page title icon Păreri Potent Forte Naturalis: merită să cumpăr?

Scriu acest articol cu păreri Potent Forte după ce mulți m-ați întrebat dacă funcționează. Ați văzut diferența principală față de alte produse, faptul că un flacon are 60 de capsule de 500 mg. Asta înseamnă tratament, nu supliment luat la nevoie.

Și v-am mai zis eu în trecut, mai ales în articolul cu păreri Proxel Potent, ce dezamăgire a fost pentru mine ideea de tratament luat zilnic. Am luat așa cum scria pe prospect și apoi am așteptat. Nu mi-a influențat stilul de viață, cum a fost la alte produse precum am zis în articolul cu păreri Erecta. Acolo, luat la 3-4 ore de la ultima masă și la distanță de alte câteva ore de la masa următoare înseamnă aproape o zi întreagă fără mâncare. Cine mai are chef de sex cu foamea-n gât?

Ei bine, la Potent Forte, părerea este undeva între cele două. În schimb, apreciez mult că este un produs românesc, sper la cât mai multe astfel de suplimente produse în România. Este produs de Cosmo Pharma, în colaborare cu Naturalis.

E mai bun ca tratament pentru potență decât Proxel Potent, dar e mai slab la efecte concrete decât Erecta. Hai să-ți zic ce am simțit eu.

Păreri Potent Forte și ce experiență am avut eu

Am luat Potent Forte cu gândul că o să mă ajute cu erecția. Nu aveam așteptări pe partea de control ejaculare precoce, deși este important pentru mine să rezolv și problema asta. Totuși, dacă pot avea o erecție de durată, mă gândesc că mă ajută și să-mi controlez mai bine ejacularea. Hai să vedem dacă a fost așa.

pareri Potent Forte Naturalis
sursa foto: Naturalis
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat aceste rating-uri după următoarele criterii:

  • potență: la jumătatea tratamentului, adică la 2 săptămâni după ce am început flaconul, am simțit zilnic o energie mai mare ca de obicei. Însă, nu era orice fel de energie, ci una sexuală. Timp de încă 2 săptămâni, cât am continuat să iau tratamentul, am reușit să obțin erecția foarte repede și m-a ținut în timpul sexului.
  • întârzierea ejaculării: Aici nu a fost efectul atât de puternic. Erecție aveam, însă tot terminam repede. Prima tură de regulă îmi dădeam drumul în 5 minute, iar a doua cam după 25. Aș spune performanțe medii, măcar nevasta ajungea la orgasm înaintea mea.
  • ușurința utilizării: pe prospect scrie că se ia câte o capsulă de două ori pe zi înainte de masă. Zis și făcut. Am băgat una dimineața și una seara. Am dat o stea aici căci nu știam la ce să mă aștept, când să mă aștept. A trebuit să umblu mereu cu flaconul la mine, sau să-mi țin la muncă pastila în altă parte să nu se vadă eticheta. O stea am acordat aici.

Păreri Potent Forte aș mai putea spune, însă asta a fost experiența mea, pe scurt. M-a bulversat că pe unele site-uri am găsit că se recomandă 3 capsule pe zi. Eu am luat doar două, cum scria pe prospectul oficial.

30 de zile m-a ținut tratamentul cu Potent Forte Naturalis. Nu pot spune că am ieșit învingător la final. Nevastă-mea mi-a zis că păream mai odihnit în timpul sexului decât de obicei, în sensul că mă mișcam mai bine. Nu știu acum dacă e din cauză că m-am odihnit mai mult în general sau că am mâncat mai bine.

Însă, un lucru e clar: am simțit pe pielea mea că eram mai energic, că seara nu mai îmi picau ochii în gură și eram apt când era vorba de sex.

Păreri Potent Forte Naturalis pe forumuri

Am căutat și pe net, înainte să cumpăr. Eram curios să văd ce zic alții. Sincer să fiu, nu am găsit mare lucru. Erau unii care spuneau că e apă de ploaie și n-au avut nimic după ce au luat. Nu știu sigur dacă sufereau sau nu de disfuncții erectile, însă pe prospectul Potent Forte nu scrie că ar rezolva astfel de probleme.

