page title icon Tot ce trebuie să știi despre orgasmul la femei

Orgasm la femei. Iată un subiect bun de dezbatere pentru că, după cum ştim, atunci când apare, lucrurile devin interesante.

Am observat că bărbații care se gândesc la tema orgasmului feminin caută răspunsurile, în principiu, la aceleași întrebări „Cum se manifestă?” sau „Cum îți aduci partenera acolo?”. Poate acesta e și motivul pentru care, cei mai mulți dintre noi căutăm pe internet informații și  tot felul de curiozități pe această temă.

Din fericire, fratele tău, Dănuț, este aici ca să-ți răspundă curiozităților legate de orgasmul feminin. Știi ce zic?

În articolul de astăzi vorbim despre cum se obține, cum îți aduci partenera acolo și cum naiba îți dai seama dacă îl mimează sau nu. Asta dacă poți. De ultima parte încă nu sunt complet sigur.

Orgasm la femei: lucruri pe care trebuie să le știi

Știai că atunci când francezii vorbesc despre orgasm la femei, o descriu ca fiind mica moarte? Odată ce obțin plăcerea maximă, ele se manifestă ca și când și-ar părăsi, pentru câteva secunde, propriul corp.

Asta e o formă romanțată, desigur, dar stai să o luăm cu începutul. Orgasmul apare definit în DEX ca momentul cel mai înalt al plăcerii fizice, o eliberare a tensiunii sexuale acumulate în corp.

Când eram burlac, credeam că orgasmul feminin se poate obține prin stimularea clitorisului. Trebuie însă spus că această plăcere sexuală intensă este diferită la femei. Față de noi, bărbații, ele au nevoie și de stimulare psihică pentru a se bucura de punctul culminant al excitației.

Cele mai populare tipuri de orgasm la femei

Cele mai populare tipuri de orgasm la femei

Deși orgasmul clitoridian şi orgasmul vaginal sunt, probabil, cele mai cunoscute tipuri de excitație sexuală feminină, mai sunt și altele de descoperit. 

Să vedem care sunt cele mai populare tipuri de orgasm la femei:

  • Orgasmul clitoridian – este cel mai popular și majoritatea femeilor obțin acest tip de orgasm mai des decât pe cel vaginal deoarece clitorisul oferă cel mai repede plăcere sexuală.
  • Orgasmul prin penetrare – este destul de comun și se atinge după ce organismul a fost suficient de stimulat sexual.
  • Orgasmul anal –  mai puțin popular decât celelalte tipuri, se obține când femeile fac sex anal și partea anatomică dintre organele genitale externe și anus se contractă involuntar.
  • Ejacularea –  i se mai spune squirt și se obține când fluidele izbucnesc din vulvă în momentul plăcerii maxime.

Orgasm la femei: cum se manifestă?

Excitarea e prima fază a răspunsului sexual feminin. În timpul ăsta, fluxul de sânge către organele genitale crește iar acestea devin mai sensibile.

Urmează faza de platou, când organele care alcătuiesc corpul femeii ating excitarea maximă. Pe scurt, organele genitale devin mai umede, sânii pot fi ușor dureroși și pot apărea modificări la nivelul ritmului cardiac și al respirației.

Durata acestei faze poate varia de la câteva minute până la mai mult timp, în funcție de nivelul de stimulare și de răspunsul fiecărei femei în parte.

După aceea, dacă ai făcut treabă bună, femeile reușesc să obțină orgasm. Uneori, dacă ești norocos, chiar și orgasme multiple

După orgasm survine rezoluția sau diminuarea plăcerii care se manifestă prin răcirea corpului, roșeață în obraji și la nivelul pieptului.

Se spune că femeile, spre deosebire de bărbați, mai pot avea un episod de orgasm imediat după. 

Cum poți să-ți dai seama? Păi îți dai seama dacă sunt complet vlăguite și nu mai au putere să vorbească. Asta cu țipătul plin de entuziasm, cred că e valabil numai în filmele porno.

Orgasm feminin: cum îți poți satisface partenera?

