page title icon Nu vrea să îmi facă sex oral. Ce să fac?

Sexul oral e văzut de multe femei ca un subiect tabu. Dar ce te faci dacă nu vrea să facă sex oral deși la începutul relației o făcea fără să-i ceri? Înseamnă că se apropie despărțirea? Ei bine, nu e tocmai așa.

Pot fi multe motive pentru care o femeie nu vrea să facă sex oral. Printre ele, enumerăm:

 • nu îi place sau nu e obișnuită cu asta,
 • nu îi faci tu suficient sex oral pe cât și-ar dori,
 • vede asta ca pe un gest umilitor,
 • nu te speli tu suficient de des acolo jos,
 • o rogi prea des și e sătulă de treaba asta,
 • nu are suficientă încredere în tine,
 • nu îi place gustul penisului.

Cam astea le-am întâlnit ca fiind cele mai comune motive pentru care nu vrea să facă sex oral o femeie. Bine, totul ține de gândirea ei, de educația din familie, de deschiderea ei față de asta. În general, femeile care nu vor să facă sex oral sunt mai pudice, poate chiar nici nu se uită la filme porno sau doar preferă sexul clasic. Poate sunt genul care preferă sexul doar după căsătorie. Până la urmă, ca să ajungă să îți facă sex oral, trebuie să aibă încredere în tine, să vă cunoașteți și poate chiar să fiți împreună într-o relație. Altfel, la o primă întâlnire nu cred că găsești pe cineva care să vrea să-ți facă sex oral, poate doar dacă plătești pentru asta.

De ce nu vrea să facă sex oral?

Hai să identificăm împreună cauza. Sunteți în relație de ceva timp? Ți-a mai făcut până acum sex oral și apoi s-a oprit și n-a mai vrut? Cum îți dai seama că nu vrea să facă – ți-a zis sau pur și simplu când o duci tu către penis ea se oprește și refuză din gesturi?

Ca să afli motivul adevărat, trebuie să îți cunoști bine partenera. Dacă nu a mai făcut până acum, nici ție sau nimănui altcuiva, atunci discută cu ea despre asta. Întreabă-o cum i se pare ideea, discutați eventual și despre alte fantezii sexuale ce le aveți. Află cum vede ea treaba asta cu felația și dacă e de acord, dacă o susține sau este deschisă.

Eu, unul, sunt un mare pasionat al sexului oral. Cred că de fapt ăsta a fost și unul din motivele pentru care m-am îndrăgostit nebunește de soția mea: mi-a făcut sex oral încă de prima dată când am făcut sex. Fără ezitare, a coborât acolo jos și a folosit treaba asta ca pe un super preludiu. Îți dai seama că m-am simțit și eu dator și am răsplătit-o cum se cuvine, atunci cred că s-a îndrăgostit și ea mai mult de mine. Noroc că învățasem să fac din fostele relații.

Așa că citește încă o dată motivele de mai sus și află care e motivul principal la partenera ta. Înțelege-o dacă nu a mai făcut până acum sex oral în viața ei, și dacă se întâmplă să vrea dar să îi fie rușine, învață-o tu.

Nu vrea să facă sex oral nici dacă îi faci tu?

Eu, unul, așa aș începe. I-aș face eu primul, să vedem cum se simte, cât este de deschisă. Dacă nu a mai făcut până acum nimănui, e o șansă mare nici să nu i se mai fi făcut. Și părerea mea este că e păcat să trăiești pe lumea asta cât timp nu ai făcut și ți s-a făcut sex oral. E atât de mișto, pe bune. Tremur numai când mă gândesc cât de fain e.

Mie-mi place de ambele părți, și să fac, și să mi se facă. Am dat de diferite fete de-a lungul timpului, unele care nu voiau treaba asta sub nicio formă, altele care erau novice. Și cum le-am învățat? Simplu: am fost eu primul care a luat liftul până jos.

Cum am procedat? Încet, dar sigur. Și eu am învățat, cu timpul. Și am scris în detaliu despre asta în articolul cum să faci sex oral unei femei. Citește și bagă la cap, căci poate fi un bun motiv să vă închegați relația. Dacă tu iei inițiativă și îi faci primul sex oral, atunci cu siguranță se va simți datoare să te răsplătească.

