page title icon Păreri Promen vs Promen Plus. Diferențe și asemănări

Am citit despre ambele produse și vreau să vorbim despre ele. Păreri Promen vs Promen Plus – scopul este de a te ajuta să-ți formezi o părere dar și să faci alegerea potrivită pentru tine.

Cu trecerea timpului, fiecare descoperă pe cont propriu ce i se potrivește și ce nu, indiferent de părerile și recomandările celor din jur. Cu toate acestea, mie îmi place să mă documentez înainte să dau banii pe vreun produs.

Așadar, hai să vedem concret care sunt diferențele și asemănările când vine vorba despre părerile Promen și Promen Plus. Voi încerca să le explic cât de clar voi putea.

Menționez că eu nu am testat aceste suplimente, până în prezent. Am scris acest material cu scopul de a documenta informațiile ce le-am găsit online. La final, am scris concluziile mele personale.

Păreri Promen vs păreri Promen Plus: diferențe și asemănări

Promen este un stimulent sexual adresat bărbaților. Este disponibil la flacone de 60 capsule.

Produsul sprijină funcțiile sexuale ale bărbaților, revitalizează viața sexuală, contribuie la erecții de lungă durată și crește dorința sexuală.

În plus, producătorul Razmed Pharma declară că acesta poate mări în mod natural penisul. Însă creșterea penisului se oprește odată cu încheierea perioadei adolescenței, în jurul vârstei de 18-20 de ani.

Se poate spune cu certitudine că după vârsta de 20 de ani, organul reproducător nu mai crește în dimensiune. Iată câteva trucuri care-ți fac penisul mai mare și mai gros.

Mai mult, specialiștii spun că nu există niciun produs care să poată mări în mod natural penisul. Așadar, reclama care i se face acestui produs nu este însoțită de studiile menite să valideze beneficiile despre care se spune că le-ar avea.

Promen se consumă sub formă de tratament fără recomandarea unui medic specialist în disfuncția erectilă. Capsulele se administrează de 2 ori pe zi timp de 30 de zile.

Ce pot spune despre păreri Promen Plus? Acesta este produs de aceeași companie care face Promen, și anume Razmed Pharma.

Deși nu are aceeași compoziție, se administrează la fel. Capsulele Promen Plus sunt concepute pentru a fi absorbite eficient și ușor de către organism. În comparație cu produsul Promen, acestea promit o creștere a dimensiunilor penisului cu 35%!

Chiar dacă au ingrediente diferite, ambele suplimente se bazează pe formule inovatoare ce integrează principii active din anumite plante. Scopul lor este de a sprijini funcția erectilă, de a crește potența și de a stimula plăcerea sexuală masculină.

Păreri Promen pe forumuri

Pentru a obține mai multe perspective, am căutat în grupurile de pe Facebook, pe Reddit și în blogurile dedicate performanțelor sexuale masculine pentru recenzii la pastilele de potență.

Părerea generală exprimată pe forumuri de către cei care au testat produsul este una relativ bună. Cu toate acestea, utilizatorii consideră că există posibilități de îmbunătățire. Că e loc de mai bine.

Din nefericire, am descoperit că în cazul câtorva bărbați există forme comune de îngrijorare. Acestora le este teamă că produsul nu are rezultatele dorite și anume că nu le-a mărit organul genital. 

Acest lucru mi-a adus aminte de Xtrasize, căruia i se face aceeași reclamă și care, bineînțeles, nu are capacitatea de a mări cu adevărat penisul. O soluție care are acest efect este injectarea de kanamicină în penis, însă nu aș merge așa departe.

Păreri Promen Plus pe forumuri

Despre Promen Plus există puține păreri, însă acestea sunt variate. Cei care au experimentat îmbunătățiri semnificative zic că suplimentul restabilește energia și interesul pentru activitatea sexuală.

Opiniile cu privire la întârzierea ejaculării sunt puține, dar unii utilizatori spun că au avut parte de o creștere a rezistenței în dormitor. Cu toate acestea, există și bărbați care susțin că nu au obținut rezultate notabile și au avut dureri de cap ca efect secundar al noii variante.

Așadar, unii dintre bărbații care au folosit produsul au exprimat nemulțumiri legate de efectele generate.

Având o compoziție naturală, Razmed Pharma spune că produsele din catalogul Promen își fac foarte bine treaba.

Mai spune că ele nu induc efecte secundare și sunt potrivite pentru toate categoriile de persoane (excepție minorii). Însă cum se administrează și, mai ales, ce conțin aceste două suplimente?

