page title icon O scot când simt că îmi vine. Funcționează sau nu?

Are nevastă-mea o prietenă care-i povestește tot felul de experiențe din viața intimă. Știi tu, ce poziții preferă, cum se simte cu diverși parteneri, ce chestii noi a mai încercat în pat.

Lucruri de genul acesta. No, recent i-a spus că nu îi place sexul cu prezervativ și că, cam cu toți partenerii ei, merge pe metoda „o scoți când simți că îți vine”.

Sunt sigur că sunt multe cupluri care fac asta. La fel de sigur sunt că atât femeile cât și bărbații se folosesc de această mică soluție pentru a fenta partea cu prezervativul.

Da, să faci sex folosind un prezervativ nu-i neapărat minunat. Se mai pierde din plăcere și din intensitate. Și, ca de obicei, oamenii caută mereu soluții prin care să se simtă cât mai bine, chiar dacă, câteodată, își asumă și câteva riscuri.

O fi eficientă metoda „o scot când simt că îmi vine”? Sau, mai bine rămâi la soluțiile contraceptive sigure și dovedite clinic?

Ce se întâmplă când o scoți înainte de ejaculare

Nu o să îți explic chestiile de bază. Știi cum stă treaba cu erecția, penetrarea, preludiul și ce mai faci tu prin dormitor sau prin afara lui.

Ideea e că vrei să faci sex dar să simți plăcere intensă. Și tu, dar și ea. Vrei să-i oferi orgasme multiple și nu doar de la sex oral sau de la stimulare prin degete. Vrei să îți simtă instrumentul, în toată splendoarea lui.

Așa că, zici tu, prezervativul nu intră în discuție. O faci neprotejat. O cunoști bine, nu riști boli sau alte nebunii. Dar, parcă, nici un copil nu-i în plan. Metoda calendarului nu e neapărat sigură, așa că, mai bine o scoți înainte să îți vină.

În timpul penetrării, chiar înainte de orgasm, simți că urmează să ajungi la punctul culminant. Se simte în testicule, simți și în mușchii pelvieni. Penisul se întărește și el mai tare și ajunge la potența maximă.

Atunci e momentul să o scoți. Pur și simplu tragi afară penisul și ejaculezi la exterior. Fie pe parteneră, fie în palma ta, depinde de cum și ce vă place vouă.

Pare totul ok. Nu s-a întâmplat nimic. Ai scos-o la timp, nu are cum să rămână însărcinată, având în vedere că nu ai ejaculat la interior.

Apoi, te duci frumușel și îți speli penisul. Dacă vrei tu, ești gata de tura doi. Tot așa, poți să începi iar penetrarea pentru că nu riști nimic.

Îți sună bine tot ce-am spus mai sus?

Să știi că, în realitate, lucrurile nu-s chiar atât de roz.

Ce face penisul tău în timpul sexului

Atunci când faci sex penisul tău secretă substanțe și le elimină la exterior. Nu e neapărat spermă dar nici nu-i apă de ploaie. Pe scurt, secrețiile tale pot conține și spermatozoizi. Ups. Nu sună tocmai sigur, nu?

Păi, cam ăsta e adevărul. Așa că, dacă tu o scoți înainte să îți vină și crezi că nu are cum să rămână însărcinată, te cam înșeli.

Nu mă crezi?

Masturbează-te! O să vezi că pe măsură ce te masturbezi și te exciți, din penisul tău va ieși ceva. O secreție lipicioasă, aproape transparentă. Ea va fi din ce în ce mai abundentă pe măsură ce tu ești mai aproape de ejaculare. Acea secreție poate conține și spermatozoizi.

La fel se întâmplă și după ce ai ejaculat. Cu siguranță nu vei scoate chiar totul din tine. Penisul va continua să elimine spermă și după ce l-ai spălat. Așa că, dacă începi al doilea număr fără prezervativ, s-ar putea să ai surprize neplăcute.

„O scot înainte să îmi vină” nu este o metodă contraceptivă

Să o scoți înainte să îți vină sau să ejaculezi nu este o metodă contraceptivă. Sunt multe pățanii care vorbesc despre sarcini nedorite apărute fix din această cauză.

Da, nu este nimic dacă faci asta atunci când ești într-o relație stabilă și ai o parteneră de încredere. Cu siguranță o sarcină neplanificată nu o să însemne o adevărată dramă.

Altfel, nu pot să recomand nimănui soluția scoaterii penisului din vagin înainte de ejaculare pe post de metodă contraceptivă.

Alege prezervativul. Dacă nu îți place, ea poate lua anticoncepționale. Sunt metode pe care le poți folosi și care să funcționeze cu adevărat. Fă asta atunci când zbori din floare în floare. E ok pentru siguranța ta și a ei. Câteva secunde de plăcere nu merită un risc atât de mare. Sau, poate ești de o altă părere. Eu doar vreau să fiu sigur că ai înțeles cum stau lucrurile cu adevărat, la modul că o faci asumat.

Lasă un comentariu