page title icon Păreri Pops: pastile pentru potență maximă [Actualizat 2024]

Evrika! Am găsit ce căutam de mult! Când spui pastile pentru potență maximă, spui Pops. Cred că asta este rețeta pe care orice supliment pentru bărbați trebuie să o urmeze. Am pregătit câteva păreri Pops care sper să te încânte la fel cum am fost eu când am luat.

De ani buni caut pastila pentru potență perfectă pentru organismul meu. Le-am încercat pe cele mai populare și știu că mai am multe pe listă. Când apare ceva nou pe piață, care vine cu detalii și e bine promovat, înseamnă că producătorii știu ce fac. Și am mers pe încredere în farmacie să caut Pops. Să-i spunem intuiție danjuaniană. Și nu m-am înșelat. 

Am avut o experiență peste așteptările mele. De-aia vreau să împărtășesc cu tine câteva păreri Pops din experiența mea. O să discut despre senzațiile ce le-am trăit. O să zic de ce Pops ocupă primul loc în clasamentul meu cu pastile potență (link la finalul articolului).

Păreri Pops: recenzia mea

Pops – îți coboară sângele la cap! Așa spun producătorii și bine zic. Băieții ăștia au găsit mixul de ingrediente necesar pentru orice pastilă pentru potență cu efect maxim. De-asta, produsul lor face exact ce promite: îți dă erecții tari, de durată. 

Hai să vedem rating-ul meu și de ce am ales așa:

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

 • potență: treaba a mers ca unsă. Am luat pastila, în 30 de minute pe ceas am simțit penisul mai tare ca de obicei. Partenera, pe interior, l-a simțit mai tare și mai ferm. Efectele puternice au ținut undeva la 4-5 ore, după care au început să scadă. Eu am luat pastila spre seară și pot spune că am simțit ceva efecte și a doua zi dimineața. Parcă era gata să mi se scoale oricând. Atunci când am văzut-o pe nevastă-mea dormind lângă mine, nu m-am putut abține. Am trezit-o într-un mod excitant, ca să ne satisfacem poftele împreună. Frumos mod de a-ți începe ziua, atât eu cât și nevastă-mea adorăm sexul de dimineață.
 • Întârzierea ejaculării: eu, în mod normal, fără pastile, rezist vreo 15 minute, dar când sunt obosit, prima rundă e mai scurtă. Ei bine, de data asta mi-am depășit cu mult „norma” pentru prima rundă. Am rezistat cam 45 de minute a doua tură. Erecția era în continuare acolo, beton, chiar și după ce ejaculasem. Concluzia e clară: dacă nu ai probleme cu ejacularea precoce, adică să-ți dai drumul în 2-3 minute, Pops te ajută.
 • Ușurința utilizării: e o pastilă, ușor de cărat în buzunar, nici n-o simți. Oricând ai nevoie, o scoți din buzunar și o iei cu apă, cu 30 de minute înainte de sex. Cam atât cât durează o conversație și un mic preludiu. Cred că ăsta e singurul mic inconvenient, îți trebuie apă. Însă, faptul că își face efectul în 30 de minute și ești gata de atac e un mare avantaj. Spre exemplu, când luam Maraton Forte, era o bătaie mare de cap să reziști 2 ore, asta-mi complica seara enorm.

Am cumpărat Pops. Ce a urmat

Nota finală este cea mai bună pe care am dat-o unui supliment pentru potență sub formă de capsule. Căci asta este forma în care vine Pops – o cutie cu 4, 12 sau 20 de pastile, în funcție de nevoi. Este un supliment alimentar cu efect imediat, așa că nu se ia ca tratament, ci la nevoie. 

Am luat mai întâi cutia de 4 pastile din farmacie, să nu mă oftic că pierd prea mulți bani dacă-i țeapă. Căci m-am lecuit după alte produse care m-au dezamăgit. La capitolul cea mai bună miere pentru potență am găsit produsul de care aveam nevoie. Însă, aveam în continuare speranțe să găsesc și cea mai bună pastilă pentru potență… și, băieți, cred că am găsit-o.

În continuare, iată câteva păreri Pops din partea mea.

Experiența mea cu pastilele pentru potență Pops

Se apropia ziua neveste-mii și voiam să-i fac o surpriză. Așa că m-am gândit să testez Pops cu câteva zile înainte, spontan, într-o seară, să văd dacă funcționează. Am citit pe prospect, totul clar, așa că am așteptat o oră după masa de seară. Am luat pastila cu apă și am mers direct în dormitor. 

Mi-am surprins soția într-o lenjerie de noapte sexy, dezvelită, pe o parte. Am început să îi sărut coapsele, ea aproape adormise. Am luat-o în brațe și am sărutat-o pe gât, apoi am simțit că începe să geamă ușor, de plăcere. A început să mi se scoale și îmi simțeam penisul mai tare ca de obicei. M-am dezbrăcat și mi-a simțit și ea penisul tare și cald, pe coapsele ei reci. A început să mi-l mângâie. Avea încă ochii închiși, nu s-a întors cu fața la mine. Mă atingea și mă invita să o sărut în continuare pe spate. 

Când am ajuns la penetrare, trecuseră cam 30 de minute de când am luat pastila. Mi-am pus prezervativ tocmai ca să văd cât mă ține erecția după ce am ejaculat. Și m-a ținut, frate. Cred că doar după a doua repriză, care a durat 45 de minute, mi s-a înmuiat puțin penisul. Însă, erecția era în continuare acolo! După un foarte scurt preludiu, eram pregătit de runda a treia. Cred că asta a scos-o din minți pe nevastă-mea, căci i-a fugit somnul cu totul. 

Am scris un clasament cu cele mai bune pastile pentru potență. Află dacă acest produs face parte din top!

Vezi clasament

Păreri Pops de la nevasta mea

Apoi, spre dimineață, am trezit-o iar în mod kinky pe soție. Luasem pastila mai spre seară și simțeam efectele și de dimineață, așa că am trecut din nou la acțiune. Femeile sunt înnebunite după sexul de dimineață și, recunosc, și eu la fel. Așa că ne-am început ziua amândoi „în forță”, cum s-ar spune.

