page title icon Ce să faci atunci când nu ți se scoală dimineața

Discuțiile la o bere despre potență și problemele pe care bărbații le au atunci când fac sex sunt super dese în grupul meu de prieteni. Vorbim cam despre orice. Și, de curând, un amic mi-a spus ce panică a luat atunci când nu i se scula de dimineață.

De unde a plecat totul?

Păi, atunci când ne vedem ne place să depănăm amintiri. Să râdem de ce făceam când eram mai tinerei, să ne tachinăm, cam orice ne poate binedispune. Și le spuneam cum am ajuns eu să încerc Maraton Forte când nu mi s-a sculat fix când una se dădea la mine. Sau cum folosesc pastile pentru potență când vreau să f*t memorabil.

Așa am ajuns să-mi zică amicul meu că a luat recent o super panică de nu a dormit vreo două nopți. Totul a plecat de la lispa erecției de dimineață.

Cred că orice bărbat știe că dimineața ăsta micu’ e cel mai activ. De când suntem mici, cu hormonii jucăuși, penisul se scoală înaintea noastră. În fiecare dimineață te trezești cu o erecție. Și acesta e un semn că ești activ sexual și că nu ai probleme cu potența.

No, ce faci atunci când nu ți se scoală dimineața? Desigur, te panichezi. Și crezi că asta ți-a fost, poți să-ți iei adio de la sex. Așa a crezut și prietenul meu.

Nu mi se scoală dimineața: de ce se mi se întâmplă mie

Asta a fost prima întrebare a prietenului meu: de ce mi se întâmplă mie?

Și s-a pus pe studiat. A citit pe net, a scris pe forumuri. El credea că are probleme cu potența și că, impotența ar putea fi chiar o certitudine.

Nu-ți mai spun că îi era frică să mai iasă, să se mai gândească la sex. Adică, îți dai seama cum ar fi fost să nu i se scoale în fața unei fete cu care ar fi vrut să facă sex? Așa că, efectiv a evitat să mai iasă cu femei.

Și, era cât pe ce să ajungă la medicul urolog dacă nu s-ar fi întâmplat minunea. A zis băiatul dar ce-ar fi să mă masturbez?

Cu toată frica de eșec, s-a apucat s-o ia la mână. Și, a văzut că, are o erecție. Mai slabă la început, dar puternică după. Ăsta a fost un semn bun. Adică, nu-i totul pierdut. Dacă are erecție singur atunci o să aibă și în prezența ei.

Și a făcut sex. Erecția a fost acolo, dar, din păcate și stresul că ceva nu ar merge bine. Și așa a ajuns, săracul, să-i vină mult prea repede. Acu’ are o altă problemă. Nu asta cu sculatul de dimineață, dar cu ejaculatul precoce.

Dar i-am dat să citească articolul meu despre cum să recâștigi controlul pe ejaculare și a zis că o să încerce sfaturile mele.

Ce să faci dacă nu ți se scoală dimineața

Asta a fost pățania lui. Dar tu? Tu ce ai face dacă nu ai avea o erecție dimineața când te trezești?

Îți zic eu: nu te panica. Pot fi multe motivele pentru care nu ți se scoală dimineața. Stresul, oboseala acumulată sau chiar o perioadă mai proastă din viața ta.

După ce depășești momentele nasoale o să revină și erecția.

Oricum, poți testa să vezi dacă poți avea o erecție când te masturbezi.

Dacă nici când o iei la palme nu dă semne de viață, atunci te poți îngrijora puțin. Dar, o vizită la doctorul urolog o să-ți aducă toate răspunsurile de care ai nevoie.

Mare atenție: problemele psihologice sunt cele mai greu de depășit în problemele cu erecția. De la ejaculare precoce și până la pierderea erecției în timpul penetrării, toate se leagă de presiunea pe care singur o pui pe umerii tăi. Așa că, învață să te relaxezi, să fii optimist și să te distrezi când faci sex.

O soluție rapidă să scapi de stres

Dacă ți s-a întâmplat să ai o problemă sexuală și acum stai cu stres, ai nevoie de o soluție care să meargă la sigur.

Nu evita să faci sex că doar agravezi situația. Ia o pastilă sau un supliment pentru potență și fă sex atunci când vrei. O să te ajute să scapi de griji și chiar și de problemele cu erecția și ejacularea.

Citește topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență. Vezi ce iau eu și ce nu mă dezamăgește. O să vezi că ai opțiuni mai bune decât Maraton Forte sau soluții mai bune decât Tianli ori Natural Potent.

Hai să ne auzim cu bine. Nu uita să-mi scrii din experiențele tale. E mișto când învățăm unii de la alții.

Un comentariu la „Ce să faci atunci când nu ți se scoală dimineața”

  1. Treaba mai tine si de cat de plina e vezica. De fapt, cam asta este principalul motiv al erectiei matinale. Vezica apasa si excita nervul sacral. Daca te trezesti noaptea sa te chisi, s-ar putea ca dimineaza sa fi primul care se trezeste, nu al doilea. E drept (si dreapta!), erectii matinale pot avea loc si fara senzatia de urinare, astea se leaga mai mult de sistemul parasimpatic si de posibile visuri erotice sau pozitii de dormit care sa excite zona.
    Deci, nu e o regula ca daca te scoli cu ea flasca, atunci te-ar fi lovit impotenta, insa e o regula ca cei impotenti n-au nici macar erectii involuntare dimineata.

    Răspunde

Lasă un comentariu