page title icon Păreri Natural Potent: un Tianli care nu funcționează

Ce-i cu Natural Potent și de unde a apărut? Dacă ți se pare că arată cunoscut, nu greșești. E noua versiune pentru Tianli și dacă vrei să afli mai multe păreri Natural Potent, hai să-ți zic cum m-am simțit eu după ce am luat.

După ce am publicat articolul în care am vorbit despre păreri Tianli fiole, spray și șervețele, am primit câteva mesaje. La început nu am înțeles neapărat de ce lumea întreba de Natural Potent și îmi cerea păreri despre aceste fiole pentru potență. Și după mi-a picat fisa. Tianli a „suferit” un fel de rebranding și, mai nou, se numește Natural Potent. Se mai găsește pe piață și sub formă de Tianli fiole, asta e clar, însă același ambalaj e și la Natural Potent, dar cu alt nume.

Așa că, impresiile mele cu Tianli se cam păstrează când vine vorba și de noul pachet pe care îl găsești acum prin comerț.

Cu toate astea trebuie să fac câteva mici completări, mai ales pentru cei care au încercat deja Tianli pentru potență. Apropo, la final de articol vei găsi clasamentul meu personal cu cele mai bune pastile pentru potență, testate pe propria piele.

Natural Potent vs Tianli

Bun; păi Tianli funcționa. Eu l-am încercat și chiar l-am luat de mai multe ori. În sine, produsul făcea exact ceea ce promitea. Adică, te ajuta cu potența, să-ți menții erecția mai mult și să ejaculezi mai greu.

Tianli are și reacții adverse, e o altă discuție. Ți-am spus despre ce am simțit eu după ce luam Tianli într-un alt articol. Doar dă click pe link-ul de mai sus și o să vezi despre ce e vorba. Nu mai reiau aici toate reacțiile mele adverse.

Așadar, ca idee generală, strict pentru potență Tianli era bun. Pentru ejaculare precoce, nu prea. Însă, din păcate, Natural Potent e ca o ruletă: uneori ai noroc, alteori nu. Atunci când ai noroc, e decent pentru erecții. Atunci când nu ai noroc, ceea ce se întâmplă deseori în cazul bărbaților care aveau înainte să ia produsul probleme cu potența, efectul este foarte slab.

Păreri Natural Potent și rating personal

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

  • potență – când funcționează, Natural Potent e bun. Problema e că nu funcționează tot timpul și că rămâi cu frica de eșec.
  • Întârzierea ejaculării – când vreau să îmi vină greu mă aștept să pot controla ejacularea. Cu Natural Potent, când am simțit că îmi vine nu am mai putut să fac nimic.
  • ușurința utilizării – Natural Potent se ia înainte cu 2 ore să faci sex. Adică, trebuie să cam ai un plan bine stabilit iar sexul programat mie nu-mi place.
natural potent pareri

După cum ți-am zis, produsul a suferit câteva modificări. Producătorii l-au schimbat sau nu știu exact ce s-a întâmplat cu el. Nici nu vreau să-mi bat capul cu asta că nu-i treaba mea.

Cert e că acum pe Tianli îl găsești și sub denumirea de Natural Potent. În teorie, e vorba de aceeași Mărie sub altă pălărie.

Dar, ce să vezi, lucrurile nu stau chiar așa.

Experiența mea cu Natural Potent fiole

Știind cum e cu Tianli am zis să cumpăr și să încerc și Natural Potent fiole potență.

Păi, ce să zic. Părerea mea e că nu merită. Nu mai e ce a fost. Serios, zici că-i un produs de potență contrafăcut, nu îmbunătățit sau doar cu ambalajul schimbat.

Natural Potent nu funcționează. Hai să nu fiu rău; nu funcționează tot timpul. Din păcate, nu aduce un renume bun produselor chinezești. Noi, ăștia, trecuți de 35-40 de ani, suntem obișnuiți să credem că produsele chinezești sunt ieftine și de duzină. Ceea ce nu este așa, evident, însă așa era pe vremuri. Și chinezii au reușit să schimbe percepția asta, de ceva timp încoace. Din păcate, nu și cu Natural Potent.

Dacă ai noroc, îți faci treaba cu el. Dar dacă nu, o să rămâi cu ochii în soare. Bine, ea o să rămână de căruță, tu o să te simți ca un bleg. Și la propriu și la figurat. Adică o să ai aceleași probleme cu potența și o să stai cu frica de eșec.

Nimeni nu vrea asta.

Păreri Natural Potent spray

Băi, eu nu am folosit Natural Potent spray. Însă, am citit mult despre el și am stat să aleg între cele două. Din motive personale, nu mi-aș da cu spray pe penis. Nu aș alege varianta asta, de-aia am preferat fiole. Așa cum nu am ales nici Tianli spray sau șervețele, nu am comandat Natural Potent spray.

