page title icon Păreri despre Sex Power, pastile pentru potență și stimularea erecției

Cauți ceva mai bun decât Maraton Forte sau Tianli? Probabil vei da peste Sex Power. Eu l-am încercat așa că, hai să-ți spun părerea mea despre el.

Salut, eu sunt Dan Juan. Sau, cel puțin așa îmi zic prietenii. Și, după cum poate știi deja, îmi place să fac sex. Încerc tot felul de lucruri în dormitor și îmi place să găsesc mereu noi metode prin care să mențin pasiunea. Nu de alta, dar, în timp, când f**i aceeași femeie (da, nevasta în cazul meu) s-ar putea să ajungi să te plictisești. Nu degeaba apar relațiile extraconjugale.

Așa ajung să încerc și tot felul de pastile pentru potența la bărbați. Le iau atunci când vreau să mă țină mult. Să pot să experimentez cât mai multe. Când vreau erecție maximă și controlul ejaculării.

Ți-am mai vorbit despre pastile și suplimente naturale pentru potență. Despre păreri cu Tianli, păreri cu Maraton Forte, păreri cu Herbal V ori păreri cu Proxel Potent.

Am făcut și un clasament personal al celor mai bune produse pentru potență, dar îți las link la final de articol. Până atunci, vezi experiența mea cu Sex Power.

Așa că, e timpul să-ți spun și ce părere am despre Sex Power. Da, l-am încercat și pe el atunci când Maraton Forte și Tianli nu-și mai făceau efectul.

Păreri Sex Power

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

De ce am acordat acest rating:

  • potență: dacă respecți indicațiile, are efect. Adică îți simți penisul tare, mai gros ca de obicei, și simți cum pulsează sângele în capul penisului. E o adevărată plăcere, mai ales pentru femei.
  • întârzierea ejaculării: aici depinde de la om la om. La mine, a mers. Adică a fost o experiență plăcută, cred că prima dată m-a ținut aproape 40 de minute până la ejaculare, ceea ce e de două ori mai mult decât m-ar ține dacă nu aș lua pastile pentru potență.
  • ușurința utilizării: aici m-a pierdut. Adică nu poți, frate, să-ți programezi sexul, și nici nu poți să faci sex când mori de foame. Mai ales că te consumă, asta doar dacă vrei să slăbești. Prea multe indicații, așa că dau o stea.
reacții adverse sex power

Conform rețetei, Sex Power se administrează pe stomacul gol, cu apă călduță. Așa se dizolvă rapid și așa își face efectul.

Sex Power pentru potență se ia cu 4 ore înainte să mănânci. Ai putea să te întrebi cum naiba mai faci tu sex spontan așa. Și ai dreptate; nu prea mai faci. Îl programezi.

Apoi, după ce îl iei, nu trebuie să mănânci. Tot vreo 4 ore. Cum sună asta? A foame, îți zic eu. Multă foame.

Am respectat recomandările pentru că voiam să văd cum funcționează. Așa că, dacă mergi după carte, îți iese. O să ai potență și chiar control pe ejaculare.

L-am luat și fără să respect rețeta. Adică am și mâncat că nu mai puteam de foame. Și nici n-am aștepat chiar 4 ore până să fac sex. Nu tot timpul iese faza cu programarea partidei. Ei bine, în cazul ăsta nu a mers. Adică nu am avut aceeași erecție tare pe care o voiam eu. Și nici pe ejaculare nu a fost prea bun. Mi-a venit destul de repede.

Părerea mea despre Sex Power? Funcționează dar cam cu prea multe restricții. E complicat să îl iei și parcă vreau o soluție mai simplă. Așa cum este în cazul mierei pentru potență uPotent.

Păreri forum Sex Power

Am căutat păreri pe forum despre Sex Power. Și alte recenzii de la bărbați care l-au încercat. Și am găsit cam aceleași lucruri ca la mine. Mulți se plâng de administrare. Alții spun că au dat banii degeaba. Desigur, sunt și bărbați mulțumiți. Ca de obicei, părerile sunt împărțite. De aia e bine să încerci pe pielea ta. Dar, doar după ce ești sigur că produsul e bun pentru tine.

Reacții Adverse Sex Power

Acum, chiar și atunci când a funcționat, am avut reacții adverse cu Sex Power. Nu grave, dar au fost acolo. Destul de supărătoare.

Pastila pentru potență dilată vasele de sânge. Așa că, o să te înroșești în obrăjori. Nimic supărător pentru mine la capitolul ăsta.

Dar, după ce am luat am fost la sală. Să fac puțin sport. Și mi-a curs sânge din nas. Probabil de la tensiunea crescută și vasele dilatate. Așa că, grijă cu sportul după ce iei Sex Power.

M-a durut și capul după sex. A fost așa ca o migrenă și nu a trecut decât după ce m-am pus la somn. Partea asta chiar nu mi-a plăcut.

Și, cum nu mănânci atunci când iei Sex Power, sunt reacții adverse și la nivelul stomacului. Niște arsuri și puțină greață. Dar trece după ce mănânci.

Am scris mai în detaliu pe acest subiect în articolul reacții adverse Sex Power. Află de acolo tot ce trebuie să știi înainte să cumperi.

Recomand Sex Power?

Ai văzut care e părerea mea cu Sex Power. Cum a funcționat pentru mine. Și ți-am spus pe scurt ce păreri cu Sex Power mai sunt pe forumuri și pe net. Personal, nu îl recomand. Are multe neajunsuri.

Pe blog la mine mai găsești și alte review-uri despre pastile și suplimente pentru potență. Așa cum sunt cele în care am comparat Maraton Forte și uPotent, sau Tianli fiole și uPotent. Dar, găsești mai multe informații în categoria potența la bărbați.

Alte produse recomandate

Dacă nu ești nici tu mulțumit de Sex Power sau cauți altceva, află de la mine ce am încercat și a mers. Vreau să te ajut, pentru că am fost și eu în situația de a lua produse care n-au avut efect sau au avut reacții adverse mai urâte.

Te invit să-mi citești topul cu cele mai bune pastile pentru potență. Îmi asum tot ce-am scris acolo, e testat pe propria piele.

Să ne auzim cu bine. Și nu uita să lași o părere în comentarii. Nu de alta, dar e bine să ne ajutăm reciproc.

Lasă un comentariu