page title icon Vrei să aibă orgasme multiple? Fă asta

E un lucru comun în rândul femeilor să aibă orgasme multiple. Ține doar de tine, dacă le va avea sau nu.

Io unul nu înțeleg care-i faza cu „unele femei nu au orgasm niciodată”. În fine, poate nu m-au cunoscut pe mine 🙂

Oricum, pentru a-i oferi partenerei tale orgasme multiple, am creat un mic ghid pentru tine care sper să te stimuleze ca să nu fii leneș când vine vorba de sex. Da, știi la ce mă refer. Să nu te „culci pe o ureche”, nici la propriu și nici la figurat, la preludiu sau la atingerea punctelor erogene ale partenerei, chiar dacă pentru tine asta nu e sexi.

Bun, hai să vedem.

Orgasme multiple: ghidul către cucerirea punctului G

Dacă vrei să pui steagul pe lună, să deschizi poarta Edenului, să rupi staniolul de pe ciocolată sau să desfaci punga cu jeleuri, ai nevoie de răbdare și rezistență în pat. Adică să nu-ți dai drumul până nu își dă și ea, măcar de două-trei ori.

Ce sunt orgasmele multiple? Asta înseamnă ca partenera ta să aibă mai multe orgasme în timpul partidei de sex. Ușor de zis, greu de făcut, pentru unii.

Dar nu-i nimic, Dan Juan te rezolvă. Oricum, am vorbit despre cum să te țină minte drept cel mai bun la pat. Ține cont de sfaturile de acolo și ai deja drumul către punctul G asigurat, fără giratorii, fără semafoare.

Însă, adaugă și câte puțin din următoarele sfaturi ca să-i fie ei bine.

Excită-ți partenera înainte și în timpul preludiului. Încearcă să o faci să te dorească din ce în ce mai mult. Nu te grăbi ca haplea, să o penetrezi, căci asta poate însemna ca tu să termini repede și ea să nu simtă nimic. Acordă-i timp, chiar dacă uneori pe tine te enervează să faci asta. Sărutări, mângâieri, atingeri pe umeri, pe gât, pe spate, pe brațe, pe picioare, dacă vezi că îi place, atinge-o oriunde te lasă. Ai să vezi ce-i crește libidoul, văzând cu ochii.

Drumul e mai lung până la primul orgasm

După ce a avut primul orgasm, clitorisul ei e mai sensibil. Asta înseamnă că este deja excitat și e mai ușor să o aduci la al doilea orgasm. Așadar, joacă-te cu sânii ei, oprește-te din penetrare dar nu părăsi incinta. Sărut-o pe sâni și pe gât, repetă procesul menționat mai devreme. Scopul este să introduci un mic preludiu, chiar dacă tu încă nu ai ejaculat.

Dacă îi place, vorbește-i murdar. Sau privește-o în ochi, asta le înnebunește pe femei. Mai există și varianta să îi faci sex oral, dacă e adepta acestui tip de „iubire”. Și atunci când îi faci, stimulează-i clitorisul și cu degetul, ușor, astfel încât să te asiguri că se umezește bine și începe să tresară de bucurie. Dacă ai șanse să o aduci aproape de orgasm fără penetrare, atunci ești bo$$: tu începi de la zero când o penetrezi și o duci mai mult decât ea, cu siguranță.

După primul orgasm…

…cerul e limita! O dată ce și-a dat drumul înaintea ta, tot ce trebuie să faci este să continui cu sărutările și cu mângâierile, chiar și cu un set de complimente. Spune-i că e frumoasă când își dă drumul sau că o iubești dacă asta simți. Încearcă să o cucerești pe toate „flancurile”: fizic și emoțional.

Secretul către mai multe orgasme după ce l-a avut deja pe primul este ca tu să nu îți dai drumul. Ține-te bine. Am citit undeva un ghid complet care te scapă de ejacularea precoce și l-am ținut minte.

Acolo spune să faci exerciții de respirație, să te gândești la altceva atunci când îți vine să îți dai drumul (preferabil nimic porno), să îți relaxezi mușchii pelvieni ca să reduci reflexul muscular și, bineînțeles, să iei un supliment pentru potență.

E ca atunci când bei o cafea ca să muncești mai bine timp de 8 ore. Sau, mă rog, 2-3 cafele, în cazul unora. Plus ciocolată și alte stimulente. Așa poate ai nevoie și atunci când faci sex. Mai ales dacă partenera ta ajunge greu la orgasm, poate e ceva emoțional la ea. Și atunci doar nu stai ore în șir fără să ejaculezi, că niciun bărbat nu poate asta fără un supliment.

Așa că te încurajez să iei ceva, doar să citești pe ambalaj să fie natural. Nu te jena, nu fii fraier. Nu e nicio rușine aici.

Ți-am zis eu că Dan Juan te scoate din belele. Nu că a aduce orgasme multiple partenerei ar fi o belea :))

Citește, aplică și zi-mi cum a fost la rubrica de comentarii. Aștept cu interes, frățiwear.

Lasă un comentariu