page title icon Ce e Power V8 și cum te simți după ce-l iei

Despre Power V8 am citit păreri bune. Sigur, pe forumuri și pe alte site-uri sunt și recenzii negative. Dar mie nu îmi place să cred ce spun alții. Așa că l-am încercat și eu. Îți zic imediat totul despre experiența mea.

Nu fac un secret din faptul că mai iau pastile pentru potența la bărbați. Nu am probleme cu erecția. Dar, mai am momente proaste când sunt obosit, stresat sau nu prea am chef de sex. Și, ca să controlez ejacularea și să am erecții tari, iau pastile pentru potență.

Am și făcut un clasament personal al celor mai bune pastile pentru potență, testate pe propria piele. Sper să te ajute și pe tine, mai ales dacă vrei un înlocuitor pentru Power V8. Găsești link la finalul paginii.

De asta am încercat și Power V8. Să văd dacă mă ajută să o scol repede, să mențin erecția mult și să am controlul ejaculării.

În teorie Power V8 este pentru ejaculare precoce. Adică te ajută să reziști mai mult. Suplimentul pentru potență promite și erecție maximă precum și o plăcere mai intensă în timpul penetrării.

Cum a funcționat la mine? Îți spun acum.

Păreri Power V8

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Iată de ce am acordat acest rating:

  • Potență: când am respectat prospectul, am avut erecție tare, cam la o oră după ce am luat pastila. Nu cu mult mai tare ca de obicei, dar capul penisului îmi pulsa. Simțeam căldură acolo și un nivel de excitare puțin peste medie.
  • Întârzierea ejaculării: pe mine m-a ajutat să o țin sus și bine, cel puțin 30 de minute, timp de două partide consecutive. Nici nu a fost nevoie de preludiu foarte mult între ele. De regulă mă ține 20 de minute sau mai puțin, depinde de stare, dacă nu iau nimic.
  • Ușurința utilizării: nu-mi place aici că trebuie să le iei pe stomacul gol și nu ai voie să mănânci după. Nici nu e bine să bei sucuri cu acid sau să iei alte energizante, sau cofeină, că ți-o ia inima razna. Așa că am „murit” de foame în ziua în care am încercat aceste pastile.
reacții adverse power v8

Conform prospectului, Power V8 se administrează cu cel puțin 30 de minute înainte e a face sex. Cu apă călduță pentru a se dizolva rapid. Și, nu este recomandat să iei mai mult de o pastilă pentru potență la 3 zile.

Bun. Așa am și făcut. Am luat Power V8 cu 30 de minute înainte de sex. Nu a funcționat. Nu am simțit nicio diferență și am fost dezamăgit.

Așa că, am zis să mai bag o fisă. Și am procedat după cum știam eu că e mai bine. Adică, l-am luat pe stomacul gol și la mai bine de o oră înainte să fac sex. Nu am mâncat după, nici nu am băut sucuri cu conținut ridicat de zahăr. Și a fost altă poveste. Am simțit o îmbunătățire a erecției și chiar am reușit să rezist considerabil până când am avut orgasmul. Plăcerea în sine a fost cam ca de obicei.

Părerea mea e că Power V8 poate funcționa. Dar, în anumite situații. Adică dacă îl administrezi într-un anumit fel. Ceea ce ridică principala mea problemă: am nevoie de un plan. Să știu când fac sex ca să știu când iau pastila. Și să fac puțină foame între timp.

Nu e neapărat bine. Nu e neapărat rău. De exemplu, uPotent e mai bun.

Păreri Power V8 pe forumuri

Dacă despre Maraton Forte, Tianli, Sex Power, Natural Potent sau Herbal V găsești păreri împărțite pe forumuri și pe alte site-uri, despre Power V8 e cam lipsă de opinii.

Recenziile sunt limitate și, personal, nu știu dacă sunt pe bune sau nu. Așa că, îți recomand să nu te încrezi în tot ce citești pe net.

Poți liniștit să încerci și tu Power V8 să vezi dacă te ajută. Oricum, pentru mai multe detalii te invit să citești și articolul meu dedicat cu prospect Power V8.

Reacții adverse Power V8

Eu nu am avut reacții adverse notabile. Doar pulsul puțin crescut, probabil de la dilatarea vaselor de sânge. Și o ușoară durere de cap după. Dar a trecut după un pui de somn.

A doua zi m-am trezit cu foamea în gât, dar cel mai probabil că m-am culcat cu stomacul aproape gol. Nu mănânc seara de obicei, dar în ziua în care am luat pastila, nu m-am putut abține și am mâncat un pic.

Clar am luat suplimente pentru potență cu reacții adverse mai puternice. Așa e cazul cu reacțiile lui Maraton Forte sau reacțiile lui Tianli. Sau, mai rău a fost când am avut reacții adverse Erecta.

Am scris mai multe despre acest subiect în articolul detaliat cu reacții adverse Power V8. Aruncă o privire și acolo.

Îți recomand Power V8?

Sincer, nici nu știu ce să zic. La mine prima dată nu a funcționat. A doua oară a mers ok. Eu am mai încercat și alte pastile pentru potență și atunci am ales să merg pe ceea ce funcționează cel mai bine pentru mine.

Așa că nu pot să recomand Power V8. Desigur, poți să-l încerci liniștit. Și să vezi dacă te ajută cu potența și ejacularea precoce. După ce o faci, nu uita să lași un comentariu. Părerea ta îi poate ajuta și pe alții să se decidă.

Înlocuiește Power V8 cu aceste pastile

Dacă totuși nici tu nu ești mulțumit de Power V8 sau de ce ai citit aici despre el, nicio problemă. Ai și alte variante, piața e plină de produse. Grea e viața când nu știi ce să alegi, însă eu am vrut să îți simplific munca. De aceea, te invit să citești clasamentul meu personal al celor mai bune pastile pentru potență. Sunt alese pe sprânceană, în funcție de senzațiile ce mi le-au dat.

Citește și fii informat întotdeauna înainte să cumperi!

Lasă un comentariu