page title icon Păreri despre Kanamicină pentru potență: de ce să nu-ți injectezi nimic în penis

Vrei să-ți injectezi Kanamicină în penis? Sunt foarte mulți bărbați care vor să facă acest lucru pentru îngroșarea și mărirea instrumentului. Și ajung să caute păreri despre Kanamicină pentru potență.

Problema e serioasă rău. Și vă recomand să citiți cu mare atenție articolul de astăzi. Spun asta pentru că părerile despre efectele Kanamicinei injectate în penis sunt diverse. Adică găsești tot felul de experiențe pe forumuri. În care să crezi, sau ce decizie să iei dacă ești cu adevărat disperat?

Îți pot spune încă de pe acum că nu ar trebui să îți injectezi de unul singur nicio substanță în p**ă. Indiferent de ce-ți spun prietenii, de ce păreri citești, nu te juca cu sănătatea ta.

Kanamicină – ce este, când se folosește

Nu voi intra în multe detalii aici. Lucrurile sunt simple: Kanamicina este un antibiotic cu spectru larg. O găsești sub formă de pastile, în compoziția unor creme sau chiar sub formă injectabilă.

Kanamicina luptă cu bacteriile și te poate scăpa de diverse infecții. Cu toate acestea, o găsești doar în farmacii și o poți cumpăra doar în baza unei prescripții medicale. Adică, în teorie, nu ai cum să cumperi antibioticul dacă nu ai trecut prima dată pe la medicul specialist.

Adimistrarea se face după cum a recomandat medicul. Nu după ureche pentru că, așa cum se întâmplă cu toate medicamentele, Kanamicina poate cauza reacții adverse.

Păreri Kanamicină pentru potență. De ce o injectează bărbații în penis

Dacă cauți după păreri Kanamicină nu găsești ce ți-am scris eu mai sus. Da, vei găsi și prospectul antibioticului. Dar, cele mai frecvente păreri, recenzii și review-uri vor fi despre Kanamicină pentru potență.

Bărbații își injectează pulberea în penis.

De ce aleg să facă asta? Pentru că substanța îngroașă țesutul în care a fost injectată. Poate îți sună bine, dar să știi că nu e așa.

Tot părerile frecvente și experiențele împărtășite spun că există super multe cazuri în care bărbații care și-au injectat Kanamicina în penis ajung de urgență la chirurg.

De regulă, penisul se inflamează destul de tare și devine extrem de dureros. Așa că, oricât de mic ai crede că ai instrumentul, nu îți recomand să recurgi la injecții. Cel puțin nu așa, de unul singur.

Penisul se poate mări, dar nu în mod natural. Ai operații la care să apelezi sau alte soluții asistate de un medic specialist. Adică, treci pe la urolog înainte de a lua orice altă decizie.

Nu folosi geluri sau spray-uri pentru mărirea penisului. Cu siguranță, nu folosi pompe sau alte dispozitive similare. Nu vor funcționa și s-ar putea să ai probleme grave.

Reacții adverse Kanamicină în penis

Ce reacții adverse poți avea dacă ai folosit Kanamicină pentru potență?

Păi, deja ți-am spus că poți ajunge de urgență la doctor. Părerile celor care au trecut prin situații nasoale spun că după injectare penisul se umflă. Însă nu într-un sens pozitiv. Țesuturile se inflamează, organul doare și nu există posibilitatea de a avea contacte sexuale.

Plus că, penisul se va deforma. Va arăta într-un mod total neașteptat și cu siguranță nu va fi apreciat de nicio femeie.

Cazurile severe de reacții adverse implică și un risc crescut de cancer. Așadar, evită injectarea Kanamicinei în penis. Dacă, totuși ai făcut asta, mergi de urgență la medicul specialist.

Ce să faci dacă ai injectat Kanamicină în penis. Cum o extragi

Așa cum nu ar trebui să injectezi Kanamicină în penis de unul singur, cu siguranță nu ar trebui să încerci să extragi substanța. Nici nu prea ai avea cum.

Din păcate, dacă ai probleme, doar prin extracție chirurgicală poți scăpa de probleme. Acum, în funcție de severitatea afecțiunii intervenția chirurgicală poate fi mai simplă, sau ceva mai complexă – se poate ajunge până la reconstrucția penisului.

Așadar, reiau recomandarea de mai sus. Pentru extragerea Kanamicinei din penis mergi la doctor. Ți se poate prescrie un tratament pentru retragerea inflamației, sau ți se poate recomanda direct extracția prin intervenție chirurgicală.

Ce să faci dacă vrei un penis mai mare și mai gros

Cred că-i destul de clar. Am stabilit că indiferent de ce păreri ai găsi, nu e bine să injectezi Kanamicină pentru potență și mărirea ori îngroșarea penisului.

Ce faci dacă totuși vrei să ai o p**ă mai lungă și mai groasă? În primul rând, citește mai multe despre problemele psihologice legate cu potența masculină.

Apoi, încearcă să iei pastile pentru potență. Alege suplimente naturale care să îți asigure o super erecție. O să vezi, potența maximă înseamnă un penis care pare mai mare și mai gros. Când iau așa ceva nevastă-mea îmi spune că are impresia că se f**e cu un străin. Știu, e efectul placebo, dar funcționează.

Ai grijă de tine și de sănătatea instrumentului tău. Nu de alta, dar mai bine un penis ceva mai mic decât un penis deformat și dureros cu care nu mai poți face nimic.

Lasă un comentariu