page title icon Cum a fost cu potența la mine după ce am luat Herbal V

Din seria articolelor cu și despre potența la bărbați am zis să revin cu o nouă părere. De data asta o să-ți vorbesc despre Herbal V și cum m-am simțit eu după ce am folosit pastilele pentru potență.

Dacă tu cauți ceva mai bun decât Maraton Forte, Tianli fiole sau Natural Potent, atunci o să dai și peste Herbal V. Pastile de potență naturale care promit destul de multe. De la potență maximă, până la o cantitate mai mare de spermă.

Întrebarea care rămâne e următoarea: funcționează Herbal V pentru potență? E bun pentru controlul ejaculării și pentru menținerea erecției pe toată durata penetrării?

Ei bine, eu le-am încercat. Și vreau să-ți spun și ție ce păreri am despre Herbal V. Știu sigur că asta te interesează. Adică, cel mai probabil ai ajuns să-mi citești articolul după ce ai cătat pe net informații despre păreri Herbal V, reacții adverse Herbal V sau chiar păreri forum Herbal V.

Așa că, dacă cauți informații pe bune, hai să-ți zic ce am simțit eu după ce am luat pastilele pentru potență. Apropo, dacă vrei și altceva în afară de Herbal V, la final găsești un clasament personal de-al meu cu produse.

Păreri Herbal V

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

  • potență – am luat Herbal V pentru că voiam ceva mai bun decât Maraton Forte. Însă nu a fost. Pe parte de potență nu prea simți nimic în plus. O ai tare, dar nu atât de tare cum te aștepți după ce iei o pastilă pentru potență.
  • Întârzierea ejaculării – când iau un supliment vreau să mă țină mult. Cel puțin mai mult decât de obicei. Herbal V nu m-a ajutat și mi-a venit cam cum eram obișnuit.
  • ușurința utilizării – pe prospect scrie că se ia cu o jumătate de oră înainte de sex. Doar că nu funcționează dacă îl administrezi așa. Eu recomand să iei Herbal V cu cel puțin 2 ore înainte de sex, adică ai nevoie de un plan.
pareri-forum-herbal-v

O părere generală despre Herbal V: e bun și nu prea.

Stai că-ți dau detalii acum.

Am luat Herbal V cum scrie pe prospect. Cu o jumătate de oră înainte de sex. Chiar dacă a trebuit cumva să planific partida, pentru a mă încadra la fix cu pastila, nu am avut rezultatele dorite.

Cred că ar fi trebuit să o iau mai repede. Adică să-i dau mai mult timp să-și facă efectul. Ideea e că mi-a venit super repede. Nu s-a simțit niciun efect pentru controlul ejaculării.

Partea bună după ce mi-a venit prima dată e că am putut să continui. Adică mi-am revenit destul de repede și al doilea număr m-a ținut mai mult decât primul.

Eu recomand să iei Herbal V cu ceva mai mult de o oră înainte de sex. Să iei pastila pe stomacul gol și să nu mănânci după. Să crești șansele să funcționeze. Sună a plan bine stabilit. Și ăsta, din păcate, e marele dezavantaj pentru pastila de potență Herbal V.

Reacții adverse Herbal V

Reacțiile adverse cu Herbal V nu sunt multe. Cu toate acestea, nu e indicat să iei mai mult de o pastilă la 3 zile. Pe prospect zice că își face efectul timp de cel puțin 2 zile de la administrare. Părerea mea e că lucrurile nu stau așa. De abia își face efectul prima dată, îți dai seama ce se întâmplă după câteva zile.

Așa, dacă iei Herbal V pe stomacul gol și nu mănânci după, adică dacă iei pastila pentru potență pentru a-și face efectul, s-ar putea să simți arsuri la stomac. Și dureri de cap destul de supărătoare.

Cam acestea au fost reacțiile adverse cu Herbal V pe care le-am simțit eu. Pentru detalii, am scris separat și despre reacții adverse Herbal V.

Păreri forum Herbal V

Dacă o să cauți păreri pe forum despre Herval V o să vezi că review-urile sunt destul de împărțite. Unii zic că-i bun, alții că nu prea funcționează.

Acum, părerea mea e că Herbal V te poate ajuta. Dar va trebui să faci câteva teste. Să vezi după cât timp de la administrare te ajută pe tine. Și să vezi dacă funcționează în cazul ejaculării precoce. Ți-am zis, pe mine nu m-a ajutat să controlez ejacularea.

Cu erecția stă destul de bine. Adică o să ai o erecție tare. Cât despre menținerea erecției nu știu ce să zic. Eu mi-am dat drumul repede după ce am luat Herbal V așa că nu mă pot pronunța. La al doilea număr a fost mai bine, dar eu am alte așteptări de la un supliment pentru potență.

Dacă vrei să citești despre ingrediente și administrare, vezi și articolul meu cu prospectul Herbal V.

Ce alternative recomand eu

Părerea mea despre Herbal V este că e o pastilă de potență care nu se remarcă cu nimic anume. Nu o recomand neapărat, dar asta nu înseamnă că nu o poți încerca.

Eu iau uPotent, o miere pentru potență care are rezultate mai bune. Mai bune decât Herbal V, Maraton Forte, Tianli fiole sau Natural Potent. Dar ți-am scris despre fiecare, în detaliu, pe blog. Așa că nu mai insist pe asta și acum. Apropo, citește și:

Și, nu în ultimul rând, clasamentul meu personal, unde fiecare produs a primit un rating corect, în opinia mea: cele mai bune pastile pentru potență.

Să ne auzim cu povești faine despre sex și nu uita: f**e ca la 20 de ani indiferent de vârsta pe care o ai. Viața-i scurtă și eu zic să ne bucurăm de sex mult și bine.

Un comentariu la „Cum a fost cu potența la mine după ce am luat Herbal V”

Lasă un comentariu