page title icon Am încercat Pro V pentru potență. Iată cum a fost

Cauți păreri Pro V? Vrei să cumperi și nu știi dacă funcționează sau nu? Iată părerea mea (aprobată de parteneră), în calitate de bărbat trecut de 40 de ani care a experimentat produsul.

Îmi place să diversific și mai ales să încerc lucruri noi, atât în pat cât și în alimentație. Nu pot spune că sufăr de disfuncții erectile sau am probleme cu ejacularea precoce. Dar, de multe ori, parcă nu mai am suficientă energie să performez în pat. În urmă cu 10 ani (pe la 30) duceam, fără probleme, chiar și 3 runde într-o partidă. Acum, fără un stimulent pentru potență, după prima ejaculare mă simt epuizat.

De-asta am vrut să înlături orice preconcepții și păreri Pro V nefondate și să vorbesc din propria experiență. Însă, înainte de a merge mai departe, vreau să știi că aceste capsule nu sunt în topul preferințelor mele. Vei găsi topul spre finalul articolului.

Păreri Pro V: ce am simțit când am luat prima dată

pareri pro v pastile de potenta

Așa cum te-am obișnuit, voi începe cu rating-ul meu.

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat aceste rating-uri după următoarele criterii:

  • potență: m-a ajutat să obțin o erecție fermă relativ rapid, în aproximativ 40 de minute, deși produsul promite că în 30. Apoi, am ținut-o cât pentru cel puțin două partide. Se putea mai bine, dar nici rău nu a fost.
  • întârzierea ejaculării: prima dată m-a ținut 20 de minute, a doua oară puțin peste 40. Nu e cu mult diferit față de cum funcționez eu în mod normal, de asta acest rating.
  • ușurința utilizării: pe prospect scrie că se ia cu multă apă sau cu un lichid cald, ca să se asimileze mai bine. Eu am luat cu ceai de fructe de pădure. Una peste alta, e ok, că eram acasă cu soția, dar dacă aveam 20 și ceva de ani, atunci gagica voia probabil să o scot la un vin, nu la un ceai. Deci, depinde unde și cu cine ești. Nu scrie pe prospect că ar avea reacții adverse dacă ai alcool la bord. Dar în mod cert, nicio pastilă pentru potență nu ar trebui luată cu alcool.

Pro V se poate cumpăra și la bucată, de pe site-ul producătorului: 1 capsulă, 2 capsule, 3 capsule sau cutii începând de la 4 capsule.

Când am luat prima dată o pastilă pentru potență Pro V, pentru moment, nu am simțit nimic. Apoi, am început preludiul cu soția, ne-am sărutat, ne-am mângâiat și am început ușor să ne dezbrăcăm. Am simțit erecția cum apare din primele minute, la mine oricum nu asta era o problemă. Și apoi am văzut că penisul era destul de ferm, și nu dădea semne că s-ar fleșcăi. După, am intrat în acțiune și lucrurile au decurs, aș putea spune, o idee mai bine decât la o partidă „pe uscat”, adică fără să iau nimic înainte. Doar că, după două reprize a căror durată am menționat-o mai sus, nu am mai rezistat pentru a treia rundă. Soția a fost mulțumită, oricum.

Partea interesantă este că producătorii spun că efectele te țin până la 3 zile. A doua zi, recunosc că încă aveam libidoul ridicat și am vrut să mai iau nevasta la o tură. M-a ținut mai puțin efectul ca în prima zi, pentru că mă simțeam mai obosit. A treia zi, în schimb, nu am mai făcut nimic. Libidoul scăzuse și pur și simplu ne-am uitat la TV.

Păreri forum Pro V

Am căutat păreri Pro V pe forumuri și nu prea am găsit. Oamenii pe eMag zic că e bun sau „acceptabil” produsul, iar cu asta tind să fiu de acord. Ți-am zis mai sus, prima zi a fost ok, a doua zi a fost aproape ok și a treia zi nu am mai simțit nevoia să fac sex. Parcă mă epuizasem de energie și n-avea rost să mai încercăm, sigur calitatea actului sexual nu ar fi fost ok.

Nu am găsit alte păreri Pro V pe forumuri, dar pot spune că pe pielea mea, de la prima capsulă, nu am simțit acel „nou nivel de excitare” menționat pe site-ul producătorilor sau în reclamele pe care le fac. Nici nu știu ce înseamnă, eu mă excit aproape la fel tot timpul, depinde de stimulii externi și de starea mea psihică.

