page title icon Păreri Performax, sau ce trebuie să știi înainte să cumperi produsul

Ai încercat Performax? Sau vrei să cumperi produsul pentru potență dar ai nevoie, mai întâi, să afli păreri despre Performax. Hai că-ți spun cum m-am simțit eu după administrare.

Performax este un supliment pentru potența la bărbați. Cam ca la toate suplimentele de acest fel prospectul promite multe. Că-i bun pentru ejacularea precoce, erecția tare, controlul ejaculării, menținerea erecției, recuperarea rapidă după ejaculare și tot așa.

Care-i părerea mea despre Performax?

Păi, eu l-am încercat când am citit că-i miere pentru potență. Luasem deja uPotent și eram mulțumit, dar rămăsesem fără și am zis să încerc și altceva. Fiind tot miere mi-am zis că n-am cum să dau greș.

pareri performax

Eh, am făcut o mică greșeală de apreciere. Stai liniștit, îți explic imediat de ce.

Păreri Performax

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

  • potență – după cum ți-am spus, eram obișnuit ca mierea pentru potență să fie super eficientă. Dar cu Performax nu a fost chiar așa. E destul de slab comparativ cu uPotent și de aici și „stelele” pe care le-am oferit.
  • Întârzierea ejaculării – la fel ca în cazul potenței și la controlul ejaculării am avut așteptări mai mari. La primul număr nu s-a simțit mare lucru, un plus a fost după ce m-am recuperat rapid și am început runda 2.
  • ușurința utilizării – fiind miere pentru potență se ia repede și ușor. Fără apă, doar dai plicul pe gât și asta-i tot.

După cum vezi, cam asta a fost experiența mea cu Performax. Nu e vorba că produsul e rău sau că nu funcționează.

Doar că, ai alternative mai bune. Plus că, e mai slab decât uPotent, un produs pentru potență care-i tot miere și care se administrează la fel.

Recenzii și păreri Performax pe forumuri și alte site-uri

Înainte să îl cumpăr, recunosc, nu m-am documentat foarte atent. De obicei o fac, dar acum eram grăbit, am dat comandă în timp ce așteptam să intru la stomatolog.

După ce am văzut că la mine nu prea a dat rezultate, am zis să văd ce părere au și alți bărbați despre Performax. Și m-am uitat pe forumuri și pe site-urile unde știu că se mai vorbește despre pastile și suplimente pentru potență.

Așa că m-am uitat după păreri Performax pe forumuri. Acolo, cam ca pe peste tot, recenziile sunt destul de împărțite.

Eu m-am uitat peste cele negative și am văzut că au fost bărbați care au avut și ceva reacții adverse. Dureri de cap, palpitații și arsuri la stomac în mare parte. Acum, pe prospect scrie că nu se recomandă persoanelor cu probleme cu inima sau cu circulația ori celor care nu au voie să facă efort. Oricum, e neplăcut să ai reacții adverse orice ar fi. Eu nu am avut când am luat, dar e bine de știut. Dacă vrei să citești mai multe pe subiect, vezi și articolul meu cu reacții adverse Performax.

În rest, părerile și recenziile despre Performax spun cam același lucru. Că nu merge tot timpul. Și când merge e destul de slab rezultatul. Cam ce am simțit și eu. Majoritatea celor care l-au încercat se plâng că produsul e o simplă miere și cam atât.

O scurtă privire pe prospect

Am citit prospectul Performax și am văzut că produsul conține sirop de glucoză în proporție de 78.72%. Super mult pentru un supliment care ar trebui să aibă un procentaj ridicat de plante și extracte bune pentru erecție și potență.

Plus că, siropul de glucoză e zahăr. Adică, bagi o cantitate mare de zahăr în tine, cam fără rost.

Păreri despre Performax: ce recomand eu

După experiența pe care am avut-o cu Performax pot să-ți spun că nu-l recomand. Mai ales că varianta similară, uPotent e cu mult mai bună. Așa că, dacă cauți miere pentru potență, mai bine încerci uPotent decât Performax.

Cât despre alte opțiuni pe care le ai la îndemână, îți recomand să citești articolul meu în care am făcut un scurt top al celor mai bune pastile pentru potență.

Lasă un comentariu