Însă, am găsit și recenzii negative care spuneau că le-a luat-o inima razna sau că a trebuit să întrerupă tratamentul că le crescuse tensiunea. Pe prospect scrie clar că nu este recomandat persoanelor cu afecțiuni cardiace. Însă, ce faci dacă nu te știi drept o persoană cu afecțiuni cardiace?

Am scris aici un articol despre cardiacii și sexul. Am mai scris și despre obezitate și disfuncții erectile, respectiv consumul de pastile de potență cu alcool. Nu sunt foarte sigur dacă cei care au lăsat recenzii negative au avut astfel de experiențe din motive externe, care nu țin de produs. Cert este că nu există supliment pentru potență pentru toată lumea.

Administrare, ingrediente și efecte adverse Potent Forte

Despre administrare Potent Forte am vorbit. Se ia de două ori pe zi, înainte de masă (preferabil dimineața și la prânz), cu un pahar cu apă. Tratamentul durează 30 de zile, cu o cutie de 60 de capsule. Fiecare pastilă are concentrația 500 mg, ceea ce înseamnă că pastilele sunt cam mari, dar cu ingrediente în concentrație mare.

Apropo de ingrediente, Potent Forte conține:

  • Extract uscat de semințe de dovleac (200 mg),
  • Extract de țelină (150 mg),
  • Tribulus Terrestris (50 mg).

După cum vezi, sunt doar ingrediente naturale. Vom vorbi despre efectele acestora în articolul cu prospect Potent Forte, mai târziu.

În ceea ce privește efectele adverse, eu nu am avut nimic. Ți-am zis, doar energia inexplicabilă. Iată aici un articol separat cu reacții adverse Potent Forte ce le-am găsit și pe forumuri.

Vorbeam mai mult în timpul tratamentului, mai ales în săptămânile 3 și 4. Aveam pulsul crescut dar nu cu mult. Nu pot să dau vina pe produs, pentru că eu mai fac și sală între timp. Am mers la 2 antrenamente pe săptămână în timpul tratamentului și probabil și asta m-a revigorat. Însă, alte suplimente nu am luat.

De unde cumpăr și cât costă

Ca păreri Potent Forte, putem concluziona că nu este un produs pe care să nu ți-l permiți, măcar să încerci. Scopul meu nu e să te fac să nu mai cumperi, ci să decizi tu, în funcție de efecte și preț, dacă merită pentru tine.

Așadar, poți găsi produsul în farmaciile online și magazinele naturiste. Catena, de exemplu, colaborează cu Naturalis și e clar că acolo găsești prima dată la o căutare pe Google. O cutie de 60 de capsule Potent Forte Naturalis costă 50,90 lei (preț standard în anul 2021).

Înlocuitor Potent Forte. Ce alternative am

Scriind aceste păreri Potent Forte, am ajuns și la câteva concluzii. De exemplu, dacă suferi de disfuncții erectile sau ejaculare precoce, nu merită să îl încerci. Nu te ajută decât dacă ai deja o bază și vrei mai mult de la erecția ta. De asemenea, dacă nu ai răbdare și vrei o soluție de moment, la fel, nu merită. Cu Potent Forte trebuie să aștepți, efectele nu vin imediat.

Dacă vrei un înlocuitor Potent Forte, eu îți recomand Pops. E tot o pastilă, tot naturală, dar îl iei la nevoie. De exemplu, vrei să performezi în noaptea asta? Ia Pops cu cel puțin 30 de minute înaintea sexului și câteva ore bune, ai steagul sus.

Dacă vrei mai multe alternative, citește topul meu cu cele mai bune pastile potență. Pe lângă Pops, mai sunt acolo suplimente de unde poți alege. Spor maxim!

Un comentariu la „Păreri Potent Forte Naturalis: merită să cumpăr?”

Lasă un comentariu