment alimentar ar ajuta mai degrabă la menținerea sănătății organelor pelviene prin menținerea funcționării normale a prostatei, decât la îmbunătățirea activității sexuale la bărbați.

Compoziție și administrare Sunvert

De pe prospect citire, Sunvert are 3 extracte de plante în compoziție și 2 substanțe active. 

Acestea sunt:

  • Quercitină – 200mg
  • Graminex G60 – 60mg
  • Graminex GFX – 3mg
  • Extract de Serenoa repens – 320mg
  • Extract de Curcuma longa – 105mg
  • Extract de Boswellia serrata – 100mg

Graminex are un conținut mare de aminoacizi și fitosteroli și ajută la sănătatea pelviană. Boswellia serrata reduce inflamația de la nivelul tractului urinar. Serenoa Repens ajută la menținerea sănătății tractului urinat și la eliminarea excesului de apă din organism. Curcuma longa are efect antioxidant, de protejare a organismului împotriva stresului oxidativ. 

Dacă te întrebi dacă sunt reacții adverse sau detalii de acest fel, citește articolul meu cu contraindicații Sunvert.

Voi pregăti un articol detaliat cu prospect Sunvert, și revin aici cu update când e gata.

Alternativă Sunvert

Sunvert poate fi o opțiune pentru bărbații care vor să-și îmbunătățească sănătatea sexuală, dar rezultatele pot varia de la un individ la altul. Din acest motiv, este indicat să vezi ce alte soluții naturale mai există pe piața actuală. Vezi cele mai bune pastile pentru potență, un clasament pe care l-am creat în urma testării multor suplimente și stimulente pentru potență. 

Sper să te ajute acest articol cu păreri Sunvert. Caută întotdeauna suplimente care să se bazeze doar pe ingrediente naturale și extracte din plante care să contribuie la o viață sexuală împlinită.

Lasă un comentariu