Ceea ce voiam să îi ofer cadou de ziua ei, s-a întâmplat fix cu câteva zile înainte, doar de probă. Ceea ce trebuia să fie o noapte liniștită, s-a transformat într-o noapte de aproape 4 ore de sex. Am încercat cât mai multe poziții. Mi-a făcut sex oral, cam tot ce mă stârnea pe mine cel mai tare. Voia să „mă obosească” și să ne culcăm, dar nimic. Erecția a rămas, pofta de sex a rămas. M-am simțit, pe bune, ca la 22 de ani. Și partea mișto e că… efectele Pops se simt 24 de ore. Inclusiv a doua zi am dat-o gata pe nevastă-mea. Era sâmbătă și trecuseră abia 16 ore de când am luat prima pastilă. 

Ce rămâne de zis? Am luat pastila și de ziua ei și a fost la fel. Am mai luat Pops la o săptămână după și a fost tot așa. Când am trecut la acțiune, m-a ținut 4 reprize consecutive. A fost peste așteptări, atât pentru mine cât și pentru nevastă-mea, căreia nu i-a venit să creadă câtă energie aveam.

Păreri Pops și alte detalii de pe prospect

Fii mereu precaut înainte să cumperi. E bine că mă citești, că vrei să te documentezi înainte să cumperi pastila asta. Așa să faci cu orice supliment sau medicament pentru potență.

Pops nu are contraindicații, în afară de:

 • a nu se depăși doza zilnică recomandată,
 • nu este recomandat celor care suferă de afecțiuni cardiace.
 • Este alcătuită dintr-un mix de plante afrodisiace, despre care discutăm mai multe în articolul cu detaliile de pe prospect Pops

Efecte secundare Pops – există?

Eu nu am avut reacții adverse după ce am luat pastilele potență Pops. M-am simțit bine a doua zi, doar oboseala a fost „efect advers” că am stat până pe la 2 noaptea. Altfel, fără dureri de cap, fără arsuri la stomac sau alte senzații neplăcute. Oricum, o să urmăresc pe forumuri și pe site-urile unde se va lista pastila, dacă apar comentarii. Eu am scris despre reacții adverse Pops, poți citi articolul separat.

Actualizare 2024: am citit de la diverse persoane păreri Pops care spuneau că au avut dureri de cap, puls crescut sau că s-au simțit ceva mai obosiți după ce a trecut efectul. Oameni buni, acestea sunt normale. Pops vine cu o concentrație de plante afrodiziace cu care organismul nu este obișnuit. Inima pompează mai mult sânge ca de obicei, ca să favorizeze erecția. Așa că simți astfel de efecte mai ales dacă nu consumi des astfel de pastile. Eu nu am simțit efectele adverse pentru că iau mai multe suplimente de potență.

Pot lua Pops și pentru masturbare?

Bună întrebare! Nu te împiedică nimeni. Cum Pops sunt pastile naturale fără efecte adverse, nu-ți face griji că te afectează dacă nu ai o parteneră. Dacă preferi să te antrenezi, masturbarea e un exercițiu bun.

Sau, poate vrei să testezi pastila înainte să faci sex. Poți să o iei și, după 30 de minute, uite-te la un film porno. Te poți convinge și așa. Apoi, dacă ai ocazia să faci sex în aceeași zi, nu mai trebuie să iei altă pastilă. Una e de ajuns, căci efectul Pops durează până la 24 de ore.

Pot lua Pops cu alcool?

Nu e recomandat să iei nicio pastilă de potență cu alcool. În general, le diminuează efectul. În funcție de ingredientele pe care le au, pot să-ți dea chiar palpitații sau să-ți crească tensiunea.

Nu e cazul la Pops, însă îi reduci efectul dacă ai consumat alcool, chiar și cafea sau băuturi energizante înainte. Dacă iei Pops la mai puțin de 2 ore de la ultima masă, are efect, dar ceva mai slab. Ține cont de toate astea, dacă vrei să te bucuri de o experiență hardcore. Am scris aici un articol detaliat despre efectele consumului de pastile de potență cu alcool. Dacă te interesează, sigur te va ajuta.

Pot lua Pops dacă am probleme cardiace sau bypass?

Eu nu recomand să iei Pops dacă ai probleme cardiace. Însă, eu nu sunt medic, așa că mai bine consultă-ți cardiologul și urologul înainte. Eu nu recomand niciun stimulent pentru potență în astfel de situații, pentru că ele au rolul de a-ți crește fluxul de sânge înspre zona genitală. Va crește pulsul, posibil și tensiunea. Însă, depinde de nivelul de toleranță pe care îl ai.

Adică, sunt persoane cu probleme cardiace care consumă inclusiv Viagra sau Cialis sub supravegherea medicului. Deci, din nou, consultă un specialist înainte să faci ceva de capul tău.

Păreri Pops: de ce cred că e cea mai bună pastilă pentru potență

Toate cele de mai sus fiind spuse, eu cred că am găsit „nașul” în materie de suplimente pentru erecție. Da, e adevărat, Pops pentru asta a fost făcut, nu pentru întârzierea ejaculării. Pe prospect scrie că „poate prelungi durata actului sexual”, ceea ce s-a întâmplat și la mine. 

Chiar dacă la început am ejaculat mai repede, în reprizele următoare mă ținea mai mult. Erecția asta merge mână-n mână cu ejacularea. Dacă ai capul sus, poți să dai cu el înainte. Adică să-ți satisfaci gagica și după ce ți-ai dat drumul. Știm cu toții că femeile ajung mai greu la orgasm, mai ales la primul. 

Pops e calea către erecție pe cale naturală. De-asta nu ai nevoie de un plan. Iei pastila cu apă, apoi în 30 de minute devii mai sensibil la stimuli sexuali. Stai liniștit, nu te trezești cu o erecție pe stradă care să-ți rupă pantalonii. Se scoală doar dacă te mângâie partenera acolo jos, dacă se mângâie singură în fața ta… sau dacă te uiți la un film porno.

Efectele țin 24 de ore, așa că nu te teme că nu apuci să faci sex imediat la 30 de minute după ce ai luat pastila. Asta e partea mișto! Mergi la un chef și vrei să marchezi. Iei Pops înainte de petrecere și toată seara, chiar și obosit, ai timp să cucerești pe cineva. În dormitor, pentru prima oară cu acea persoană, o să-i dai cea mai mișto noapte de sex din viața ei. 

Sunt multe motive pentru care recomand aceste pastile și am scris aceste păreri Pops. Și fii pregătit să mai auzi de pastilele astea. Îți zic eu, deși băieții abia le-au lansat pe piață, o să mai auzi de ele.

