page title icon Am încercat Maraton Forte, hai să îți spun cum a fost

De curând am încercat Maraton Forte. Nu îl mai luasem de câțiva ani și știam că e bun. Lucrurile nu mai stau chiar așa. Hai să-ți spun părerea mea despre Maraton Forte.

Dacă iei pastile de potență cu siguranță ai auzit de Maraton Forte. Poate ai auzit despre el și dacă te gândești să încerci pentru prima dată suplimente pentru potență maximă. Și, ca orice bărbat responsabil, înainte de administrare te uiți după păreri despre Maraton Forte. Nu de alta, dar tot timpul e indicat să știi cam care a fost experiența celor care deja l-au încercat.

Eu am luat Maraton Forte pentru prima dată acum mai bine de 6 ani, prin 2014 să fi fost. Și a funcționat bine. Am făcut sex fără să-mi fie teamă că o să-mi dau drumul mult prea repede.

În plus, din câte îmi aduceam aminte, nu am avut reacții adverse. Și, cum Tianli nu mai e bun, am zis să încerc din nou Maraton Forte. Apropo, Tianli se numește, mai nou, Natural Potent și dă niște reacții adverse tare aiurea. Ți-am povestit mai multe pe blog.

Am făcut un top personal al celor mai bune pastile de potență. Dacă ești curios, aruncă o privire. Link-ul se găsește la finalul articolului.

Așadar, am luat Maraton Forte recent. Hai să-ți spun ce părere am acum despre aceste pastile pentru potență.

Păreri Maraton Forte

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

 • potență – eu am mai luat Maraton Forte și știam că e bun. Acum, nu a mai fost. A funcționat și nu prea, în ideea în care m-a lăsat la greu.
 • Întârzierea ejaculării – de regulă mă ține în funcție de situație. Contează cum mă simt, cât sunt de excitat, cum e ea. Am luat Maraton Forte și m-a ținut 20 de minute, în situația în care aș fi avut nevoie de mai mult timp, așa că nu s-a ridicat la așteptările mele.
 • ușurința utilizării – trebuie luat cu cel puțin 2 ore înainte de sex și ar fi bine să ai stomacul gol. Păi, asta nu prea e ușurință în utilizare.
reactii-adverse-maraton-forte

Părerea mea despre Maraton Forte s-a schimbat după ultima administrare. Pe bune îți spun, nu mai pot să laud produsul sau să îl recomand. Eu nu o să-l mai iau pentru că nu m-a ajutat.

Înainte luai o pastilă, maxim două și timp de 24 de ore erai asigurat. Făceai sex fără probleme. Îți dădeai drumul când voiai, nu pierdeai erecția în timpul partidei. Cam tot ce îți dorești atunci când iei o pastilă pentru potență maximă.

Acum, după ce am luat o pastilă de Maraton Forte, nimic. Chiar nimic. Adică, sexul a fost la fel. Nu am avut niciun fel de control asupra ejaculării. Am stat așa cu o teamă că ceva nu o să meargă bine. Și, la final, chiar am fost dezamăgit.

Oricum și înainte, Maraton Forte avea un dezavantaj destul de mare. Trebuia administrat cu cel puțin 2 ore înainte de sex. În plus, nu e recomandat să mănânci cu 2 ore înainte să îl iei. Păi, la un calcul simplu asta înseamnă că Maraton Forte își face efectul doar dacă e administrat cu vreo 4 ore înainte de partidă (sau, nu trebuie să mănânci cu 4 ore înainte să faci și tu una mică cu partenera ta). Puțin complicat, cel puțin pentru mine – îmi place sexul spontan, nu programat. 

Cum am ajuns să iau Maraton Forte

O să râzi, dar am ajuns într-o seară beat mort la una. S-a întâmplat acum mai bine de 8 ani, deci eram tinerel pe vremea aia. Și beat și cu chef de sex, ne-am apucat de treabă. Doar că nu mi s-a sculat.

