page title icon Păreri Pops: pastile pentru potență maximă care funcționează

Evrika! Am găsit ce căutam de mult! Când spui pastile pentru potență maximă, spui Pops. Atât. Cred că asta este rețeta pe care orice supliment pentru bărbați trebuie să o urmeze. Am pregătit câteva păreri Pops care sper să te încânte la fel cum am fost eu când am luat.

De ani buni caut pastila pentru potență perfectă. Pe bună dreptate. Le-am încercat pe cele mai populare și știu că mai am multe pe listă. Când apare ceva nou pe piață, care vine cu detalii și e bine promovat, înseamnă că producătorii știu ce fac. Și am mers pe încredere. Să-i spunem intuiție danjuaniană. Și nu m-am înșelat. 

Am avut o experiență peste așteptări și de-aia vreau să împărtășesc cu tine părerile mele despre Pops. O să discut despre senzațiile ce le-am trăit. O să zic de ce Pops ocupă primul loc în clasamentul meu cu pastile potență (link la finalul articolului).

Păreri Pops: recenzia mea

Pops – îți coboară sângele la cap! Așa spun producătorii și bine zic. Băieții ăștia au găsit mixul de ingrediente necesar pentru orice pastilă pentru potență cu efect maxim. De-asta, produsul lor face exact ce promite: îți dă erecții tari, de durată. 

Hai să vedem rating-ul meu și de ce am ales așa:

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

  • potență: treaba a mers ca unsă. Am luat pastila, în 30 de minute pe ceas am simțit penisul mai tare ca de obicei. Partenera, pe interior, l-a simțit mai tare și mai ferm. Efectele puternice au ținut undeva la 4-5 ore, după care au început să scadă. Eu am luat pastila spre seară și pot spune că am simțit ceva efecte și a doua zi dimineața. Parcă era gata să mi se scoale oricând. Atunci când am văzut-o pe nevastă-mea dormind lângă mine, nu m-am putut abține. Am trezit-o într-un mod excitant, ca să ne satisfacem poftele împreună. Frumos mod de a-ți începe ziua, atât eu cât și nevastă-mea adorăm sexul de dimineață.
  • Întârzierea ejaculării: eu, în mod normal, fără pastile, rezist vreo 15 minute, dar când sunt obosit, prima rundă e mai scurtă. Ei bine, de data asta mi-am depășit cu mult „norma” pentru prima rundă. Am rezistat cam 45 de minute a doua tură. Erecția era în continuare acolo, beton, chiar și după ce ejaculasem. Concluzia e clară: dacă nu ai probleme cu ejacularea precoce, adică să-ți dai drumul în 2-3 minute, Pops te ajută.
  • Ușurința utilizării: e o pastilă, ușor de cărat în buzunar, nici n-o simți. Oricând ai nevoie, o scoți din buzunar și o iei cu apă, cu 30 de minute înainte de sex. Cam atât cât durează o conversație și un mic preludiu. Cred că ăsta e singurul mic inconvenient, îți trebuie apă. Însă, faptul că își face efectul în 30 de minute și ești gata de atac e un mare avantaj. Spre exemplu, când luam Maraton Forte, era o bătaie mare de cap să reziști 2 ore, asta-mi complica seara enorm.

Am cumpărat Pops. Ce a urmat

Nota finală este cea mai bună pe care am dat-o unui supliment pentru potență sub formă de capsule. Căci asta este forma în care vine Pops – o cutie cu 4, 12 sau 20 de pastile, în funcție de nevoi. Este un supliment alimentar cu efect imediat, așa că nu se ia ca tratament, ci la nevoie. 

A venit un colet mic discret la mine la birou. Am luat mai întâi cutia de 4 pastile, să nu mă oftic că pierd prea mulți bani dacă-i țeapă. Căci m-am lecuit după alte produse care m-au dezamăgit. La capitolul cea mai bună miere pentru potență am găsit produsul de care aveam nevoie. Însă, aveam în continuare speranțe să găsesc și cea mai bună pastilă pentru potență… și, băieți, cred că am găsit-o. În continuare, iată câteva păreri Pops din partea mea.