Atunci când o va face, dacă e novice, ai răbdare cu ea. E posibil să nu simți plăceri intense din prima, poate doar dinți. Spune-i pe un ton frumos dacă e bine sau nu ce face. Chiar dacă nu o va face până la capăt, e un bun început că a încercat. Iubește-o în momentul ăla, căci dacă ești primul ei gagiu căruia îi face sex oral, înseamnă că ține mult la tine.

Dacă totuși nu vrea să facă sex oral nici dacă îi faci tu, atunci trebuie să stai mai mult de vorbă cu ea să afli de ce. Sigur se va ajunge la o concluzie. Însă, dacă ea a mai făcut sex oral altora la viața ei, sau dacă ți-a făcut ție la începutul relației și apoi n-a mai vrut, atunci citește mai departe să vedem ce e de făcut.

Ce am făcut eu când nu a vrut să-mi facă sex oral

Eram într-o relație cu una și cred că deja ți-ai dat seama că nu a durat prea mult, că am vorbit la timpul trecut. Cred că un an. Și la început îmi făcea sex oral, apoi n-a mai vrut. Am vrut să aflu de ce, să nu ajungem la despărțire din cauza asta. Și să știi, spre liniștea ta, că nu ăsta a fost motivul pentru care ne-am despărțit. Țineam mult unul la celălalt, dar ea a trebuit să plece după facultate, eu am rămas în București, și motivul despărțirii a fost de fapt că nu țin relațiile la distanță.

Dar una peste alta, cât eram împreună, nu a mai vrut să-mi facă sex oral după o perioadă. Atunci am început să-mi pun întrebări și să caut răspunsuri, dar ce am făcut până să vorbesc cu ea:

 • am fost mai atent la igiena mea. M-am epilat mai des, m-am spălat mai des.
 • am început să folosesc mai multe complimente, mai ales în timpul sexului.
 • am început să ejaculez mai des pe trupul ei, atunci când o făceam fără prezervativ.
 • am fost mai atent la alimentație, căci am citit undeva că influențează calitatea spermei. Cică sursele de proteină sunt nașpa pentru spermă – carnea, lactatele, dar și alcoolul, cafeaua, țigările, prăjelile, inclusiv sparanghelul. Am consumat mai des ananas, mai multă apă, mere, țelină și fructe proaspete în general.
 • mi-am dat seama că ea avea des emoții înainte de sex, așa că am asigurat-o că totul este ok.
 • am fost în general mai apropiat de ea. Am strâns-o în brațe seara, am alintat-o, i-am arătat că o iubesc.
 • am început și eu să-i fac sex oral mai des. Chiar când ea nu mă lăsa, nu insistam, dar măcar îi arătam intenția.

Nu știu acum cât de eficiente au fost toate astea, dar sigur a fost o schimbare. A înțeles mesajul meu. La faza cu alimentația și sperma chiar am început să râd când am citit, am zis „pe bune, frate”? De-aia să nu vrea gagica să-mi facă?

Am început să petrecem mai mult timp la preludiu. Mi-am dat seama că o altă greșeală pe care o făceam era că mă grăbeam să fac sex. Eh, ale tinereții valuri…

Una peste alta, așa am procedat când nu voia să-mi facă sex oral. Am făcut diverse lucruri ca ea să mă țină minte drept cel mai bun la pat. Am încercat să condimentez viața noastră sexuală cât de bine am putut și, deși relația nu a ținut, am învățat multe lucruri ce le aplic în relația actuală, cu nevastă-mea.

Diferența care este? La o relație de lungă durată, trebuie să fie comunicare constantă, despre orice. Să nu-ți fie rușine să spui ce gândești, iar dacă persoana cealaltă se supără dacă faci asta, înseamnă că poate nu e tocmai potrivită pentru tine. Poate nu e suficient de deschisă și ori are nevoie de timp și adaptare, dacă te iubește cu adevărat, ori pur și simplu nu vă potriviți.

Așa că, băieții mei, luați în calcul aceste sfaturi și sigur o să vă recuceriți partenera chiar dacă poate la început nu vrea să vă facă sex oral.

Mult suGces!

2 comentarii la „Nu vrea să îmi facă sex oral. Ce să fac?”

 1. Noi facem sex oral reciproc tot timpul,chiar ne place,ea spre exemplu este zic eu,o adevărată profesionistă la sex oral,practic face dragoste cu p…la. Un sfat pentru barbati să încerce să și învețe partenera să facă sex oral.

  Răspunde

Lasă un comentariu