De unde cumpăr Pops și cât costă

Eu am cumpărat Pops din farmacia fizică. Mi s-a părut cel mai simplu și sincer așa. Găsești și online, dar mai bine în farmacii.

Prețul Pops începe de la 79 lei pentru o cutie cu 4 capsule. E super decent pentru ce oferă. Vine undeva la 19,75 lei pe pastilă. E foarte ok pentru ce oferă, și prețul e așa de câțiva ani. La Farmacia Tei, în locație, găsești chiar un preț mai mic.

Recomand alte pastile potență?

După toată experiența asta mișto ce am avut-o, cred că am găsit noile mele suplimente pentru erecție preferate. Prin urmare, am numai păreri Pops bune. Fără îndoială, își merită din plin primul loc în topul meu cu pastile pentru potență.

Repet, tot ce am trecut acolo în top e strict din experiența mea. Nu vorbesc în numele altora, însă recomand ce a mers la mine. Dacă suferi de disfuncții erectile, eu zic că Pops e cea mai bună variantă, din câte am testat până acum.

Spor la acțiune și fă-ți partenera fericită!

61 de comentarii la „Păreri Pops: pastile pentru potență maximă [Actualizat 2024]”

 1. Am fost reticient la inceput pentru ca nu prea am eu incredere in pastilele pentru potenta. Dar la mine si-au facut efectul din plin. Super senzatia.

  Răspunde
 2. Vrăjeală.
  Medicamentul nu are efectul spus .
  Medicamentul doar il intareste mai tare de cat deobicei.
  Nu intarzie ejacularea..
  Nu recomand
  Cu el sau fara el aceias ejaculare.

  Răspunde
  • Salut, Alex! Îmi pare rău că nu ai avut experiența pe care am avut-o eu cu Pops. Dar menționez că, în primul rând, nu este un medicament, și în al doilea rând, nu este creat pentru întârzierea ejaculării. La mine a fost o consecință faptul că am ejaculat mai târziu, datorită erecției tari ce mi-au dat-o pastilele astea. Dar Pops e un supliment alimentar, nu e un medicament, e o mare diferență. Vorbește cu producătorul, am înțeles că oferă garanția banilor înapoi dacă nu ești mulțumit. Baftă!

   Răspunde
    • Salut! Am un prieten în Germania și a comandat de pe Amazon. Așa că, depinde de țara în care ești, încearcă să comanzi de pe Amazon Pops sau poate Amazon Germania are livrări în țara în care locuiești. Mai mult nu pot să te ajut – dar contactează băieții de la Pops la telefonul de pe site-ul lor și întreabă acolo. Spor

     Răspunde
 3. @Danjuan: apropo de asta cu EP, eu personal nu pot sa spun ca am probleme, s-au mai intamplat episoade rapide cum de altfel banuiesc ca este si normal la tot omul,cine spune ca nu a terminat niciodata mai repejor e un mare mincinos! 🙂
  Nu am cine stie ce experienta, dar vazand pe net ca Priligy (Dapoxetine) era cam cel mai titrat la vremea aia, l-am luat si eu si a fost mmmmok sa zicem, nu a avut cine stie ce intarziere, dar a existat o diferenta.
  Strict pentru ejaculare precoce, ai putea scrie ceva cat de detaliat posibil ?

  Mersi frumos

  Răspunde
  • Salut, George! Mersi de vizită, din nou 🙂 Ce să îți zic despre ejaculare precoce? Da, ca tot omul, e normal să dureze puțin, din când în când. La mine, de exemplu, chiar și-n tinerețe, prima partidă era cea mai scurtă. Îmi dădeam drumul, cred, în 3-5 minute. Apoi, a doua partidă mă ținea și 20-30 de minute lejer. Acum, la 40 și ceva de ani, nu mai e ca atunci, în primul rând că obosesc mai repede și uneori îmi dau drumul rapid tocmai pentru că nu mai rezistă corpul. De-asta iau și pastile de potență și am scris aici despre Pops, pastila care m-a ajutat maxim cu erecția.

   Despre Priligy, mai exact dapoxetină, am scris aici – https://dan-juan.ro/pareri-dapoxetina/

   Eu, unul, nu recomand. Nu-mi place să bag pastile și probabil ai citit și tu că dapoxetina acționează chimic în organism, inhibând serotonina. Depinde ce mai vrei să citești despre ejaculare precoce, am multe articole… Faza e că pastilele care-s medicamente folosesc un sistem tip „brute force” în inhibarea senzației de ejaculare, așa cum sunt și Viagra (sildenafil), Cialis (tadalafil), Levitra (vardenafil). Eu zic un mare NU ăstora, sunt de părere că mai bine mergem pe soluții naturale, care cresc nivelul de energie din organism ca să reziști unei partide prelungite.

   Momentan, la mine astea merg. Mai departe, cu vârsta, nu știu, sper să nu fie nevoie să iau ceva mai puternic. Vedem până atunci 😀

   Răspunde
 4. Salut!
  Am citit părerile tale vizavi de pastilele pentru potența. Am mers pe mana ta și mi-am comandat Pops… Nu pot decât să îți mulțumesc, întrucât rezultatul a fost mult peste așteptări. Mi-am depășit limitele :).

  Răspunde
  • Salut! Nu le lua în același timp. Niciun produs de potență nu trebuie combinat cu altul. Contravine indicațiilor de pe prospect. În plus, atât uPotent cât și Pops dar și alte pastile de potență au doză maximă recomandată. La uPotent este de un plic 10 g la 24 de ore, la Pops este de o pastilă. Ambele îți dau energie și poate uneori să pară și un plic de uPotent o doză prea mare, caz în care o poți reduce la jumătate. Sper că te-am ajutat, nu le lua împreună, e spre binele tău.

