page title icon Păreri spray Natural Potent. Recenzia mea despre spray-ul pentru ejaculare

Cauți spray pentru ejaculare? Băi, sunt sigur că vrei să scapi de grija ejaculării precoce. Am trecut și eu prin asta și știu că-ți dă viața peste cap. Fix de asta te ajut cu păreri spray Natural Potent.

Spun așa ceva pentru că dacă ajungi să vrei să iei un produs care să te scape de frica de eșec, sigur vei da și peste Natural Potent. Despre pastilă ți-am vorbit într-un articol separat și îl recomand și pe acela, în cazul în care spray-ul nu crezi că ți se potrivește. Mă refer la textul cu păreri Natural Potent.

În fine; ziceam că-i super delicat să suferi de ejaculare prematură. Chiar nu poți face sex așa cum ar trebui și încrederea în tine e puternic zdruncinată. Să nu mai zic de stările de anxietate care apar sau de problemele psihologice legate de potența la bărbați.

Așa că, hai să vedem dacă spray-ul Natural Potent te poate scăpa de necazuri sau nu.

Păreri spray Natural Potent: de ce spray și nu pastile pentru potență

Dacă te uiți după păreri spray Natural Potent pe forumuri o să găsești recenzii variate. Unii bărbați spun că e bun, alții că e apă de ploaie.

pareri spary natural potent

Să ne înțelegem. Spray-ul ar trebui folosit doar atunci când sunt probleme cu ejacularea. Când îți vine mult prea repede și tu vrei să reziști mai mult. Să controlezi ejacularea nu să rămâi cu instrumentul bleg în mână după doar câteva secunde de acțiune.

Așa că, fix pe ejaculare, spray-ul e recomandat poate mai mult decât pastilele. Asta datorită substanțelor active și efectelor. Pastilele sunt, de cele mai multe ori, mai eficiente atunci când vorbim despre erecție maximă și recuperare după primul număr.

Păreri spray Natural Potent și cum a funcționat când l-am încercat eu

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Pe scurt, nu prea bine, după cum deja ți-ai dat seama.

Nu-i că nu merge. Doar că amorțește. Știu, ăsta e și scopul, de ce naiba l-am mai încercat dacă nu voiam ceva care amorțește?

Păi, sincer, m-am dat conform cu prospectul și mi-a amorțit rapid. Și nu doar că a amorțit, dar nu am mai simțit plăcere. În cazul meu, mi-a fost greu să o scol și să am o erecție suficient de tare pentru a face sex.

Cum substanțele din spray-ul Natural Potent nu ar trebui să intre în contact și cu partenera, a trebuit să mă ocup singur de asta. Nu voiam să știe și ea că am nevoie de produse pentru potență, așa că am tot încercat eu să prelungesc preludiul. Nu prea mi-a ieșit.

În fine. Într-un final am ajuns să am erecție. Doar că am pierdut-o mult prea repede. Mi-a murit p**a la scurt timp de la penetrare din cauză că avem prezervativul pus. Nu zic să nu folosești prezervativul, doar că amorțeala instrumentului plus prezervativul au dus către moartea pasiunii.

Per total, o experiență eșuată. Da, nu am ejaculat repede. Dar nici nu m-am bucurat de sex. A fost mai mult o luptă pentru a ascude faptul că am folosit spray-ul Natural Potent.

Recenzie spray Natural Potent și ce recomand pentru un efect bun

Dacă vrei musai să încerci un spray contra ejaculării precoce atunci e bine să știi că toate amorțesc p**a. Ți-am zis cam același lucru și când am scris păreri Stud 100.

Ideea e că substanța activă a produsului asta face. Amorțește zona pentru ca tu să te exciți mai puțin. Acum, eu îți recomand să dai doar un puf, maxim două la început. Și să te speli pe penis după un minut de la aplicare.

În felul acesta poate nu îți amorțește atât de tare. Și dacă o speli bine nu îți e frică că poate substanța o afectează și pe ea.

Așa că, testează înainte de a trece la treabă. Să vezi dacă spray-ul Natural Potent te poate ajuta sau nu. Chiar nu ai nevoie de o problemă în plus. Produsele pentru potență ar trebui să te scape de o grijă, nu să provoace altele noi.

Ce să faci dacă vrei rezultate care merg la sigur

Eu aș zice să nu folosești spray-ul Natural Potent. Asta e părerea mea. De fapt, nu folosi nici măcar alt spray sau produse similare așa cum este gelul pentru potență.

Eu aș merge pe miere pentru potență. Citește părerea mea cu uPotent și vezi cum m-a ajutat să depășesc problema ejaculării precoce.

Altfel, dacă vrei erecții tari și potență maximă îți pot recomanda pastilele pentru potență Pops.

Oricum, pe blogul meu găsești deja un clasament cu cele mai bune produse pe care le recomand eu. Încearcă pastile potență fără stres – sunt naturale și nu îți pun în pericol sănătatea. Sau, dacă ai probleme mai grave, treci pe la doctorul urolog.

Lasă un comentariu