A doua zi de dimineață i-am zis că plec să cumpăr ceva pentru micul dejun, dar a fost doar o scuză. M-am dus direct la farmacie și am cerut ceva pentru potență. Și farmacista mi-a recomandat Maraton Forte.

Am citit prospectul Maraton Forte, am luat 2 pastile și bine că nu mâncasem nimic – cum ți-am zis, trebuie luat pe stomacul gol. No, am ajuns înapoi la fata mea și a trebuit să trag de timp 2 ore. Să-și facă efectul. Și asta era cu chef cum cu o seară înainte am lăsat-o nesatisfăcută. Dar, până la urmă au trecut cele 2 ore și am putut și eu să fac sex. Și vai cum a fost. După ce am devenit mai intimi chiar mi-a spus că a fost cel mai bun sex din viața ei. Noroc cu pastilele pentru potență.

Reacții adverse Maraton Forte

Problema majoră nu se referă strict la părerea mea cu Maraton Forte. Că la mine nu a funcționat. Mai rău e că au fost și efecte adverse destul de nasoale.

M-a durut capul până când m-am culcat. O durere surdă, de îmi venea să mă urc pe pereți. Și nu m-a lăsat chiar dacă am luat o pastilă de cap. Foarte nasol. 

Mai mult, mă încerca, așa, și o durere lombară. Bine ar fi fost să fie de la cât sex făcusem. Dar, nu, nu acela era motivul.

Păreri Maraton Forte pe forum, farmacii și pe net

Eu sunt discret când vine vorba despre pastile de potență. Adică, nu îmi place să-mi dau cu părerea pur și simplu. Îmi place să mă documentez și după să mă arunc în tras de concluzii. Dacă pentru mine Maraton Forte nu a funcționat asta nu înseamnă că e un produs rău.

Dar, m-am uitat pe net. Am intrat pe site-urile farmaciilor și pe forum. Și am căutat păreri Maraton Forte. Le găsești și tu la o simplă căutare pe Google.

Și am regăsit toată experiența mea povestită și de alți bărbați. Concluzia e una singură. Similar cu Tianli, Maraton Forte s-a schimbat. Formula inițială, aia care funcționa, nu se mai regăsește și în pastilele de potență  de acum. Și pur și simplu Maraton Forte nu dă rezultate. Ce-i mai rău e că te lasă cu dureri de cap persistente și cu alte dureri ale mușchilor.

Recomandare Maraton Forte

Dacă recomand Maraton Forte? Nu; nu aș putea să fac asta. Bazându-mă strict pe experiența mea și pe părerile găsite pe net și lăsate de alți bărbați ca mine, chiar nu pot să recomand Maraton Forte.

Dacă vrei mai multe informații despre ce am simțit când am luat pastile de potență, îmi poți scrie. Stai liniștit, sunt discret și totul rămâne între noi. 

Ce alternative recomand eu

Ziceam la început că am făcut un clasament personal produselor pe care le-am testat. Este vorba strict de preferințele mele, ce a mers la mine. Ei bine, apasă pe link și vezi topul – cele mai bune pastile pentru potență.

Am acordat rating-uri fiecărui produs în funcție de câteva criterii ce le-am considerat importante. Am povestit experiența mea cu fiecare produs și am lăsat și recenzii în articolele dedicate. Sper să-ți fie de folos!

2 comentarii la „Am încercat Maraton Forte, hai să îți spun cum a fost”

 1. „Apropo, Tianli se numește, mai nou, Natural Potent și dă niște reacții adverse tare aiurea. Ți-am povestit mai multe pe blog”

  Sunt 2 produse diferite, mai documenteaza-te inainte sa vb prostii

  Răspunde
  • Salut Alex! Mulțumesc pentru comentariu. Într-adevăr Tianli și Natural Potent sunt 2 produse diferite din punct de vedere al numelui brandului. În rest cutia și compoziția sunt aproximativ identice. Natural Potent a apărut la ceva timp după Tianli de aceea cred că este posibil să fie o copie a brandului Tianli.

   Răspunde

Lasă un comentariu