   Răspunde
 5. Salut dan in primul rand eu folosesc pro v si pops bine nu le amestec dar ca doza iau 1 pastilă si jumate la o singură pastilă simt o oarecare nesiguranță și din această cauză iau doza mărită acum ca reacții adverse e inroseala a pielii fetei si atat nu am reacții adverse majore plus ca eu in anii trecuti am avut probleme cu consumul de alcool și de un an de zile iau medicamente antidepresive pt ca am suferit probleme depresive si din cate am inteles si aceste antidepresive slăbesc erectia dar totusi aceste suplimente pe care le iau acum in doze mărite își fac bine treaba va multumesc si va doresc multa sanatate

  Răspunde
  • Mulțumesc pentru comentariu, Claudiu. Sper că ai trecut cu bine peste problemele din trecut, e adevărat că alcoolul dar și antidepresivele slăbesc erecția. Încearcă totuși să treci, treptat, la o pastilă, să nu depășești doza. Pe termen lung, să nu ai probleme. Ăsta e sfatul meu, dar mă bucur că merg la tine și că îți faci treaba cu Pops și Pro V. Ambele sunt suplimente ok, deși pe mine Pops m-a ajutat ceva mai mult. Spor și sănătate!

   Răspunde
 6. Multumesc de sfat o sa vad cum fac sa aj la o pastilă maxim problema mea ce mai importantă e si cea emoțională pe care am avut-o si in trecut adica teama de eșec am pățit o dată si cand am luat pastilă mai exact un pro v adica când am început preludiul totul bine erectie puternică și când am pus prezervativul a apărut problema asta poate si ca in aceea zi recunosc ca am fost putin obosit dar la următoarele partide totul a decurs ok acum o sa vad cum naiba sa fac sa depășesc odată pt totdeauna teama ca poate nu decurge cum vreu eu si as mai vrea sa incerc sa si maraton forte si upotent adica acea miere de care am auzit numai lucruri bune o seara buna doresc la toata lumea

  Răspunde
 7. La citirea acestui articol am hotărât să cumpăr, negasind in farmacii am decis sa iau Viril max, care la prima pastila efect zero, a doua zi, am mai luat una, la fel, efect zero, am fost doar eu, după ceva timp am luat ultimele două, efect 1-2 minute și apoi nimic. Am comandat Pops am luat o pastila și în jumate de ora am avut o erecție tare că piatra de care m-am bucurat atât eu cât și soția
  La capitolul ejaculare, le mine m-au ajutat, in sensul că am reușit să îmi controlez momentul final! Efectul a fost prezent și a doua zi, drept e, mai slab decât prima data , dar putem liniștit întreține o partida decenta de dragoste.
  Îți mulțumesc pentru acest articol. Iar la efecte negative, o înfundate ușoară a nasului și buzele le-am simțit ușor întărite și calde

  Răspunde
  • Salut, Adrian! Mulțumesc pentru intervenția ta. Mă bucur că te-au ajutat Pops mai mult decât Viril max. Interesante efecte secundare, la mine a fost diferit. Dar e util pentru alți consumatori să știe. Să ai partide cât mai reușite și spor maxim în continuare!

   Răspunde
 8. De la ce vârstă se poate administra ? Am 20 de ani, știu, pare banal să folosesc pastile de potența la vârsta asta dar penisul meu nu ajunge la erecția maximă și împedică penetrarea partenerei ,, cum trebuie ,, . Și o altă întrebare ar fii, după ce mă opresc din administrarea Pops, provoacă așa zisa depedentă de erectii tari ? Sau o pot creste pe parcus fară a utiliza pastilele. Mulțumesc frumos

  Răspunde
  • Salut, Ionuț. În general pe toate suplimentele pentru potență scrie că se recomandă administrarea după vârsta de 18 ani. Pops nu face excepție. Așadar, la 20 de ani nu este o problemă dacă administrezi. Contraindicațiile sunt să nu fii alergic la vreunul din ingrediente, respectiv să nu ai probleme cardiace, și să iei cel mult o capsulă la 24 de ore. Dacă se poate mai rar, mai bine.

   Mulți tineri se confruntă cu astfel de probleme, așa că nu ai de ce să-ți faci griji. Eu zic că este, probabil, de la emoții, însă o astfel de pastilă poate te-ar ajuta să scapi de ele, să ai mai multă încredere în tine. O pastilă cu 30 minute înainte de sex e suficientă, să faci treabă bună.

   Pops nu provoacă dependență de erecții tari. Cred că dependența asta e ceva psihologic, în sensul că să vrei mereu aceeași erecție tare ca atunci când iei pastila. Ca să fim siguri, nu te sfătuiesc să iei mai mult de 4 capsule, suficient cât are o cutie. Apoi, eu zic că te vei descurca și fără, căci în fond ăsta e scopul, la tine, la vârsta pe care o ai: să capeți mai multă încredere și putere, ca să poți duce o partidă fără probleme, fără capsule. Baftă multă și dacă mai ai întrebări te mai aștept.

   Răspunde
 9. Buna, foarte util articolul tau! Am comandat deja pastilele, le am vazut cum arata, e cam mare capsula.
  As vrea sa stiu daca pot sa i pun in apa prietenului meu continutul capsulei, fara ca el sa stie, se dizolva? El are probleme, insa nu vrea sa recunoasca, am incercat deja sa discut cu el. Si alte idei nu mai am. Multumesc!

  Răspunde
  • Bună, Valentina,
   mă bucur că e util articolul. Nu se dizolvă în apă, ele se înghit cu apă, eventual poate doar dacă pisezi capsula folosind un mojar sau ceva mai tare, și apoi praful ce reiese să i-l amesteci în apă sau ceai. Fără alcool, căci scade efectul. Și să fii sigură că nu are probleme cardiace, de orice natură, că inima îi funcționează bine, altfel i-o ia la trap și riscă un atac de panică. Spor să aveți!

   Răspunde
  • Bună, încearcă mai degrabă miere upotent, ca să îl poți păcăli. Mă surprinde, că tu ca femeie nu ești împotriva lor. Ne susținerea erecției are legătură după o vârstă cu frustrarea că nu vei reuși să o satisfaci. Voi sunteți mai puternice decât noi din punctul ăsta de vedere și mai longevive. Eu cu nevasta pot fără suplimente, că nu are mari pretenții, îi ajunge un orgasm, îl are, am și eu și ne vedem de alte treburi în continuare. Mai greu este după vârsta de 37, 38 cred(la mine), când dai de o femeie care face dragoste, sex mult, nu se joacă, 3, 4, 5 ore, toată noapte 😁. Acolo e beleaua. Dacă ești genul ăsta de femeie(adică ești deosebit de faină 😁), poți avea surprize ca nici suplimentele pe care le ia soțul să nu facă față. Acolo trebuie să lucrezi un pic cu gingășia ta, să îl iubești, să nu își dea seama că ești setată pe orgasme. Să nu gândească prea mult și asta o poate face ușor un bărbat, dacă e lăsat să fie bărbat. Voi aveți de obicei controlul și dacă îl bagi în mintea ta unde se învârt gândurile ca amețitele l-ai pierdut. Nefiind prezent în minte va reuși să îți arate partea lui masculină din belșug.