Promen vs Promen Plus prospect: administrare și ingrediente

Promen vs Promen Plus prospect: administrare și ingrediente

Conform producătorului, ambele suplimente nutritive oferă erecții ferme, durabile, sporesc rezistența și ajută la controlul ejaculării.

Cu ce vine diferit Promen Plus față de Promen?

Ei bine, conform producătorilor, Promen Plus are aceste efecte:

 • alungirea considerabilă a penisului;
 • creșterea penisului în grosime;
 • orgasme ce își măresc intensitatea și durata de-a lungul actului sexual;
 • sporirea semnificativă a plăcerii sexuale;
 • intensificarea circulației sangvine în interiorul penisului;
 • stare generală de bine;
 • creșterea potenței, prin scăderea perioadelor de recuperare dintre actele sexuale.

Administrare identică

Când e vorba de administrare, atât Promen cât și Promen Plus se folosesc ca tratament pentru bărbații care se confruntă cu problemele asociate funcției erectile.

Cum ziceam, se administrează câte 2 capsule pe zi timp e o lună. Se iau pe cale orală, cu multă apă. Conform prospectului, se administrează pe stomacul gol: una dimineața și una seara.

În general, este nevoie de aproximativ două săptămâni pentru ca efectele să se facă simțite. Cu toate acestea, este bine să înțelegem că fiecare persoană are un metabolism distinct, ceea ce poate determina variații în ceea ce privește capacitatea de asimilare a produselor.

Ingrediente diferite

Dacă am discutat despre păreri Promen vs păreri Promen Plus, trebuie spus că și aici avem de-a face cu două situații diferite. Deși cele două produse au în componență multe extracte naturale, acestea au rețete diferite.

Iată care sunt ingredientele ce se află în compoziția Promen:

 • zinc (gluconat);
 • drilizen;
 • soliden;
 • ganoderma lucidum;
 • amla;
 • ladderwack;
 • sofranas;
 • scorțișoară;
 • asparagus;
 • curculigo;
 • cordyceps sinensis;
 • momordica charantia;
 • terminalia arjuna;
 • apigenin.

Iată care sunt ingredientele ce se află în compoziția Promen Plus:

 • bioperina;
 • damiana;
 • tribulus terrestris; 
 • epimedium sagittatum;
 • semen cuscutae;
 • ginkgo biloba;
 • panax ginseng; 
 • saw Palmetto;
 • erythroxylum catuaba; 
 • fructus crataegi.

Am căutat informații despre ingredientele de mai sus. Ceea ce mă face să cred că ambele produse sunt recomandate pentru menținerea sănătății aparatului reproducător la bărbați, însă nu sunt principala opțiune pentru cei care suferă de disfuncții erectile

Pentru ei, am pregătit un clasament propriu (am scriu un link la finalul materialului).

Reacții adverse Promen vs Promen Plus și contraindicații

Reacții adverse Promen vs Promen Plus

Sigur că atunci când am căutat păreri Promen și păreri Promen Plus, am mers mai departe și m-am interesat de reacții adverse și contraindicații. 

Ca orice produs care ,,se respectă’’, aceste suplimente nu oferă reacții adverse. Cel puțin asta ne garantează prospectul.

Hai să îți spun însă ce am aflat de pe forumuri. Aceasta este lista cu cele mai frecvente reacții adverse la ambele produse (adică 1 din 10 persoane): greață, reacții alergice, vărsături, cefalee, dureri în piept, vedere încețoșată, senzația de căldură și chiar febră, dar și hipertensiune arterială.

Eu zic toate acestea aici nu ca să te sperii, ci ca să fii bine informat. 

Concluzii păreri Promen vs Promen Plus

Ce aș alege între Promen vs Promen Plus? Părerile exprimate de consumatorii de pe net nu mă conving să mă orientez către niciuna dintre aceste două produse. Sincer.

Însă, dacă am de ales, mereu mă duc către o soluție naturistă, cu rezultate rapide, fără efecte negative. Spre exemplu, acest top cu pastile pt potență

E un clasament personal, din care fac parte suplimente pe bază de extract din plante pe care le găsești în farmacii. Cu acestea, știu că merg la sigur.

Dacă aceste pastile naturale au funcționat la mine, nu văd de ce nu ar funcționa și la alți bărbați!

Sper să-ți fie de ajutor acest material.

Pe curând!

Lasă un comentariu