page title icon Păreri Max Performer. Un tratament pentru potență care funcționează

Din registrul discuțiilor cu și despre cele mai bune pastile pentru potență mă simt obligat să-ți spun părerea despre Max Performer.

Scriu de ceva timp pe blog despre soluții sănătoase pentru potență, erecție și ejaculare. Un fel de Viagra naturale pe care să le iei când lucrurile nu merg bine și gândurile negre te copleșesc. Așa că, în articolele deja publicate o să dai peste numeroase produse. Despre unele am păreri mai bune, despre altele recenziile nu sunt neapărat unele fericite.

Cu toate acestea despre Max Performer nu ți-am vorbit până acum. Și ar fi trebuit să o fac pentru că este un supliment pentru potență bun. Nu ți-am scris despre el dintr-un alt motiv. L-am luat pe perioada cât am stat în Anglia și, din păcate, nu-l găsești pe piața de la noi. Dar, mi-am dat seama că poate îl poți comanda de pe acolo sau, cine știe, poate ești în Anglia și vrei să iei ceva care să te ajute să tratezi disfuncțiile erectile.

Așa că, să-ncepem cu review-ul despre Max Performer.

Păreri Max Performer. Tratament natural pentru potență

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am zis că-i bun dar am dat doar 3 stele ca rating final. Stai că îți explic imediat părerea completă Max Performer.

În primul rând, e un tratament pentru potență, cam cum se întâmplă și la noi cu Potent Forte sau cu Proxel Potent. Doar că, spre deosebire de pastilele amintite, Max Performer funcționează mult mai bine.

Recenzie Max Performer. Obținerea și menținerea erecției

Așa deci. Pentru potență am dat ratingul cel mai mare. Asta pentru că ai frate o erecție tare și care nu se înmoaie pe parcurs.

După ce am luat tratamentul am ajuns în pat cu două englezoaice bune rău. Asta s-a întâmplat după ce am petrecut o noapte nebună în club. Erecția nu m-a dezamăgit și am putut să le arăt eu ce știe românul să facă. Am avut penisul tare încă de când am dansat cu ele și erecția s-a menținut fermă chiar și după ce am ejaculat de două ori – stai liniștit că nu am dat ca un robot la ele. Între partide s-au mai distrat fetele între ele.

Ideea e că am fost surprins de efectele pastilei având în vedere că aveam și ceva alcool la bord. Și, de obicei, după ce consum mai multe sticle îmi e greu să o scol și pierd erecția destul de rapid. Cu Max Performer nu a fost cazul să-mi fac griji. Penisul era tare și îmi dădea încredere să fac fix ce voiam.

Review Max Performer pentru întârzierea ejaculării

Nu am neapărat probleme cu ejacularea prematură. Dar, când faci sex în trei există riscul să îți dai drumul mai repede decât de obicei.

Cu Max Performer am avut control pe ejaculare. Poate nu la fel de bun precum am reușit cu uPotent, spre exemplu, dar am rezistat ok. Am putut să o f*t pe una în timp ce prietena ei se masturba lângă noi. Și mai apoi să stau să îmi facă sex oral în același timp. Îți dai seama că simțeam cum se formează orgasmul. Dar am reușit să îl amân.

Plus că, m-am recuperat rapid între partide. M-a ajutat și să le văd împreună, cum se satisfac. Dar, oricum, per total, am o părere bună despre Max Performer când vine vorba despre întârzierea ejaculării.

Max Performer: păreri despre ușurința utilizării

Aici e partea mai puțin plăcută. E vorba despre un tratament pe care îl administrezi zilnic. Din acest punct de vedere, spre exemplu, Pops e mai bun pentru că se administrează o singură pastilă și îți vezi de treabă.

Cu Max Performer e puțin mai dificil. Trebuie să urmezi tratamentul pentru câteva săptămâni înainte să-i simți efectele adevărate. Dar, după ce și-a făcut efectul, ai libidoul crescut și ești mereu gata de acțiune.

Altfel, bagi câte o pastilă dimineața cu o cantitate suficientă de lichid. Eu luam cu apă sau cu ceai și devenise o rutină chiar ok.

Acum, cât timp urmezi tratamentul simți efectele. După ce-l întrerupi, se pierde destul de rapid și factorul wow. Pe site-ul producătorului scrie să se facă pauze între cure, pentru că altfel s-ar putea ca organismul tău să devină imun la ingredientele afrodiziace din compoziția pastilelor pentru potență.

Păreri Max Performer pe forum și pe alte site-uri

Cum ți-am zis, Max Performer nu se găsește încă în România. Așa că, pe forumuri și pe site-uri nu prea găsești păreri sau review-uri. Poate doar dacă cauți pe platforme din Anglia. Acolo da, o să vezi ce păreri au avut alți bărbați după ce au urmat tratamentul Max Performer.

Și, în mare parte părerile sunt bune, similare cu experiența pe care am avut-o și eu.

Prospect Max Performer și reacții adverse

Pe prospectul Max Performer sunt trecute ingredientele. Nu o să intru în prea multe detalii și asta pentru că sunt toate extracte din plante afrodiziace, fără adaosuri și alte nebunii cum mai găsești în produse hibrid. Spre exemplu, în Stud 100 găsești un anestezic puternic, în Tianli și Natural Potent ingredientele conțin și zahăr și sunt diluate cu apă.

Bun, deci avem o pastilă pentru potență 100% naturală, ceea ce este bine. Tratamentul presupune asimilarea substanțelor afrodiziace și astfel, creșterea apetitului sexual. În plus, ingredientele susțin circulația în zona pelviană, ceea ce înseamnă că tu ajungi să ai erecții mai repede și ești capabil să le menții pentru mai mult timp.

Eu am urmat tot tratamentul cu Max Performer așa cum e trecut pe prospect. În timpul acela nu am avut reacții sau efecte adverse. M-am simțit bine, energic și încrezător. Aveam mereu chef de sex și mi se scula rapid.

Acum, nu mi-am monitorizat pulsul. Eram și mai tânăr și nu prea mă interesau lucrurile acestea. Plus că, nu aveam nici o afecțiune asociată așa cum ar fi tensiunea crescută. Dacă te știi cu probleme, mai bine treci și pe la medic înainte de a lua un tratament pentru potență.

Părerea mea despre Max Performer. Îl recomand?

Așa cum ți-am spus deja, am o părere bună despre Max Performer. Tratamentul pentru potență funcționează și se văd rezultatele. Ca bonus, ajută și starea de spirit și ești capabil să treci cu bine peste frica de eșec sau alte probleme psihologice asociate cu disfuncțiile erectile.

Recomand Max Performer. Nu dau reacții adverse, pastilele conțin doar extracte din plante afrodiziace și se administrează ușor după ce totul devine o rutină zilnică.

Singura problemă e că nu găsești produsul în România.

Despre alte alternative pe care să le încerci ți-am mai scris pe blog într-un clasament detaliat cu pastile pentru potență.

Lasă un comentariu