page title icon Păreri Durani. Pastile eficiente pentru potență și rezistență

Cine mă știe, se așteaptă să citească la mine pe blog păreri despre diferite pastile pentru potență. Însă, lasă-mă să te surprind cu o nouă descoperire. Am încercat, și-acum vă vorbesc despre păreri Durani, pastile care fac mai mult decât să-mi dea erecții bune; au reușit să trezească animalul din mine… în dormitor.

Lasă-mă să-ți explic. Am încercat multe suplimente naturale pentru potență, ba chiar la un moment dat am ajuns la urolog și mi-a dat să iau Viagra. Însă, toate produsele care au funcționat la mine, îmi impuneau să-mi fac un plan ca să le pun în aplicare. Ba să iau la 2 ore de la ultima masă sau pe stomacul gol, ba să le iau cu 30 de minute înainte de partida de sex. Uneori, nici nu aveam unde să mă retrag să iau preparatul pentru potență, fără să mă vadă partenera.

Acum, am descoperit niște pastile noi, Durani se numesc ele, care sunt cu efect cumulativ: asta înseamnă că iei câte 1-2 pastile pe zi, oricând îți este confortabil, și simți efectele constant, zi și noapte. Cu alte cuvinte, îți trezește dorința sexuală mult mai ușor, oricând ai nevoie, mergând la fix pentru partidele neplanificate sau nopțile când „joci în deplasare”.

Păreri Durani: secretul meu pentru o potență crescută zi de zi

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat acest rating după următoarele criterii:

 • potență: mi-a dat o erecție bună, însă nu la fel de tare ca și produsele cu efect în 30-120 minute. Dar a fost suficientă cât să-ți faci treaba cu ea. Ce mi-a plăcut maxim a fost dorința aia sexuală mărită mereu. Oricând îmi văd nevasta îmbrăcată sumar sau vreo gagică sexy pe stradă, simt cum ceva în mine se activează, o poftă d-aia nebună.
 • întârzierea ejaculării: efectele pastilelor zilnice m-au ajutat și pe partea asta. Eu ți-am mai vorbit în alte contexte despre ejacularea mea precoce, pe care cu voință și suplimentul potrivit, am rezolvat-o. Ei bine, acum cu Durani, partidele mele au ținut mai mult, în special pentru că dorința sexuală era prea mare, și corpul îmi zicea să mă abțin, să mai rezist, ca să nu pierd toată distracția. Plus că am revenit la instinctele primare, de a schimba poziția, a alterna cu un sex oral partenerei, cât să prelungesc plăcerea amândurora.
 • ușurința utilizării: aici am dat fără ezitare 5 din 5. Eu prefer să iau ambele pastile dimineața, după micul dejun. Oricum mai iau și alte suplimente naturiste, specifice fiecărui sezon, așa-i la 40+, tot așa câte 2 pe zi. O cutie de Durani te ține cam 15 zile, cu 2 pastile pe zi consumate, și efectele încep să se vadă din a 10-a zi, cel puțin așa a fost la mine. Asta e cea mai mișto parte la efectul cumulativ: iei pastilele zilnic, și apoi te bucuri de efecte non-stop. Fără reacții adverse.

Acum, lasă-mă să împărtăşesc cu tine o poveste personală, despre cum Durani m-a ajutat să revin la instinctele primare în dormitor. 

Nu de mult, am început să simt că treaba nu mai mergea așa ca unsă acolo. Iar m-am luat cu munca, cu sala, și m-am distanțat fără să vreau de soție. Așa am observat că nu mai eram activ în zona genitală așa cum obișnuiam. 

Așa că am pornit în căutarea unei soluții pentru potență sub o altă formă. Dorința mea era să caut ceva care să îmi trezească din nou dorința sexuală, să îmi stimuleze libidoul, cât să o surprind pe nevastă-mea în dormitor. Așa că un bun prieten mi-a zis că a descoperit Durani, pastile pentru potență cu efect cumulativ, care îți dau o erecție bună și cresc dorința sexuală. Sunt capsule care trebuie luate zilnic, pentru a activa instinctele de care ai nevoie când ești cu o femeie.

Așa că am hotărât să le dau o șansă. Am comandat online de pe site-ul producătorului, au venit la Easybox, totul discret. Am citit pe prospect că trebuie luate câte 1-2 pe zi, pe termen lung. Că nu au reacții adverse și au doar ingrediente naturale. Așa că am zis, ce rău pot să-mi facă? Hai să încep cura.

