page title icon E bun EjaControl? Ce face bine și ce nu

Păreri EjaControl sunt multe și e bine să știm ce face bine și ce nu face acest stimulent pentru potență. Eu am luat până acum 3 capsule și vreau să-ți împărtășesc experiența mea.

Eu am puțin peste 42 de ani, sunt căsătorit și experimentez tot felul de lucruri în dormitor cu nevastă-mea. Suntem deschiși amândoi la a încerca ceva nou, ca să ne condimenteze relația.

Într-o bună zi m-am gândit să încerc EjaControl. Hai să vedem întâi ce am aflat despre acest produs înainte să-l cumpăr.

Apropo, la final de articol vei găsi și un top personal cu cele mai bune pastile pentru potență pe care le-am încercat. Sper să îți fie util!

Eu aveam probleme cu ejacularea precoce și nu mi-e rușine să o recunosc. Dar cu stilul de viață potrivit, combinat cu suplimentele pentru potență care trebuie, am ajuns să-mi controlez ejacularea și să o duc bine chiar și peste 40 de minute, în pat. Nu râde, eu zic că e lucru mare, mai ales la 42 de ani. Sunt alții care la 30 rezistă mai puțin și nu au energie pentru a doua partidă.

Sexul e o parte importantă din viața mea. Așa că am luat aceste capsule pentru potență și e timpul să-ți spun propriile mele păreri EjaControl.

Păreri EjaControl – ce am simțit când am luat

reacții adverse ejacontrol
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

  • potență – erecție în 30-40 de minute, sigură. Dar durata ei, lasă de dorit.
  • Întârzierea ejaculării – m-a ținut mai puțin de 10 minute. A doua partidă consecutivă a durat aproape 20. Asta puteam obține și fără un supliment.
  • ușurința utilizării – trebuie luat cu cel puțin 30 minute înainte de sex și cu 2-3 ore de la ultima masă. Trebuie luat cu apă, sunt destul de mari capsulele.

Am început cu o pastilă, așa cum spunea pe prospect, cu 40 minute înainte de sex. Pe moment, nu am simțit nimic. Am luat cu un pahar cu apă. Nu consumasem alcool sau altceva și ultima masă fusese în urmă cu 2 ore.

Am început preludiul, cu sărutări, mângâieri și dezbrăcat, atingeri tandre. Nevasta a început să mă stârnească, folosindu-și mâinile. De regulă, nu rezist la așa atingeri senzuale din partea ei și atunci a început erecția. Aveam penisul o idee mai tare față de dățile când nu luasem nimic. Dar atât, în rest, nimic special. Poate ușoare furnicături în corp.

Am început apoi partida de sex și, cred că, pe ceas, m-a ținut câteva minute. Poate 5, poate 7, nu știu. Dar cum naiba, pe mine de regulă mă ține mai mult și fără să iau pastile potență?

Așa că, a doua zi, am zis să-mi încerc norocul și am luat 2 pastile de EjaControl. Cu toate astea, nu am simțit ceva special, din nou. Parcă nu luasem nimic. Aveam capul penisului tare, dar după ejaculare când am încercat noi cu preludiu să o mai facem o dată, cu greu m-am urnit. Și nu era vorba de oboseală, lipsa atracției (Doamne ferește) sau alcool. Eram odihnit și gata de acțiune.

Așa că nu pot decât să concluzionez că la mine EjaControl pur și simplu nu a mers.

Însă, asta nu înseamnă că la tine nu va funcționa. Prin aceste păreri EjaControl nu vreau să-ți influențez viața, vreau doar să te informez ca să știi ce cumperi, înainte să faci achiziția. De-asta i-am și acordat rating-ul de mai sus și ai să vezi că nu se regăsește acest produs în topul meu.

Păreri forum EjaControl

Am găsit puține păreri pe forum despre EjaControl. Sunt câteva pe forum Softpedia, unde se concluzionează că e nevoie de un stil de viață sănătos în primul rând, ca să ai ejaculare normală în timpul actului sexual, nu precoce.

De asemenea, pe forum Romedic sunt câteva păreri EjaControl, dar am găsit mai mult contra. Adică oameni care au luat și, tot așa, ca mine, n-au fost mulțumiți. Pe FanClub forum mai sunt persoane care menționează, pe alocuri, în discuțiile despre ejaculare precoce, de EjaControl, dar este doar un exemplu din multe.

Concluzia cercetării mele este că nu sunt suficiente păreri EjaControl din experiență proprie, online, doar persoane care au vorbit despre existența acestor pastile pentru ejaculare precoce.

Păreri EjaControl împărțite: sunt sau nu reacții adverse?

Ca de obicei, sunt persoane care spun că sunt reacții adverse dacă iei pastilele EjaControl, dar sunt și persoane care spun că nu au simțit nimic – nici când au luat, nici a doua zi.

Eu am simțit, și când am luat, dar și a doua zi. Și ce pot spune? Nu am fost mulțumit, după cum ai văzut în ratingul acordat mai sus.

În cazul meu, așa cum am scris mai detaliat în articolul cu reacții adverse EjaControl, am avut:

  • somnolență,
  • o durere ușoară de cap,
  • o durere musculară ușoară, în zona lombară.

