page title icon Păreri Stud 100 sau ce să știi despre spray-ul pentru ejaculare precoce

Cred că Stud 100 e cam cel mai cunoscut și popular spray pentru ejaculare precoce. E vechi pe piață și își atinge scopul. Acum, cu ce sacrificii o să îți zic imediat.

Dacă cauți păreri și recenzii despre Stud 100, sigur ai experimentat ejacularea prematură.

Să îți vină prea repede e cel mai nașpa lucru care ți se poate întâmpla. Când nu ți se scoală poți să o bagi pe aia „sunt prea stresat” sau „îmi doream prea mult să te impresionez”. Dar, când îți vine după doar câteva minute și ea încă te vrea, ce poți să mai faci? Cum te mai scoți atunci?

Îți zic că-i groasă rău. Eu am pățit să-mi vină mult prea repede. Prima dată când s-a întâmplat nici nu apucasem să o scot din pantaloni. Mi-o freca fata pe uscat și mi-a venit. Am fugit de am mâncat pământul doar de nu s-o prinde și ea.

Și după suflam și în iaurt să nu mai pățesc așa ceva. Cel mai nasol a fost să trec peste frica de eșec, să pot să fac și eu sex liniștit. Dar am depășit problemele de natură psihologică și mi-am recăpătat încrederea.

M-au ajutat mult pastilele și suplimentele pentru potență, asta trebuie să o recunosc.

Desigur, am folosit și eu Stud 100. Dacă vrei părerea mea despre produs, o ai chiar acum.

pareri stud 100

Păreri Stud 100

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

  • potență – Stud 100 nu e pentru potență sau erecție tare. Amorțește zona și cam atât. Așa că, dacă te aștepți să ai erecție maximă, să fie tare și lung, nu e produsul potrivit. Cel puțin, la mine potența a fost exact așa cum o știam, niciun plus pe partea asta.
  • Întârzierea ejaculării – Stud 100 te ajută să reziști mai mult. Mare atenție însă să nu dai prea multe pufuri că s-ar putea să nu ți se mai scoale. Acum, eu am fost dezamăgit pentru că amorțește de nu mai simți nicio plăcere. Dai așa robotic și sexul își pierde din pasiune și din plăcere.
  • ușurința utilizării – trebuie aplicat cu grijă. Dacă dai prea mult nu mai ai erecție și oricum ar fi, anesteziezi destul de puternic zona. Atenție și cu partenera – o să-i amorțească și ei așa că e bine să folosești prezervativul.

Așa cum vezi, din propria mea experiență cu Stud 100, produsul își face treaba. Adică, te ajută să reziști mai mult, în funcție de câte pufuri aplici pe penis.

Dar, totul vine cu un sacrificiu. Unul care nu îmi dă pace și nu mă pot împăca cu el. Băi, deci zici că-i anestezic folosit de dentiști. Amorțește tot. Și când zic tot, păi nu mai simți nimic. Penisul tău e tare dar nu transmite nicio plăcere.

Nu mai spun că prima dată când am folosit Stud 100, ca să fiu sigur că funcționează, am dat ca eroul la pufuri pe penis de, săracul, a fost mort vreo 2 ore. Ce să se mai scoale, nu cred că își mai dădea seama ce-i cu el.

Recenzii și păreri despre Stud 100 pe forumuri și site-uri

Dacă te uiți peste părerile Stud 100 pe forumuri găsești cam experiența mea pe peste tot.

Majoritatea bărbaților care au încercat spray-ul pentru ejaculare precoce se plâng de același lucru: prea amorțește Stud 100 penisul de nu mai simți nimic.

Unii se plâng și de ceva reacții adverse cum ar fi senzație de arsură pe penis sau chiar dureri de cap. Eu nu am avut așa că nu pot să mă pronunț. Am scris separat și despre reacții adverse Stud 100, citește să afli mai multe.

Alții spun că au dat cu Stud 100 pe penis, nu au folosit prezervativ și după a amorțit chiar și vaginul fetei. Păi, măi băieților, la ce vă așteptați? Dacă penisul e ca la operație, te aștepți ca vaginul să scape? Normal că intră și ea în panică că nu știe ce-i stricat la instalație.

Așa că, mare atenție. Bine ar fi să folosești prezervativul după ce dai cu spray-ul Stud 100. Sau, măcar, să te speli bine pe penis înainte să o penetrezi. Ah, desigur, dacă îți face sex oral, ce crezi că se va întâmpla? Da, da, hai că ai ghicit bine.

Prospectul Stud 100

Dacă citești prospectul Stud 100 înțelegi mai bine toate părerile și recenziile de pe forumuri și alte site-uri.

Produsul conține lidocaină. Substanța este folosită chiar în cabinetele stomatologice pentru amorțirea zonei în care urmează să se lucreze. Așa că, Stud 100 asta face: anesteziază. De fapt, de aia te ține pe tine mai mult. Pentru că nu mai simți mare lucru. Oricum, te invit să citești mai multe în articolul cu prospect Stud 100.

Eu, de exemplu, nu vreau asta. Desigur, vreau să rezist mult mai mult, dar nu vreau să pierd din plăcere. Atunci, de ce naiba mă mai obosesc să fac sex?

Ce recomand eu?

Am folosit Stud 100 dar nu pot să îl recomand. Părerea mea e că își face treaba dar asta nu înseamnă că e de recomandat. Amorțește și anesteziază zona, plus că poate face același lucru și cu vaginul partenerei.

Așa că, eu folosesc în schimb altceva, un produs cu bune rezultate pentru ejaculare precoce. E vorba de uPotent, o miere pentru potență cu efect în doar 20, 30 de minute.

Oricum, ți-am spus mai multe despre ce poți să încerci în topul cu cele mai bune pastile pentru potența la bărbați.

2 comentarii la „Păreri Stud 100 sau ce să știi despre spray-ul pentru ejaculare precoce”

  1. Bun articol.

    Ca și recomandare, să se înceapă cu un singur puf. Metoda pe care eu am folosit-o este să pulverizez pe o suprafață curată, întinsă… exemplu, sticlă. Astfel nu se face risipă și se aplică în mod uniform pe zonele penisului unde sensibilitatea este mai mare.

    Răspunde

Lasă un comentariu