   Răspunde
  • Da, sigur, poți lua jumătate de pastilă, eventual la început, ca să vezi efectele. Dacă nu simți mare lucru sau efectul e slab, atunci poți lua cu încredere o pastilă întreagă. Doar să respecți ce scrie pe prospect.

   Răspunde
   • Am scris si eu legat de asta…voiam sa incerc mai intai cu jumatate de pastila, dar nu este solida, ci o capsula (se poate taia sau se risipeste tot continutul) ? Multumesc!

    Răspunde
    • Salut John! Cum am mai raspuns si la alt comentariu eu nu am incercat niciodata sa iau doar jumatate. Dar poti incerca sa deschizi capsula sa iei jumatate din continut si apoi sa o inchizi la loc. Astept sa imi spui daca ai reusit si cum a fost.

     Răspunde
 10. Le-as incerca și eu pentru ca recuperarea pentru a doua partida este cam grea pastila asta te ajuta în vreun fel sa știu dacă se merita sa cumpar

  Răspunde
  • Paul, da, pe mine m-a ajutat să mă recuperez după prima partidă mai repede. N-am pierdut erecția, așa că partenera s-a bucurat de mine și după ce mi-am dat drumul. Poți să le încerci, și dacă nu ești mulțumit ai garanția banilor înapoi după prima pastilă. Doar să citești cu atenție prospectul înainte, de regulă nu sunt reacții adverse. Baftă!

   Răspunde
 11. Ce chestie, pe alte bloguri se scrie că nu e bun pops, ba că e vrăjeală, ba că are efecte adverse. Nici nu știi ce să mai crezi.

  Răspunde
  • Dă-mi exemplu de blog unde scrie că nu e bun Pops, că eu nu am găsit 🙂 Știu doar de unul singur (Pastile Potenta Sam), însă acolo nu vorbeau de faptul că nu e bun, ci că are o strategie de marketing cam agresivă.

   Răspunde
  • Confirm că Pops eu bun, eu am încercat produsul și m-a surprins plăcut cu efectele sale. Mi-a dat o erecție de nu mai scăpam de ea, gagică-mea a fost cea mai fericită. Ne-am tăvălit vreo câteva ore, nici nu știu pe unde au trecut. Doar ce ni se făcuse foame, așa ne-am dat seama că era vremea să ne ridicăm din pat. :)) Eu unul recomand, iar că or fi alții nemulțumiți, cred că depinde cum au luat, când au luat, de mai mulți factori.

   Răspunde
 12. Incep cu o incursiune in timp. Cand eram pustan, am avut ceva probleme de incredere ce-mi inhibau erectiile. Am incercat Cialis, care e medicament, nu supliment, dar eram atat de terorizat ca nu mi se scoala, ca n-a functionat.

  De curand m-am lovit iar de problemele de mai sus, ce-i drept la o scara mult mai mica. Asa ca am incercat POPS, ieri am luat prima pastila si, desi eram sceptic, a functionat cam asa cum ai spus tu ca se va intampla: erectie ferma si pe perioada indelungata si capacitatea de a-i oferi femeii mai multe numere. Pentru mine, e suficient.

  Nu am observat o prelungire a timpului pana la ejaculare, cred ca m-am incadrat in standarul meu de 10 – 15 minute. Ejacularea si orgasmul insa, WOW. Sunt efectiv golit de rezerve.

  Multumesc pentru recomandare!

  Răspunde
 13. Salut, acum am primit si eu pastilele si voiam sa le incerc..dar fiind prima oara cand iau voiam sa incerc doar cu jumatate..stiu ca a mai intrebat cineva daca e ok asa. Ideea e ca este o capsula, pe care daca o tai, nu se imprastie continutul ? (Am vazut ca e un praf..
  Daca era cevap solid nu era problema). Multumesc frumos pt eventualul raspuns.

  Răspunde
  • Salut Goe! Eu nu am incercat niciodata sa iau doar jumatate. Dar poti incerca sa deschizi capsula sa iei jumatate din continut si apoi sa o inchizi la loc. Astept sa imi spui daca ai reusit si cum a fost.

   Răspunde
 14. Salut Dan citesc aceste păreri pops pastile si nu-mi vine sa cred! Le descoperisem și eu cu puțin timp inainte să scrii tu despre ele si am fost uimit mi-au dat o erectie neasteptata care m-a tinut suficient cât să aduc nevasta la orgasm ceea ce nu reușisem de mult. Luasem Maraton forte înainte dar fără rezultat, citisem despre maxistim m dar nu se gasesc la noi și viagra nu voiam sa incerc de teamă de reacții adverse. Mulțumesc de recomandare și te felicit, nu băga în seama haterii

  Răspunde
 15. Salutare. Ai încercat și Tianli comparativ cu Pops. Pentru ca la Tianli cel puțin la mine, deși iau jumătate și funcționează ok… Mai apar reacțiile adverse de care spuneai și tu.

  Răspunde
  • Salut! Da, cred că la capitolul ăsta Pops e mai bun decât Tianli pentru că nu îmi dă reacțiile adverse ce le am de la fiolele Tianli. Am încercat din gama lui și Natural Potent și Toot Up și la fel, ba efect slab, ba efecte secundare. Mai bine iau ceva care funcționează și mă simt bine după, de-asta pentru mine Pops e o variantă bună.

   Răspunde
 16. Salut. Cam de la începutul anului nu mai am erectie de dimineata, sau arareori una slabă. Tot la începutul anului am avut o experiență eșuată cand am incercat sa fac sex cu o tipa nou cunoscută, dar erectia a fost atât de scurta si slabă ca nici nu a putut fi posibil actul în sine. Sa mai spun ca tipa a plecat dezamăgită? … Ideea e ca din cauza programului încărcat, dublat de jena etc, însă nu am ajuns la medic. Vara dorm cam putin si periat din cauza căldurii. Peste câteva zile voi face sex cu o altă tipa pe care am cunoscut o si care va veni acasa. Crezi ca acest Pops ma poate ajuta sa nu ma fac de ras? Trebuie să spun că am erectie, cu întârziere, dar apare, cand urmăresc ceva porn, doar ca e atât de slaba si moale, încât nici masturbarea nu e posibilă . Cred ca undeva la 30% din cât ar trebui să fie, cel putin în ultima lună. Asta vara a fost în loc mai bine, cam 60 70% erecta , caz in care m-am putut masturba. Deci, inca o data intreb, ce mi-ai recomanda sa nu ma fac de ras si sa am o erectie acceptabilă, sa pot penetra si sa tina cate ore bune, căci va dormi două zile la mine. În afară de medic momentan, căci nu am timp în 5 zile. În supliment natural, te rog.