Nu vreau să sperii pe nimeni, dar eu am respectat indicațiile de pe prospect, nu am făcut vreo mișcare bruscă sau greșită în timpul actului sexual (nici înainte) ca să simt acea durere și nici nu am fost sub influența altor substanțe. Pur și simplu aceste reacții adverse le-am avut.

Producătorii spun că acest supliment nu are reacții adverse fiind bazat pe ingrediente naturale. Dar e normal să spună asta, nu? Așa zic toți. Oricum, dacă vrei mai multe detalii, am scris și despre prospect EjaControl pe blog. Ca să fii informat până la capăt.

EjaControl în farmacii

Dacă vrei să comanzi EjaControl, poți găsi aceste capsule în farmaciile online, inclusiv pe eMag. Asta dacă vrei să depășești recenziile negative, sau mai bine zis părerile despre EjaControl care spun că nu funcționează. EjaControl în farmacii online și fizice găsești, de regulă, la prețuri începând de la 60 lei pentru 4 capsule (preț EjaControl întreg, fără reducere).

EjaControl vs Maraton

Se cuvine să vorbim despre o comparație între cele două, deoarece sunt totuși produse similare, sub formă de capsule. Băi, la nivel de efect, Maraton e mai puternic decât EjaControl. Pe partea de obținere și menținere a erecției, Maraton Forte e mai bun. La mine a mers. La ejaculare precoce nu a fost cine știe ce, în sensul că m-a făcut să rezist în pat mai mult ca EjaControl. Însă, m-a pierdut la partea cu „a se lua cu cel puțin 2 ore înainte de sex și pe stomacul gol”.

EjaControl vs Maraton Forte – putem concluziona că, dacă ești un tip cu probleme doar cu potența, recomand Maraton Forte. Dacă ești un tip cu probleme doar cu ejacularea, recomand Maraton Forte. În schimb, dacă ești un tip care nu se poate abține să nu mănânce vreo 4-6 ore și nu poate să facă sex pe stomacul gol, respectiv dacă ești un tip care își poate „planifica” sexul, recomand EjaControl.

Sau, dacă ești un tip care preferă un produs care să-l satisfacă din toate punctele de vedere, atunci EjaControl sau Maraton Forte? Niciunul! Mergi spre final de articol și poate găsești acolo răspunsul.

Dapoxetină și EjaControl: preț și păreri

Știu că sunt mulți care m-au întrebat unde găsesc Dapoxetină și care e mai de efect: Dapoxetina sau EjaControl. În primul rând, trebuie menționat că Dapoxetina este o substanță activă care se găsește în anumite medicamente pentru potență, prin urmare are o listă lungă de efecte secundare. Se eliberează cu prescripție medicală și se ia numai la recomandarea unui medic. Deși sunt farmacii online care vând Dapoxetină fără rețetă, nu recomand. Mai bine consultă un medic, să nu dai în alte probleme.

În al doilea rând, EjaControl este un supliment alimentar care se poate lua fără prescripție medicală. Adică, atunci când te taie capul, dă-i înainte. Nu are așa mari efecte secundare, vezi mai sus ce am simțit eu după ce am luat EjaControl.

Însă, Dapoxetina acționează direct asupra problemei, EjaControl întărește organismul să învingă singur problema. În cazul de față, problema e comună: tratează ejacularea prematură și o întârzie. De-asta EjaControl e supliment, iar Dapoxetina e medicament. Eu aș recomanda să iei în calcul Dapoxetina (sau orice alt medicament pentru potență) doar dacă problema este gravă și ai nevoie să vezi un medic. Poți să-ți faci programare la urolog sau sexolog, în funcție de nevoile tale.

Concluzii personale despre EjaControl

După 3 capsule luate, dintr-o cutie de 4, eu voi zice pas. Voi pune acest supliment pentru potență în categoria celor „testate dar fără succes”.

Mă bucur că am avut ocazia să testez și acest produs și să scriu câteva păreri EjaControl din experiență proprie. A fost prima și ultima dată când îl voi testa. Din punctul meu de vedere, tot uPotent, Tianli și Maraton forte rămân în top la mine.

Dacă te interesează, am pe blog și păreri Maraton Forte, păreri Tianli, păreri uPotent și recenzii despre multe alte produse.

Alternative EjaControl. Ce alte produse de potență recomand

Am făcut și un top personal cu cele mai bune pastile pentru potență pe care te invit să-l citești. Merită citit, analizat și băgat la cap. Eu nu folosesc orice produs, le aleg pe cele care-mi transmit ceva, sunt foarte riguros. Am scris sincer și imparțial, tocmai ca să te ajut.

De exemplu, unul din produsele care m-au ajutat foarte mult pe partea de ejaculare precoce, care se regăsește în top, este uPotent. Uite aici povestea mea cu acest supliment pe bază de miere pentru potență, în articolul păreri uPotent.

Urmărește-mă în continuare și pentru alte escapade de-ale mele cu pastilele pentru potență 😉

Un comentariu la „E bun EjaControl? Ce face bine și ce nu”

Lasă un comentariu