Experiența mea cu pastilele pentru potență Pops

Se apropia ziua neveste-mii și voiam să-i fac o surpriză. Așa că m-am gândit să testez Pops cu câteva zile înainte, spontan, într-o seară, ca să văd dacă funcționează. Am citit pe prospect, totul clar, așa că am așteptat o oră după masa de seară. Am luat pastila cu apă și am mers direct în dormitor. 

Mi-am surprins soția într-o lenjerie de noapte sexy, dezvelită, pe o parte. Am început să îi sărut coapsele, ea aproape adormise. Am luat-o în brațe și am sărutat-o pe gât, apoi am simțit că începe să geamă ușor, de plăcere. A început să mi se scoale și îmi simțeam penisul mai tare ca de obicei. M-am dezbrăcat și mi-a simțit și ea penisul tare și cald, pe coapsele ei reci. A început să mi-l mângâie. Avea încă ochii închiși, nu s-a întors cu fața la mine. Mă atingea și mă invita să o sărut în continuare pe spate. 

Când am ajuns la penetrare, trecuseră cam 30 de minute de când am luat pastila. Mi-am pus prezervativ tocmai ca să văd cât mă ține erecția după ce am ejaculat. Și m-a ținut, frate. Cred că doar după a doua repriză, care a durat 45 de minute, mi s-a înmuiat puțin penisul. Însă, erecția era în continuare acolo! După un foarte scurt preludiu, eram pregătit de runda a treia. Cred că asta a scos-o din minți pe nevastă-mea, căci i-a fugit somnul cu totul. 

Păreri Pops de la nevastă

Apoi, spre dimineață, am trezit-o iar în mod kinky pe nevastă-mea. Luasem pastila mai spre seară și simțeam efectele și de dimineață, așa că am trecut din nou la acțiune. Femeile sunt înnebunite după sexul de dimineață și, recunosc, și eu la fel. Așa că ne-am început ziua amândoi „în forță”, cum s-ar spune.

Ceea ce voiam să îi ofer cadou de ziua ei, s-a întâmplat fix cu câteva zile înainte, doar de probă. Ceea ce trebuia să fie o noapte liniștită, s-a transformat într-o noapte de aproape 4 ore de sex. Am încercat cât mai multe poziții. Mi-a făcut sex oral, cam tot ce mă stârnea pe mine cel mai tare. Voia să „mă obosească” și să ne culcăm, dar nimic. Erecția a rămas, pofta de sex a rămas. M-am simțit, pe bune, ca la 22 de ani. Și partea mișto e că… efectele Pops se simt 24 de ore. Inclusiv a doua zi am dat-o gata pe nevastă-mea. Era sâmbătă și trecuseră abia 16 ore de când am luat prima pastilă. 

Ce rămâne de zis? Am luat pastila și de ziua ei și a fost la fel. Am mai luat Pops la o săptămână după și a fost tot așa. Când am trecut la acțiune, m-a ținut 4 reprize consecutive. A fost peste așteptări, atât pentru mine cât și pentru nevastă-mea, căreia nu i-a venit să creadă câtă energie aveam.

Detalii de pe prospect pe care trebuie să le știi

Pops nu are contraindicații, în afară de: „nu depăși doza zilnică recomandată”, „nu este recomandat celor care suferă de afecțiuni cardiace”. Este alcătuită dintr-un mix de plante afrodisiace, despre care discutăm mai multe în articolul cu detaliile de pe prospect Pops

Efecte secundare Pops – există?

Eu nu am avut reacții adverse după ce am luat pastilele potență Pops. M-am simțit bine a doua zi, doar oboseala a fost „efect advers” că am stat până pe la 2 noaptea. Altfel, fără dureri de cap, fără arsuri la stomac sau alte senzații neplăcute. Oricum, o să urmăresc pe forumuri și pe site-urile unde se va lista pastila, dacă apar comentarii. Eu am scris despre reacții adverse Pops, poți citi articolul separat.

Pot lua Pops și pentru masturbare?

Bună întrebare! Nu te împiedică nimeni. Cum Pops sunt pastile naturale fără efecte adverse, nu-ți face griji că te afectează dacă nu ai o parteneră. Dacă preferi să te antrenezi, masturbarea e un exercițiu bun.

Sau, poate vrei să testezi pastila înainte să faci sex. Poți să o iei și, după 30 de minute, uite-te la un film porno. Te poți convinge și așa. Apoi, dacă ai ocazia să faci sex în aceeași zi, nu mai trebuie să iei altă pastilă. Una e de ajuns, căci efectul Pops durează până la 24 de ore.