  Răspunde
  • Salut, Dani! Scuze pentru răspunsul întârziat. Eu ca să zic sincer recomand acest pops că pe mine mereu m-a ajutat, ai văzut și în articol, erecția mi-a dat-o beton, că și eu aveam problema asta ca tine, ba să nu se scoale sau să fie prea moale ca să mă pot chiar masturba. Sacă ești în București poți comanda online sau chiar suna și vine repede la easybox. Ideaa e să nu te mai gândești că te poți face de râs, să ai mai multă încredere că va fi bine și să fii mai relaxat. Crede-mă, dacă ești așa, restul vine de la sine 😉

   Răspunde
 17. Am uitat sa mentionez ca am 42 ani, nu beau , nu fumez. Am vrut să comand cialis de pe vitafarm tadalafil fără rețetă, pe ca nu s-a parut mie un site mai ok, având în vedere că m-au pus da completez niste date despre starea de sănătate. Am fost sunat de un domn, care părea un deja de medic si in urma unei consultații la telefon, mi-a propus vizarsin pentru că ar avea efecte mai puțin periculoase decât tadalafil. Am comandat 2 capsule sa le am pentru serile cu această tipa. Sub sosit, dar parca mi-e teama sa le iau. Ai venit în cutie cu prospect. La prima vedere par legale, ok, dar mie teama sa le iau… de asta intreb ce supliment crezi ca m ar ajut sa obtin o erectie suficienta. Acum aproape ca este inexistentă la 20 30%.

  Răspunde
  • Mulți înainte, ești cu un an mai mare ca mine! Nu risca cu cialis viagra levitra sau alte medicamente, mai bine ia ceva natural, despre vizarsin nu cunosc detalii. Poți citi prospectul să vezi dacă e ceva pentru tine, să vezi ce ingrediente are. Dacă iei, sunt curios ce efect a avut. Ca înlocuitor ți-am zis pentru mine Pops e ca o Viagra naturală, dar dacă ai nevoie de ceva mai repede poți încerca și la Catena să vezi ce au pe stoc, de ex Pro V, Erecta sau Herbal V. Nu sunt foarte puternice dar ca soluție rapidă sunt bune

   Răspunde
   • Am luat Vizarsin (care conține sildenafil) seara pe la 23, inainte cu ora sa înceapă partida, pe nemancate, nebaut. Nu s-a întâmplat nimic, nu am putut avea erectie suficienta pentru a penetra, la fel ca inainte. Ba mai mult de atat, nu am avut o singură reacție adversă din cele mentionate, si sunt o groaza mentionate pe prospect. De ciuda, în aceeași noapte, la 3 dimineata, pt ca eram treji încă, am luat si Pro-v, la fel… nemancat de vreo 10 ore. Nimic nu s-a întâmplat nici cu ăsta. Erectie zero, reactii adverse zero. A fost ca si cand nu le-am luat in noaptea aia. A doua seara, după vreo 3 ore după cina am luat ultima pilulă de Vizarsin, cu speranța că poate de data asta va merge si voi putea satsiface femeia total. Ghinion, niciun rezultat si de data asta…. Erectia mea slaba de 2 minute care nu poate asigura o penetrare corespunzătoare a fost aceeași. Stau si ma gandesc daca nu oi fi eu prea afectat… Nu mai am erectie de din noiembrie, decembrie anul trecut, sau, daca se întîmplă mai rar, foarte slabă, ca nici nu-mi dau seama dacă este erectie sau dorinta de a urina. Două eșecuri în două zile consecutive. Două șanse de a satisface o femeie asa cum merita, si de a fi mulțumit de performanța mea implicit, satisfacut la rândul meu – ratate. A parut înțelegătoare după ce i-am explicat … deși despre pilule nu stie ca am luat. Dar o cam simt după e a plecat ca nu mai este aceeași persoană , probabil sa rămânem doar prieteni ,nu stiu, timpul va decide.

    Răspunde
    • Salut, Dani. Îmi pare rău că ești în situația asta încă din decembrie, însă sper să se rezolve cât de curând. Eu personal aș ține capul sus, mi-aș păstra motivația și aș consulta un urolog. Nu sunt sigur dacă ai fost la unul, însă din câte știu pastilele pe bază de sildenafil se dau pe rețetă sau recomandare de la medic, altfel există riscuri. Deci ăsta e sfatul meu, iar o femeie te așteaptă dacă este potrivită pentru tine, te înțelege când ai probleme și nu te lasă la greu… așa că timpul va decide cu siguranță unde merge relația însă sugerez să te pui pe tine pe primul plan, să te tratezi – medical e cel mai sigur – și să îți rezolvi ceea ce ai. Poate că pastilele ce le-ai luat nu sunt potrivite pentru tine, însă cu siguranță găsești cu ajutor medical tratamentul potrivit. Baftă și sănătate îți doresc!

     Răspunde
 18. Multă muncă in ultimul timp și asta se simte, din păcate, si in pat.
  Inainte am mai incercat ceva cu Dragon dacă nu mă inșel iar anul trecut fiole tianli, de care chiar am fost mulțumit.
  După ce am dat de părerea ta mi-am comandat o cutie de Pops…scriu acum, la cald, după a doua partidă…până acum zero reacții adverse, la mine și-a făcut efectul undeva după 45 minute…in timpul ăsta am băut și un pahar de vin.
  Pot să spun doar atât: nevastă-mea a zis că se roagă pentru sănătatea celui care le-a inventat. 🙂

  Răspunde
  • Salut! Super, Ovidiu, mă bucur că te-au ajutat și că nevasta e mulțumită. Vă doresc mult spor și sănătate în continuare și mă bucur că pot fi de folos cu părerile mele aici pe blog.:)

   Răspunde
  • Salut! Măi, la mine nu a avut niciun efect de genul, a mers bine. Însă, au fost utilizatori care au zis că le-a dat o ușoară stare de greață. Acid la stomac, nu am văzut pe nicăieri vreo recenzie Pops legată de asta. Singura contraindicație este să nu ai hipertensiune sau probleme cardiace. Sper să îți fie de folos răspunsul meu.