Experiența mea cu Durani pastile potență

Experiența mea cu Durani capsule

Să știi că la 10-14 zile după ce am început să le iau, am observat primele semne. Ar putea fi mult prea devreme să spun că sunt uimit de rezultate? Nu! La doar câteva zile de la începutul administrării, am simțit cum îmi crește treptat pofta de sex. Îmi părea că erecțiile matinale încep să se întoarcă, iar asta m-a motivat. Căci cine n-are încredere în el și poftă de viață când se trezește cu o erecție puternică?

În continuare, efectele au devenit tot mai vizibile. Ca să rezum aceste păreri Durani, erecțiile mele de dimineață deveniseră mai tari și mai persistente. Soția mea a început să-și dea seama de treaba asta. Evident, asta a adus un plus de încredere de sine, mai ales că atunci când o luam în brațe, dimineața, începea să mă mângâie, apoi să mă masturbeze ușor și ajungeam la penetrare imediat. 

Cu fiecare zi și fiecare 2 pastile de Durani luate, mă simțeam din ce în ce mai repede excitat. Nu numai că erecțiile mele erau mai puternice, dar și dorința mea sexuală era din ce în ce mai crescută. Și asta mi-a plăcut la nebunie, mai ales că soția a ajuns din nou obiectul dorințelor mele din ce în ce mai puternice. Ceream sex, și după așa o lungă pauză cât am avut înainte să iau Durani, nevastă-mea parcă a revenit și ea la instinctele primare cu mine. Aveam mereu poftă să o dezbrac, să o descopăr, să o iau în brațe. Cine se poate lăuda cu un așa instinct, după aproape 15 ani de căsnicie?

Păreri Durani: efecte după 15 zile de administrare

Conform prospect, Durani pastile pentru potență îți dau o excitare de lungă durată. După ce se absorb ingredientele în corp timp de 30 zile de administrare zilnică, efectele sunt din ce în ce mai vizibile. 

Primul semn este o erecție mai tare dimineața. Eu am simțit-o după primele 10 zile. Apoi, faptul că mi-a crescut dorința sexuală, mai ales la stimuli direcți. Asta nu înseamnă că te trezești cu penisul cât parul când ești la muncă și navighezi aiurea pe net. Asta înseamnă că atunci când femeia de care ești atras te atinge, te mângâie sau te sărută, sau pur și simplu o vezi dezbrăcată, nu-i poți rezista. Ți se scoală mult mai ușor decât de obicei. 

Al doilea semn este mai multă spermă ejaculată. Îmi dădeam drumul mai mult, sub efectele Durani, lucru care îmi creștea implicit intensitatea orgasmului.

Așa că Durani acționează cum vrei tu să o facă. Dacă nu vrei să ți se scoale aiurea, tu ai control deplin. Nu e ca la alte pastile sau preparate pentru potență maximă, să ai penisul mereu într-o stare semi-erectă. Efectul nu e chiar așa de puternic și nu te ține doar câteva ore. Efectul la mine după 10 zile de administrare este că dorința mea sexuală este mai puternică decât frica. De aici, creativitatea în dormitor. Îți întorci partenera pe toate pozițiile, o faci în afara patului, la perete, la duș, pe podea. Nu contează unde, nu contează că nu stai bine sau că ai amorțit. O vrei, asta e tot ceea ce știi. Oriunde, oricum, tu o vrei, ceea ce cântărește mai mult decât frica sau timiditatea.

Pe mine Durani m-a transformat dintr-un tip relativ cuminte în pat, care se mulțumea să o facă în aceeași poziție și să se culce după orgasm, într-unul la care nevastă-mea visa când era tânără (și probabil încă visează și acum): un bărbat puternic, cu inițiativă, care o domină când o penetrează. Tot ce a fost nevoie, în cazul meu, a fost un plus de încredere și poftă de viață.

Prospect și ingrediente Durani

Aceste pastile au un prospect destul de simplu. Se consumă 1-2 capsule pe zi, pe cale orală, cu un pahar cu apă, ceai sau suc, indiferent de oră, și se poate lua pe termen lung. O cutie de Durani conține 30 de pastile , așadar te ține 15-30 de zile. Pe mine m-a ținut 15 zile că am ales să consum direct 2 pe zi, pentru efect sporit, și a funcționat. 

Ingredientele Durani sunt:

 • L-Arginină: un aminoacid și precursor al acidului nitric din organism, care susține circulația sângelui în zona genitală și dă mai multă fermitate erecțiilor,
 • Tribulus Terrestris: crește performanța sexuală și virilitatea, stimulează producția de testosteron,
 • Maca: acest extract originar din Munții Anzi din Peru este folosit de sute de ani pentru stimularea libidoului și a sănătății sexuale, oferind vitalitatea de care ai nevoie în timpul sexului,
 • Ginseng Korean (Panax Ginseng): reduce stresul și oboseala, oferind organismului energia și vitalitatea de care are nevoie ca să performeze inclusiv sarcini fizice sau psihice complexe. Susține sănătatea inimii dar și a sistemului imunitar.

