page title icon Palmier pitic capsule pentru erecții. Ce găsești pe piață

Salutare! Azi vorbim despre palmier pitic capsule, mai exact despre rolul pe care-l joacă acestea în îmbunătățirea erecției.

Se spune că eficiența fructelor de palmier pitic, cunoscute științific sub numele de Serenoa repens, depășește cu mult medicamentele în tratamentul hiperplaziei benigne de prostată. Acest lucru e valabil și în cazul altor probleme precum ejacularea precoce și inabilitatea de a susține un act sexual.

Nu ştiu dacă e adevărat sau nu, dar aș vrea să îți spun ce am aflat despre beneficiile palmierului pitic pentru funcția sexuală. Hai să vorbim și despre forma în care se comercializează pe piața autohtonă.

Rămâi alături de mine!

Ce este palmierul pitic?

Înainte să vorbim despre palmier pitic capsule, hai să aflăm mai multe despre această plantă.

Serenoa repens, denumit popular palmier pitic, este o specie care creşte spontan în sudul Statelor Unite în sudul Spaniei, în Mallorca și Africa de Nord.

Din informațiile pe care le-am citit, una dintre caracteristicile distinctive ale palmierului pitic este că poate ajunge până la o lungime de 2 metri. Am mai aflat că fructele sale sunt ovale, cărnoase și au o nuanță neagră-violacee, asemănătoare cu aspectul măslinelor.

Tototodată, am remarcat existența anumitor cercetări care indică faptul că palmierul pitic poate avea un impact pozitiv asupra sănătății organului sexual. Ei bine, de aici începe să fie deja interesant, nu-i așa?

Așadar, înainte să dezvoltăm subiectul palmier pitic capsule, hai să vedem care este legătura dintre această plantă și potența masculină.

Palmier pitic capsule și potența masculină

Palmier pitic capsule și potența masculină

O voi spune din capul locului, când vorbim despre beneficiile palmierului pitic ne gândim mai întâi la aparatul urinar și apoi la cel reproducător.

Am citit că amerindienii și primii coloniști foloseau fructele palmierului pentru a trata problemele genito-urinare. Efectele terapeutice asupra uretrei superioare și a prostatei erau atât de remarcabile încât planta a fost denumită „cateter vegetal”. 

Că palmierul pitic joacă un rol important în ameliorarea, respectiv prevenirea disfuncțiilor erectile, a fost o constatare plăcută. Din acest motiv, cercetătorii au fost preocupați de mii de ani să găsească cele mai eficiente stimulente pentru potență pe bază de palmier pitic.

Trebuie spus că extractul de palmier pitic este recomandat și pentru tratarea adenomului de prostată în cazurile în care acesta nu a ajuns la dimensiuni care să necesite intervenție chirurgicală.

Palmier pitic capsule: beneficii generale pentru bărbați

Principalele caracteristici ale acestei plante sunt: 

  • susține sănătatea prostatei și a sistemului urinar la bărbați;
  • poate preveni producerea de dihidroxi-testosteron și poate regla mărirea benignă a prostatei;
  • este util în gestionarea dificultăților la urinare asociate măririi benigne a prostatei;
  • este un tonic bun, energizează corpul și ajută la recuperare;
  • protejează aparatul reproducător;
  • este recomandat ca adjuvant în disfuncțiile erecție.

Fructele palmierului pitic se recoltează toamna, când sunt coapte. Se folosesc la prepararea de tincturi şi a altor stimulente precum capsulele – care ajută în remedierea problemelor masculine.

Compușii activi ai plantei includ uleiul volatil, saponinele steroidiene, flavonoidele, acizii grași și polizaharidele. 

De aceea, nu e de mirare că sunt disponibile numeroase exemple de palmier pitic capsule pe piața din România.

Această plantă acționează ca un tonic și este considerată unul dintre puținele remedii naturale cu efect anabolizant.

Aceasta ajută la întărirea și creșterea masei țesuturilor organismului, respectiv la fortificarea aparatului reproducător.

Palmier pitic capsule: ce găsești pe piață

Palmier pitic capsule ce găsești pe piață

Între noi fie vorba, am observat că există numeroase suplimente alimentare ce au în compoziție extract de palmier pitic.

Majoritatea dintre acestea nu sunt pe filmul meu, adică nu sunt destinate pentru potență, erecții de lungă durată. La fel cum nu par să îmbunătățească performanțelor sexuale. Cel puțin asta zic părerile de pe forumurile online.

Din câte am văzut, cele mai multe dintre aceste produse contribuie la funcționarea normală a prostatei și a căilor urinare. Ele reduc frecvența urinărilor în timpul nopții sau previn formarea tumorilor la nivelul prostatei. 

Că pe prospectul acestor produse scrie că sunt recomandate pentru tulburări precum scăderea libidoului și impotență, e altceva. Aș spune că, da, este posibil ca acestea să ajute și erecția, dar sunt slabe șanse. E cam aceeași treabă pe care o vedem pe etichetele anumitor produse alimentare din hypermarketuri, și anume că: ,,produsul poate conține urme de…’’.

Nu, mulțumesc, eu aș merge la sigur.

Deci, pot spune că cele mai multe produse au rol de mentenanță, mai mult. Desigur, dacă ai parte de organe sănătoase, asta nu garantează că mai poți să pierzi erecția din când în când, din factori care nu țin de tine. 

Palmier pitic capsule: ce am găsit eu

Eu, însă, am căutat mult și am dat peste niște capsule foarte bune pentru erecție, respectiv pentru performanța sexuală. Acestea cresc fluxul de sânge înspre penis ca să obții mai ușor și să menții erecția. Partea bună este că fac parte din categoria pastilelor disponibile în farmacii.

Te invit să afli mai multe chiar din topul meu cu cele mai bune pastile potență.

Pops, spre exemplu, este o capsulă pentru potență. Are în compoziție numai ingrediente afrodiziace precum ginseng, tribulus terrestris, ghimbir și, desigur, palmier pitic.

Prin combinarea acestor ingrediente atent selecționate, această alternativă non-invazivă oferă o serie de beneficii pentru bărbați. Pops ajută la obținerea și menținerea erecțiilor ferme și de lungă durată, îmbunătățind astfel performanța sexuală.

Așadar, tu ce alegi când vine vorba de palmier pitic capsule?

Lasă un comentariu