   Răspunde
 19. Bai nu stiu cum naiba, dar la mine efectul CRED ca si l-a facut dupa circa 5 ORE JUMATE! In fine, nu ca m-as fi suparat asa tare, dar mai aveam umpic si chemam naibii salvarea. Deci a fost asa: Iau eu pastila asta pe la un 7 jumate seara, incep un preludiu de cam jumatate de ora si nimic. Cum am luat pastila, in primele 2 minute am simtit cum efectiv imi moare instant. P**a se simtea rece, gen, ziceai ca tine cineva ventilatorul jndreptat spre ea, oar scrotul a inceput sa amorteasca si sa simt un disconfort constant. Dupa 15 minute, cam asa, simt eu un fior prin tot corpul, iar dupa cam 40 de minute se scoala domn’ dragon si ramane tapan 20 de minute, dar ce sa f**i, ca disconfortul era atat de mare incat ne-am bagat amandoi sa ne uitam la Hunger Games, ca tot era pe Film Cafe… In fine, resemnati amandoi, ne bagam in pat pe la 12 noaptea, dar ce sa vezi ca BRUSC, incepe sa-mi tremure gura, maxilarul, mai ceva ca atunci cand tremura cand stai la -15 grade dezbracat afara. In scurt timp insa, ma jur ca din cap pana-n picioare, de la degetele de la picioare si pana la firele din cap incep eu sa tremur sever si incontrolabil de ziceai ca am convulsii multiple sau un caz mai grav decat cel mai grav caz de parkinson. Incerc eu sa iau un algocalmin ca stiu ca asta relaxeaza muscii in caz de spasme musculare, dar ce sa iau ca tremuram atat de tare ca nici un pahar cu apa nu puteam tine in mana. Iubita a incremenit, nu stia ce sa-mi face, sa cheme salvarea sau sa mai astepte… Intr-un final iau eu algocalminul, mai trece un pic, INSA, dupa ce am tot tremurat eu asa constant cam 20 de minute, ma apuca tot din senin, UN RAS care m-a tinut alte 20 de minute, de ziceai ca fumasem nu stiu ce ierburi mai… atent selectionate, eu ala care in viata mea nu am fumat asa ceva…. Pe la ora 1 noaptea imi mai revin eu, iar pe la 1, 1 si ceva mi se face sulita si bag, IN SFARSIT, 3 numere consecutive. Acum nu stiu daca e sau nu de la pastila, dar chiar daca e, nici nu stiu ce pnm sa fac. Sa mai risc cu una sau sa le returnez pe celelalte 3 si sa-mi iau aproape suta de lei inapot, ca sincer… prin ce am trecut… mai bine zic pas. Pe la 4 si ceva dimineata simt cum iara ma incearca un inceput de clantanit de dinti, dar a trecut repede. Probleme cu inima NU AM si nici alergic la ingredientele din pastila nu sunt. Am 32 de ani. Sfatul meu personal… fratilor… nu stiu ce sa zic… eu va sugerez sa incercati cu jumatate de pastila mai intai ca… nu sti cum reactioneaza corpul tau… Toate cele bune!

  Răspunde
  • Salut, Ovidiu!

   Mare nebunie în întâmplarea ta. Sper că ești bine acum. Ce-i drept, fiecare dintre noi avem fel de fel de reacții la pastilele de potență. De asta e bine să citim prospectul pastilelor, să vedem la ce ne putem aștepta. Și eu sunt sceptic la unele produse de potență și iau puțin la început.
   N-am pățit asta cu Pops pentru că la mine a funcționat chiar bine. Însă alte produse nu mi-au prins bine și fug de ele ca de naiba.
   Oricum, e bine să știi ce funcționează pentru tine și ce nu.

   Sănătate!

   Răspunde
   • Salut Dane. Revin cu un update… Se pare ca de data asta totul a mers struna, pastila a facut exact ce scriai si tu in articol ca face. Nu am mai avut nici o reactie, efectul a venit in 15 minute, suficient cat pentru 5 runde :/ In cazul meu, observ ca a ajutat si cu ejacularea precoce… totul a durat aproape 4 ore :/ La final… iubita a inceput sa planga de fericire :)) Mai am 2… daca merge la fel… imi fac un stoc mai mare acolo. O intrebare am totusi… Banuiesc ca Pops nu ajuta si la imbunatatirea calitatii spermei, asa ca… ce ai recomanda in acest caz?

    Toate cele bune.
    P.S. Am citit in ultima saptamana aproape cam tot ce ai scris pe aici. Misto rau de tot si mai important, informativ. Keep it up!

    Răspunde
    • Salut, Ovidiu!

     Bine ai revenit. Mă bucur ca a mers treaba cu Pops și nu ai mai avut experiențe neplăcute. Cât despre calitatea spermei, îți recomand să mergi la medic și să îți faci câteva analize de fertilitate. Tot medicul o să îți recomande și un tratament, în cazul în care e nevoie.
     Mulțumesc pentru susținere! Ne mai auzim! 😀

     Răspunde
 20. Multumesc pentru raspuns, Dan. Da, sunt ok acum. Mai incerc o data diseara si revin cu o parere finala. Ce sa zic… ma risc un pic, dar o sa stau cu algocalminul langa mine :/

  Răspunde
 21. Feedback-ul meu e atat de bun pentru pastila astai, incat mi-e frica sa nu o mai iau (gen nu pot obtine fara ea o erectie atat de ferma).

  Pentru mine functioneaza perfect. Isi face efectul in juma de ora – o ora si pot obtine erectii timp de 5 – 7 ore linistit. La inceput mi se scoala si daca ma uit la o poza sau pune partenera mana pe mine, apoi se scoala in timpul preludiului.

