page title icon Erecta pentru potență. Hai să-ți zic cum a fost

Cauți păreri Erecta? Și eu am căutat! Am vrut să citesc câteva înainte să cumpăr dar nu prea am găsit. Așa că am cumpărat o cutie cu 4 capsule, le-am încercat și am scris despre asta.

Am văzut că unii farmaciști recomandă Erecta pentru întârzierea ejaculării și obținerea unei erecții tari și de durată, în timp scurt. Deci am dedus eu că Erecta funcționează pe ambele fronturi și-ți îmbunătățește viața sexuală, cel puțin pe moment.

E timpul să-mi spun și eu părerea despre Erecta și iată ce am de zis. Iar dacă nu îți convine ce vei citi, atunci nu-i nimic, mergi la final de articol unde am un mic bonus pentru tine – topul meu personal cu cele mai bune produse pentru potență.

Păreri Erecta – ce experiență am avut

reactii adverse erecta

Așa cum te-am obișnuit, voi începe cu rating-ul meu.

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat aceste rating-uri după următoarele criterii:

 • potență: produsul promite efect rapid în 45 minute. Am luat pastila cu o oră înainte de sex și am simțit o erecție mai tare ca atunci când nu iau pastile de potență. Dar nu a durat foarte mult, după prima partidă, cu greu s-a mai sculat, iar după a doua, deloc.
 • întârzierea ejaculării: m-a ținut 30 de minute prima partidă, a doua oară tot la fel. Culmea, pe mine de obicei mă ținea prima dată 10 minute, dar a doua oară 40 de minute. Nu a fost efectul atât de puternic.
 • ușurința utilizării: pe prospect scrie că se ia pe stomacul gol sau la 3-4 ore de la ultima masă și cu cel puțin o oră înainte de următoarea masă. Asta pentru efect garantat, zic ei. Am respectat prospectul, am înghițit pastila cu multă apă și nu am băut alcool. De-asta 2 stele aici.

Per total, păreri Erecta prea bune nu am. Cred că asta e din cauza faptului că ei promit multe, pe site-ul producătorului – erecta.ro. „Efect rapid în 45 de minute, acțiune până la 3 zile” spun comercianții.

La mine efectele Erecta au ținut cred că cel mult două ore. Adică atât a fost durata totală a sexului, că pastila am luat-o cu o oră înainte. Nu a fost nimic spectaculos. Am simțit energie în corp, inima a început să-mi bată destul de tare, iar a doua zi m-a durut stomacul.

Despre senzațiile astea poți citi în detaliu și în articolul cu reacții adverse Erecta.

Păreri Erecta – ce este, prospect Erecta și administrare

Dacă nu ai mai luat pastilele pentru potență Erecta până acum, iată ce trebuie să mai știi.

Erecta este un supliment pentru potență natural sub formă de capsule, care se comercializează în funcție de cantitatea dorită: o pastilă, 4 pastile sau 8 pastile.

Acum, eu unul mă interesez înainte de a cumpăra un produs pe care îl bag în gură (da, trebuie să nu bagi prostii în tine), cine îl produce. Pentru că una e firma care importă în România și alta e firma care efectiv l-a produs. Firma importatoare este Exclusive Promotion SRL iar firma producătoare este o fabrică din China al cărei nume nu l-am putut identifica.

De pe prospectul Erecta aflăm că o capsulă are 550 mg și că are suficientă „tărie” cât să te ajute să duci o noapte întreagă de amor cu partenera, fără să ai probleme cu erecția. Din recenziile despre Erecta reies chiar experiențe cu erecții „prelungite” de 4-5 ore. Acum, nu știu ce să cred, eu unul dacă aș duce atât, probabil aș avea nevoie de tratament medical a doua zi : )

Ingredientele Erecta afișate pe prospect sunt:

 • Epimedium brevicornum (frunze) 90 mg,
 • Morinda officinalis (radacina de Noni) 95 mg,
 • Cynomorium songaricum 55 mg,
 • Lycium barbarum (fruct Goji) 65 mg,
 • Ginseng chinezesc 50 mg,
 • Paria cocos 40 mg,
 • Dioscorea opposita 40 mg,
 • Calendula officinalis (flori de galbenele) 15 mg,
 • Amidon 10 mg,
 • capsulă gelatinoasă 100 mg.

Efecte Erecta și concluzii personale

Toate ingredientele sunt alese pentru efectul lor de remediu natural pentru îmbunătățirea vieții sexuale – unele sunt bune pentru circulația sângelui și implicit obținerea unei erecții tari, altele sunt bune pentru întârzierea ejaculării. Însă, au și alte beneficii – Lycium barbarum de exemplu îmbunătățește sistemul imunitar, ginsengul este energizant și elimină starea de anxietate și depresie sau Poria cocos este tonic pentru organele interne.

Cu alte cuvinte, avem nu doar efecte benefice asupra penisului, ci și asupra organismului. Asta e un plus, dar problema e că Erecta acționează și ca un boost de energie pentru corp. Mie, așa cum am vorbit în articolul cu reacții adverse, inima mi-a luat-o la fugă și asta m-a speriat puțin. Și mi-a creat o senzație de neliniște care cred că a contribuit la pierderea erecției, pentru că nu mai puteam duce a treia partidă de sex. Două mi-au pus capac, apoi în loc să stau să mă gândesc cât de frumos a fost, mă tot gândeam „când va încetini bătăia inimii?” și „ce naiba am luat?”.

Păreri Erecta pot fi multe și sunt convins că la tine poate nu va fi la fel. Ideea pe scurt e că din experiență proprie nu recomand Erecta nimănui. Mai am 2 pastile din cutia de 4 și sincer mi-e teamă să le iau.

Ce pastile de potență recomand

Eu sunt de principiu că mai bine merg pe soluțiile pentru potență de care sunt sigur. Ele se regăsesc în topul meu personal pe care te invit să-l citești: cele mai bune pastile pentru potență.

Nu fac reclamă, doar recomand ce am încercat și a mers la mine. Sunt pe principiu – testează înainte să recomanzi ceva, mai ales că toate sunt încercate de cel puțin 2-3 ori, în diferite ipostaze. Sper să te ajute și să faci alegerea potrivită pentru tine și partenera ta!

Lasă un comentariu