Când vorbim despre orgasm la femei, lucrurile nu sunt atât de complicate precum par. Pe bune. Dacă ești empatic și te străduieşti mai mult, vei reuși să îți aduci partenera pe culmile extazului.

Eu am câteva sfaturi la îndemâna ta prin care poți să exciți o femei mai repede și mai ușor. Ține însă cont că fiecare femeie e unică, deci are nevoi diferite

Iată cum să-ți satisfaci partenera:

Comunică și ascultă

Încearcă să obții o conexiune profundă. Deși noi îi dăm pe repede înainte, gagicile țin mult la treaba asta. Așa le crești libidoul feminin

Vezi că înainte și după sex, femeile au tendința de a vorbi despre propria experiență. 

De aceea, cele mai multe dialoguri încep cu afirmații de tipul „eu cred că…” sau „mi-ar plăcea să”…  Din acest motiv, îți recomand să stai și să le asculți. Cu alte cuvinte, să asculți cu inima și nu cu penisul.

Acordă timp preludiului

Cum spuneam, fii atent și dă-ți interesul. Preludiul este calea către orgasm la femei. 

Nu te concentra pe actul propriu-zis și cunoaște-i corpul prin atingeri, sărutări, îmbrățișări și complimente venite din suflet. În cuplu ar trebui să te simți cel mai în siguranță și să fii tu însuți.

Fii atent la gesturile ei tandre și la expresia feței. Aici poți să-ți dai seama dacă ceea ce faci este bine sau nu. Dacă partenera ta se simte iubită și dorită, va avea mai multă încredere să se arunce în brațele tale.

Găsește-i punctul G și joacă-te. Asta e cheia către orgasmul la femei

Asta e partea mea preferată! Ntz, ntz! Cele mai multe dintre femei experimentează senzații sexuale intense atunci când le este stimulată această zonă. 

Punctul G se află la aproximativ 3-4 cm de la intrarea în vagin. Ca să-l poți stimula, optează pentru masarea cu două degete. De asemenea, poți să te joci cu limba, dar și cu jucăriile sexuale (dacă sunteți fani).

La nevoie, recomandă-i pastile potență pentru femei

Când mă refer la pastile potență pentru femei, mă refer, desigur, la suplimentele alimentare pentru creșterea libidoului.

Într-un fel sau altul, dificultățile legate de dorința sexuală la femei pot fi comparate cu disfuncțiile erectile la bărbați. 

Desigur, nu putem vorbi despre existența unui organ precum penisul care să necesite erecție, dar mecanismul de excitare este asemănător. Lipsa de interes poate duce la lipsa excitării și, în consecință, la probleme în ceea ce privește performanța sexuală. 

De asemenea, tulburările de natură psihologică pot influența și ele dorința sexuală a femeilor, iar eșecurile în performanța sexuală pot genera stres și chiar depresie. 

Așa că, după mine, pastilele precum Ladies’ Dream sunt bune atunci când există probleme. 

Sigur, la bărbați lucrurile sunt ceva mai complicate. Noi avem problemele noastre cu ejacularea precoce și cu penisul moale fix în mijlocul partidei. Dar nu e stres, descoperă topul pe care l-am făcut cu pastile pentru potență care au avut efect la mine.

Sper ca sfaturile mele despre să-ți fie de folos și că te-ai familiarizat cu subiectul orgasm la femei.

Sunt un om cu expertiză în domeniu, ce naiba, nevastă-mea poa’ să confirme. Cu răbdare și cu un plan bine făcut, deslușește tainele orgasmului la femei și mergi direct la țintă. Te salut!

Un comentariu la „Tot ce trebuie să știi despre orgasmul la femei”

  1. Mesajul meu pentru tine este sa-ti deschizi mintea si sa incerci sa descoperi tot ce se poate in acest sens. Nu e vorba de a citi multe carti sau material despre orgasmul feminin, ci pune in practica si ofera-i partenerei tale tot confortul de care are nevoie, caci numai asa vei ajunge acolo unde ti-e gandul.

    Răspunde

Lasă un comentariu