  Ce nu imi place mie e ca imi intarzie ejacularea. Primul numar se consuma normal (pe mine ma tine cam 10 – 15 minute un numar), insa la urmatoarele numere treaba se complica, in sensul ca aproape de fiecare data renunt sa mai dau acolo, pentru ca ma plictisesc tot asteptand sa vina orgasmul. Bine, parteneri ii convine, mie mai putin :)))))

  Ceva care sa stimuleze ejacularea nu ai sa recomanzi? :))))))

  Răspunde
  • Salut! Wow, mă bucur că mai e cineva care simte ca mine! :)) E fain pentru parteneră că poate să aibă orgasme multiple și o poți lua în toate pozițiile :))
   Eu cred că treaba asta cu ejacularea este pur psihologică. Mi s-a întâmplat de multe ori să pierd erecția până să ajung să ejaculare, adică la fel cum zici tu, să mă plictisesc de atâta dat acolo. Cred că la mine a fost de la oboseală, atât fizică cât și psihică.
   Ca să scap de treaba asta, nu am luat ceva anume, ci pur și simplu mi-am făcut filme porno în capul meu. Recunosc, uneori acele filme presupuneam că mă gândeam că fac sex cu vreo vedetă pe care o admir, sau o actriță porno, sau ceva ce mă face să-mi dau drumul mai repede. Că dacă rămâneam pur și simplu ancorat acolo unde eram, mai puteam să dau mult și bine… Așa am stimulat eu ejacularea. :))
   Mă bucur că ți-a fost de folos produsul și ție! 😀 Baftă în continuare!

   Răspunde
 22. Salut Dane! Aș fi interesat să știu dacă aceste pastile dau randament inclusiv la persoane de vârsta a treia, așa cum sunt eu, sau ar trebui luat și ceva în plus. Menționez că am 57 de ani și că performanțele în materie de sex au scăzut drastic în ultimii ani. Dar încă nu vreau să cred că trebuie să pun capăt definitiv acestui capitol atât de sensibil din viața unui om. De aceea, dacă mă poți ajuta cu un sfat, ți-aș fi recunoscător.

  Răspunde
  • Salut, Manuel! Da, aceste pastile dau randament și la persoane mai în vârstă, deși la 57 de ani (mulți înainte, apropo), nu aș zice chiar de vârsta a treia, ci mai degrabă a doua. Eu zic că suntem totuși încă tineri (eu am 43), dar aflați la a doua tinerețe 🙂 Sunt și persoane de 65 de ani care iau Pops și i-a ajutat. Ce pot să spun doar este că e important să fim sănătăși, să avem grijă de noi – să facem mișcare, să mâncăm sănătos, să avem parte de suficient somn, să nu facem excese (de alcool sau alte vicii). Și, să ținem cont că Pops nu e recomandat persoanelor cu hipertensiune. Dacă ai un stil de viață sănătos și nu ai probleme cardiace, eu zic că te poate ajuta această pastilă. Citește detalii pe prospect, și acolo scrie ce ingrediente sunt. În general, sunt extracte din plante, și stimulează circulația sângelui, cam așa funcționează. Știu persoane care au avut rezultate foarte bune. Mult spor și sănătate!

   Răspunde
 23. Salut,

  Am cautat ceva da mai diversific cu sotia mea. Cautam ceva sa mai gasesc din potenta de la 20 de ani, nu ca acum as avea probleme, dar nu mai sunt atat de tanar, 40 de ani. In ultimul an am luat doar de 2 ori. Reactia: GENIALA!!!!! Deci efectiv simt cum in 15 minute im creste pulsul, ma incalzesc cam tare la fața ceea ce nu prea imi place, dar erectia este fantastica, trebuie doar sa o vad pe nevastamea si sunt pregatit. Al doilea numar merge dupa vreo 20 minute si pot tine la nesfarsit fara sa exagerez. Apoi dimineata este acolo si daca e chef nu ratez ocazia. Intrebare: este ok acest puls ridicat in primele 20 de minute? Si caldura la fel? Multumesc! Cu siguranta voi mai lua cqnd voi avea ocazia

  Răspunde
  • Salut,
   super, mă bucur mult că și la tine a avut efectul dorit pastila Pops. Mă regăsesc în descrierea ta, așa e și la mine, uneori și a doua zi îmi vine să o iau pe nevastă-mea la o tură. Avem și cam aceeași vârstă. Și eu pățesc așa, să mi se încălzească fața, însă nu mereu, cred că depinde de ce am mai făcut în ziua aia, sau chiar de cât de obosit sunt. Și la fel, îmi crește pulsul uneori mai mult, în primele 15-20 de minute, dar de regulă ca să scadă, bag apă. Mă hidratez. Țin cont de asta, minim 2 litri de apă, mai ales în ziua în care bag Pops. Bine, băut treptat, câte 1 pahar pe oră în mod constant, dar nu mult dintr-o dată. Și asta mă ajută. Apoi, faptul că mai fac mișcare, alerg, merg la sală, asta mă ajută să îmi obișnuiesc corpul și mai ales inima să pompeze dintr-o dată mai mult sânge. Așa știu că nu mă afectează faptul că uneori crește pulsul sau mi se încălzește fața. Sper să ajute. Multă baftă!

   Răspunde
 24. Bună, la mine cred că e și o problema psihologică, am folosit Pops și am obținut erecție foarte puternica, dar mi-a fost foarte greu să ejaculez, au fost seri in care nu am ejaculat deloc, spre nemulțumirea partenerei. Ai vreo recomandare pentru ceva care să mă ajute să ejaculez mai rapid? Posibil să intervină și oboseala și niște rețineri.

  Răspunde
  • Salut! A pățit și un amic de-ai mei, uite am scris aici despre asta. Sunt mai multe tipuri de întârziere a ejaculării, și în general majoritatea sunt de ordin psihologic, fie de la emoții, de la lipsa de încredere în propriile forțe, de la anumite preconcepții precum „dacă îmi dau drumul prea repede, dacă ea nu a avut orgasm încă, dacă ea s-a prefăcut de fapt”. Ejacularea se poate controla din mintea noastră, din propriile gânduri, ca atunci când te concentrezi să nu ejaculezi de exemplu, și te gândești la altceva în afară de sex.

   Eu nu m-aș îngrijora în locul tău, aș încerca doar să mă relaxez, să fac ce-mi place, un hobby, poate un weekend să plec undeva. Asta aș sugera să faci 🙂 Relaxare că totul va fi bine. Rareori (foarte rar) este o problemă cauzată de o afecțiune medicală.

   Răspunde

Lasă un comentariu