Ca și idee generală, Pro V dă un boost de potență și are efect la început, în ziua administrării. Dar după aceea, efectele scad rapid.

Producătorii spun că Pro V are efect pe toate planurile, și cu erecția și cu întâzierea ejaculării. Aici, tind să cred că boost-ul mai mult este la erecție prelungită, că la nivel de control ejaculare precoce nu am simțit mari îmbunătățiri.

Administrare pastile potență Pro V și ingrediente

Pro V poate fi achiziționat de pe site-ul producătorilor: www.prov-pills.ro, cât și de pe multe alte site-uri. E disponibil și în unele farmacii. Prețul este accesibil, zic eu, dar beneficiile promise pe site sunt, după părerea mea, exagerate.

Administrarea pastilelor Pro V se face ușor, cu „un pahar mare cu apă sau un lichid cald spre fierbinte, pentru o mai bună asimilare”. Pe prospect scrie să se ia o capsulă la un interval maxim de 3 zile, produsul având o capacitate efectivă mare.

În rest, nu sunt alte contraindicații la administrare.

Ingredientele sunt cele întâlnite și la alte suplimente pentru potență, însă pe site sunt trecute doar cele naturale:

  • Fructe de Tribulus Terrestris -85 mg;
  • Rădăcini și părți aeriene de Panax Ginseng -80 mg;
  • Rădăcini de Rhodiola Rosea -80 mg;
  • Fructe de Lycium Chinese – 60 mg;
  • Scoarță de Cinnamomum Cassia – 20 mg.

Păreri Pro V împărțite: are sau nu reacții adverse?

Pe prospect Pro V scrie că nu sunt reacții adverse. Totuși, am mai citit pe alte bloguri că unii spun că au simțit că inima le-o ia razna sau că au avut, a doua zi, ușoare dureri de cap.

Eu nu am simțit asta, din fericire, nici după ce am luat a doua capsulă, la un interval de 7 zile de la prima. Totuși, nu am exagerat cu nimic, în sensul că nu am consumat alcool în nopțile când am făcut sex după ce am luat Pro V. Nici altceva. Cei care susțin că au avut astfel de reacții adverse nu au specificat dacă au mai consumat și altceva sau dacă au probleme cardiace în istoricul medical. Nici vârsta. Așadar, nu putem trage concluzia că sunt frecvente aceste reacții.

Însă, un lucru e clar, ar trebui specificat pe toate prospectele pastilelor pentru potență că, dacă aveți probleme cardiace sau hipertensiune, consultați medicul înainte să consumați produsul.

Am scris mai multe despre acest subiect în recenzia mea despre reacții adverse Pro V. Citește-o să vezi detaliile.

Concluzii personale despre pilulele Pro V

În ceea ce privește opinia mea personală, nu păreri Pro V de pe net, pot spune că nu aș mai cumpăra acest produs din nou. Comparativ cu altele, despre care am mai scris pe acest blog, nu am fost satisfăcut pe deplin. Citește și comparația făcută de mine între Pro V și Herbal V, eu cred că cele două sunt înrudite.

Poate aveam așteptări mai mari, citind toate beneficiile de pe site-ul producătorului sau recenziile bune de pe farmaciile online.

A fost pentru mine o lecție, să nu cred că „tot ce zboară se mănâncă” sau, cu alte cuvinte, „dacă e pe internet nu înseamnă că e 100% adevărat”.

Totuși, poate la tine experiența va fi mai bună. Așa că, poți comanda, să vezi ce efecte simți tu. Tot ce am scris în această recenzie este strict experiența mea legată de Pro V. Decizia rămâne la tine.

Ce recomand ca înlocuitor Pro V

E bine să ai alternative!

Așa cum am promis, găsești aici topul meu personal cu cele mai bune pastile pentru potență. Să știi că sunt alese pe sprânceană, după efectele ce le-am simțit eu. Găsești rating-ul meu personal pentru fiecare, o mică poveste cât și link la alte articole dedicate despre produsele respective.

Dacă ai cumpărat deja Pro V și ai avut o experiență diferită, lasă un comentariu. Cu cât avem mai multe păreri Pro V aici, cu atât mai bine.

Lasă un comentariu