Pot lua Pops cu alcool?

Nu e recomandat să iei nicio pastilă de potență cu alcool. În general, le diminuează efectul. În funcție de ingredientele pe care le au, pot să-ți dea chiar palpitații sau să-ți crească tensiunea.

Nu e cazul la Pops, însă îi reduci efectul dacă ai consumat alcool, chiar și cafea sau băuturi energizante înainte. Dacă iei Pops la mai puțin de 2 ore de la ultima masă, are efect, dar ceva mai slab. Ține cont de toate astea, dacă vrei să te bucuri de o experiență hardcore. Am scris aici un articol detaliat despre efectele consumului de pastile de potență cu alcool. Dacă te interesează, sigur te va ajuta.

Păreri Pops: de ce cred că e cea mai bună pastilă pentru potență

Toate cele de mai sus fiind spuse, eu cred că am găsit „nașul” în materie de suplimente pentru erecții tari. Da, e adevărat, Pops pentru asta a fost făcut, nu pentru întârzierea ejaculării. Pe prospect scrie că „poate prelungi durata actului sexual”, ceea ce s-a întâmplat și la mine. 

Chiar dacă la început am ejaculat mai repede, în reprizele următoare mă ținea mai mult. Cumva, erecția asta merge mână-n mână cu ejacularea. Dacă ai capul sus, poți să dai cu el înainte. Adică să-ți satisfaci gagica și după ce ți-ai dat drumul. Știm cu toții că femeile ajung mai greu la orgasm, mai ales la primul. 

Pops e calea sigură către erecție pe cale naturală. De-asta nu ai nevoie de un plan. Iei pastila cu apă, apoi în 30 de minute devii mai sensibil la stimuli sexuali. Stai liniștit, nu te trezești cu o erecție pe stradă care să-ți rupă pantalonii. Se scoală doar dacă te mângâie partenera acolo jos, dacă se mângâie singură în fața ta… sau dacă te uiți la un film porno.

Efectele țin 24 de ore, așa că nu te teme că nu apuci să faci sex imediat la 30 de minute după ce ai luat pastila. Asta e partea mișto! Mergi la un chef și vrei să marchezi. Iei Pops înainte de petrecere și toată seara, chiar și obosit, ai timp să cucerești pe cineva. În dormitor, pentru prima oară cu acea persoană, o să-i dai cea mai mișto noapte de sex din viața ei. 

Sunt multe motive pentru care recomand aceste pastile și am scris aceste păreri Pops. Și fii pregătit să mai auzi de pastilele astea. Îți zic eu, deși băieții abia le-au lansat pe piață, o să mai auzi de ele.

De unde cumpăr Pops și cât costă

Eu am comandat Pops de pe site-ul producătorului, www.xpops.ro. Însă, găsești și pastile potență Pops pe eMag. Găsești și la o căutare pe Google, produsul în farmaciile online cunoscute.

Prețul Pops începe de la 79 lei pentru o cutie cu 4 capsule. E super decent pentru ce oferă. Partea faină e că producătorii oferă și garanția banilor înapoi dacă iei o capsulă și nu ești mulțumit. Asta dacă cumperi de la ei. Alte site-uri nu oferă asta, dar cât timp poți intra în contact cu producătorii, îți vor rambursa suma dacă nu ești mulțumit, fără alte întrebări.

Recomand alte pastile potență?

După toată experiența asta mișto ce am avut-o, cred că am găsit noile mele suplimente pentru erecție preferate. Prin urmare, am numai păreri Pops bune. Fără îndoială, își merită din plin primul loc în topul meu cu pastile pentru potență.

Repet, tot ce am trecut acolo în top e strict din experiența mea. Nu vorbesc în numele altora, însă recomand ce a mers la mine. Dacă suferi de disfuncții erectile, eu zic că Pops e cea mai bună variantă, din câte am testat până acum.

Spor la acțiune și fă-ți partenera fericită!

Un comentariu la „Păreri Pops: pastile pentru potență maximă care funcționează”

  1. Am fost reticient la inceput pentru ca nu prea am eu incredere in pastilele pentru potenta. Dar la mine si-au facut efectul din plin. Super senzatia.

    Răspunde

Lasă un comentariu