E un produs despre care am citit că se pulverizează pe capul penisului cu 30 de minute înainte de sex. La fel ca la Tianli spray, și acest produs amorțește zona, având efect de întârziere a ejaculării. Cu alte cuvinte, un mai bun control. Eventual, plăceri intense pentru parteneră și mai puțin pentru tine, ca bărbat.

Ca păreri despre Natural Potent spray, pot spune că am citit că sunt împărțite. Însă, am găsit destul de puține, iar un produs cu puține recenzii e un produs mai puțin popular. Lumea a preferat fiolele că erau mai sigure. Și să nu riște să li se irite pielea sau mai știu eu ce.

Natural Potent pentru femei?

Oamenii m-au întrebat și asta. Natural Potent pentru femei există? Răspunsul este nu. Acest produs, fie că vorbim de Natural Potent fiole sau Natural Potent spray, este dedicat exclusiv bărbaților.

Am găsit un singur site care spunea că spray-ul poate fi folosit atât de femei cât și de bărbați, însă cred că ceea ce voia să spună este că poate femeia să îți pulverizeze pe penis spray-ul. Eventual, să te maseze cu el, să te masturbeze cu el. Dar nu să folosească ea.

Din fericire, nu am găsit că Natural Potent spray ar afecta uterul partenerei. În schimb, am citit recenzii care spuneau că Tianli spray a iritat anumite femei în zona uterului și s-a recomandat să folosească partenerii prezervativ, care au dat cu spray Tianli. Se pare că la Natural Potent nu sunt cazuri sau, cel puțin, nu a scris nimeni despre asta. Dar concluzia e clară: Natural Potent pentru femei nu există și nici Tianli fiole pentru femei.

Păreri pe forum și recenzii Natural Potent

Că eu am luat și nu am fost mulțumit e una. Nu înseamnă că produsul nu e bun. Adică poate nu funcționează la mine.

Deși am fost frustrat după ce n-a funcționat, am zis să-i mai acord o șansă. Și am intrat pe net. Știi și tu cum stă treaba când vrei mai multe informații despre ceva. Google e cel mai bun prieten al tău.

Și, am căutat după păreri Natural Potent. Și după forum Natural Potent. Chiar și după recenzii Natural Potent.

Ce am găsit?

Păi sunt mulți bărbați care au avut cam aceeași experiență cu a mea. Adică spun că e ca la ruletă. S-ar putea să meargă, ori s-ar putea să nu funcționeze.

Plus, unii au avut și niște reacții adverse ciudate. Am scris aici despre mai multe reacții adverse Natural Potent.

Acum eu nu-ți zic să nu cumperi Natural Potent. Tu ești șeful pe tarlaua ta. Dar, dacă tot am primit mesaje pe blog, am zis să-mi dau cu părerea. Oricum, găsești toate mărturiile pe net, e de ajuns să cauți.

După cât timp își face efectul Natural Potent

Conform prospect Natural Potent, dai fiola pe gât și cam într-o oră își face efectul. Asta înseamnă că ești asigurat pentru sex. Însă, ți-am zis, eu am avut emoții cu Natural Potent fiole, în sensul că am luat o fiolă de 10 ml și am așteptat o oră. Nu am simțit nimic în corp și parcă mi-era frică să încep. Unii zic că după 2 ore au simțit ceva și recomandă să aștepți atât.

Eu nu am avut răbdare și, recunosc, la prima fiolă, am avut erecție ceva mai tare ca de obicei, dar mi s-a culcat imediat după ce am ejaculat. Nu mi-am putut controla ejacularea. A doua partidă a fost ceva mai bine, dar de regulă și „pe uscat” e mai bine.

Așadar, concluzia legată de în cât timp își face efectul Natural Potent este între 1 și 2 ore.

Natural Potent în farmacie

Găsești să cumperi Natural Potent în farmacii, la un preț decent. Eu am dat 89 lei pe 6 fiole dar am văzut după aia că aș fi găsit și la 71 lei. Cred că depinde ce promoții prinzi. Ideea e că nu e scump și te poți convinge singur dacă are efect sau nu.

Natural Potent în farmacii se găsește, nu pe alte site-uri dubioase. Nu recomand să cauți pe alte site-uri. Scrie pe Google și vei da de câteva farmacii online cunoscute care comercializează Natural Potent fiole.

Alternative Natural Potent, din propria experiență

Așa cum am promis, am revenit cu topul meu personal. Vei vedea că la fiecare produs de acolo am acordat câte un rating, bazat pe criteriile cele mai importante pentru mine. Poți să iei de bun ce-ți zic, dar sfatul meu e să fii documentat înainte să alegi produsul potrivit pentru tine. Află de aici care sunt doar pastile potență pe care eu le recomand.

Sfatul meu? Încearcă. Experimentează cât mai multe pastile de potență. Vezi cu ce te simți bine și ce funcționează la tine. Dar, alege produse naturale nu băga chimicale. Până la urmă nu te joci cu sănătatea ta.

Lasă un comentariu