Asta e tot ce conține o pastilă Durani. Așa că, nu te speria, chiar dacă să zicem că nu apuci să faci sex deloc în cele 30 de zile cât timp iei pastilele, asta nu înseamnă că nu te ajută. Fiind naturale, fără compuși chimici, nu dau reacții adverse, nu îți strică somnul noaptea și nici nu interacționează cu alte tratamente pe care le iei tu în același timp.

Reacții adverse și contraindicații Durani

Conform prospect Durani, nu există reacții adverse. Însă, singura contraindicație este să nu le iei dacă ai hipertensiune arterială sau alte probleme asociate inimii. În aceste cazuri, este recomandat să îți întrebi medicul înainte. 

Dacă ai organismul sănătos, chiar dacă ai 40 și ceva de ani ca mine, 20 sau 60, nu te va afecta în mod negativ. Îți va amplifica dorința sexuală, astfel încât partenera să se simtă din nou ca la 20 de ani cu tine.

Pot consuma Durani cu alcool?

Am citit pe prospect că nu există restricții în acest caz. Însă, alcoolul e recomandat în cantități moderate, tocmai pentru că reduce efectul pastilelor, cel puțin cât timp îl ai în sânge. Așa că nu-ți face griji dacă ieși la date și beți câteva pahare de vin înainte să ajungeți în pat. 

Păreri Durani: preț și de unde cumpăr

Eu am cumpărat cutia de pe site-ul producătorului. Caută-l pe Google, vei găsi dacă te interesează. Acolo găsești mai multe detalii. Prețul Durani pentru o cutie este de 70 lei și are 30 pastile. Deci, te ține o lună. Eu zic că merită, mai ales că e un produs fabricat în Uniunea Europeană, natural, fără contraindicații. Asta cu siguranță îl face diferit față de majoritatea, care vin din China și au multe ingrediente în componență, dar în concentrație mică și cu risc mai mare de efecte adverse.

Păreri Durani și concluzii finale

Eu cred că cel mai bun lucru la Durani este că îți menține libidoul ridicat. Poți fi tu stresat de la muncă, obosit, trist că a doua zi de dimineață iar ai muncă. Dorința sexuală continuă să crească, cu Durani, cât și dorul nebun de parteneră. Ea se va simți dorită, faptul că îți provoacă o erecție așa tare o va măguli, femeilor le place asta. Și o să te dorească mai mult, așa că Durani te ajută să-i arăți din ce ești făcut.

Pe mine m-a făcut să revin la instinctele primare când vine vorba de sex, de-asta vorbesc aici în articolul cu păreri Durani despre efectele sale.

Poate ești sceptic la început, așa am fost și eu. Însă, chiar dacă o parte din tine se îndoiește de efectul ce îl poate avea, probabil altă parte speră să ajungă să treacă prin ce am trecut eu cu partenera. Sau să facă o primă impresie mișto la un date cu o gagică nouă. Convinge-te singur, fratele meu. Recâștigă-ți încrederea.

4 comentarii la „Păreri Durani. Pastile eficiente pentru potență și rezistență”

 1. Sunt cele mai bune pastile de potenta pe care le-am incercat pana acum cu partenerul meu! Efectele sunt exact precum le descriu producatorii – dorinta sexuala crescuta, erectii mai bune si presiunea in dormitor usor mai mare decat normal. Recomand!

  Răspunde
 2. Salut,
  Am citit articolul tău și am vrut sa cumpăr acest produs. Am cautat site-ul producătorului după cum ai spus dar nu am găsit asa ceva. Singura informație găsită a fost despre firma Perfect Pure Natural SRL dar aceasta este un comerciant nicidecum producător și oricum nu are sau nu am gasit un site. Te rog sa fii mai explicit si sa spui numele producătorului sau orice alta informație relevanta care poate fi utila.

  Răspunde
  • Salut, Nicolae! Pentru mai multe detalii, contactează firma care importă acest produs. Eu nu cunosc numele fabricii unde sunt produse, știu doar că se află în UE, așa cum scrie pe site, și importate de această firmă din România menționată de tine. La mine au funcționat pastilele Durani, și pentru mine asta e mai important decât cine le-a fabricat. Experiența mea e în articol, sper să fie suficient cât să-ți faci o idee.

   Răspunde

Lasă un comentariu