page title icon Ce am făcut prima dată după ce nu mi s-a sculat

Greu cu erecția asta, uneori, când te lasă la greu. Nu mi s-a sculat o dată, când aveam cea mai mare nevoie.

Eram cu o fată, arăta mai bine decât fosta, și probabil mă inhibasem. Cel puțin asta e una din explicațiile pentru care nu mi s-a sculat. Mi-era frică să nu o dezamăgesc în pat, adică ne sărutaserăm noi destul de mult și bine, ne-am atins peste tot și după am încercat să ne dezbrăcăm ușor. Eram super excitat, mi se întărise bine de tot.

Dar când am ajuns la momentul ăla, când eram amândoi complet dezbrăcați, întinși în pat și încercasem să ne masturbăm reciproc, ea-mi cere să-mi pun prezervativ. Zis și făcut, dar atunci a început panica.

Așa că mi-am pus eu cauciucul pe p**ă și apoi, mă sui deasupra ei și ia erecția de unde nu-i. De fapt, simțeam eu că se înmuia penisul când puneam prezervativul și că începea să-mi bată inima cu putere, dar nu credeam că se va întâmpla ceva. Nu conștientizam.

Eram prins de moment când, pac, nu mi s-a sculat. Mi s-a făcut moale, cu prezervativul pus, chiar „la intrare”.

Ioi, ce jenat am fost. Ea mă aștepta acolo, „deschisă”, să intru, dar m-am oprit că nu mai aveam cu ce.

Nu mi s-a sculat… ce am făcut după?

Știam la vremea aia despre pastile sau suplimente pentru potență. Dar nu aveam nimic la mine și nici nu luasem.

M-am panicat inițial și mi-am zis „Gândește-te, Dane, gândește-te”. Am respirat ușor, să nu pun prea multă presiune pe mine și atunci mi-a venit ideea salvatoare:

„Hai să mai încercăm puțin teasing, ce zici?”

La prima vedere, ea nu a fost încântată, dar am început să îi mângâi sânii, să o sărut pe gât, pe piept, să îi prind sfârcurile cu buzele și să cobor, ușor, în timp ce masam sânii cu mâinile, spre buric și mai jos.

O excitasem destul cât să o umezesc acolo jos, dar încă mă „jucam” în zona ei intimă. Mi-am propus să o aduc la orgasm prin alte mijloace decât cu penisul, care mă dezamăgise.

Zis și făcut.

Am adus-o la orgasm fără penetrare

Mi-am dat seama atunci cât e de deschisă. Probabil alte fete nu m-ar fi lăsat să le fac sex oral de la prima întâlnire intimă. Dar ea m-a lăsat și mi-a cucerit inima și mai mult.

Mi-am folosit la capacitate maximă limba și degetele să îi provoc plăcere, până am simțit-o cum se „urcă pe pereți” de bucurie. Mi-am dat seama că îi provocasem orgasm chiar după primele 5-10 minute.

Dar penisul meu nu dădea semne să se ridice.

Ce să vezi? A vrut apoi și ea să mă răsplătească. Și probabil i-am câștigat și eu inima, pentru că o fi înțeles un altfel de mesaj de la mine: că sunt un tip prea banal să o penetrez prima dată când facem sex. Că aș fi fost ca toți ceilalți, gata să trec la „acțiune”, apoi probabil să-mi dau drumul repede și să fumez o țigară lângă ea.

Dar nu sunt acel gen de bărbat. Eu nu ies din încăpere până nu are orgasm și partenera.

Așa sunt eu, darnic, cu femeile. Vreau să las impresie chiar dacă una din părțile corpului meu mă lasă la greu, mai exact dacă nu mi s-a sculat. Apropo de toată treaba asta, între timp m-am specializat în sexul oral și am scris și un ghid. Citește mai multe despre cum să faci sex oral unei femei.

Mi-a făcut și ea sex oral

Da, imediat ce am scos prezervativul, parcă, prin minune, a început din nou să mi se scoale. Când ea mi-a atins penisul cu mâinile, și a început să se joace, am simțit cum sângele îmi pulsează și se urcă „la cap”. Apoi, când am văzut-o cum își dădea părul pe spate și a început să-și folosească buzele și limba, nu mai puteam. Mi s-a făcut tare ca parul.

O priveam în ochi în timp ce îmi făcea sex oral, se pricepea foarte bine. Cel mai probabil, a fost un semn că m-am priceput și eu.

Am încercat eu să mă abțin cât am putut, dar cred că am rezistat 5 minute. I-am zis din timp că îmi dau drumul și m-a lăsat să ejaculez pe sânii ei.

A fost o situație câștig-câștig, faptul că nu mi s-a sculat când a trebuit. Și, deși restul serii nu am mai continuat să facem sex, am stat de povești și am băut vin, a fost o seară reușită.

Oare de ce nu mi s-a sculat când a trebuit?

Am stat eu să mă gândesc după seara aia, ce s-a întâmplat. Cască bine ochii, poate ai pățit-o și tu. Uite motivele la care am ajuns:

  • Trecuseră 3 săptămâni de când mă despărțisem de fosta, cu care fusesem aproape 2 ani. Cumva, încă mai țineam la fosta, așa că poate m-am simțit „vinovat” să fiu cu cineva nou așa repede.
  • Tipa avea un corp pe care nu îl cunoșteam. Am întrebat eu mai mulți tipi ce au făcut când au avut ocazia să facă sex cu o fată cu care nu mai făcuseră. Și situația era cam la fel: ba li s-a blegit la intrare, ba au ejaculat repede, ba nu i-au provocat orgasm. Puțini au fost cei care au zis că a fost totul ok. Așa că am ajuns la concluzia că atunci când ești pe un teritoriu necunoscut, ai nevoie de GPS. Te-ai prins ce vreau să zic? De ceva pastile pentru potență. Asta ca să faci o impresie memorabilă în pat.
  • Tipa asta arăta, fără supărare, mai bine decât fosta. Așa că mi-era teamă să o dezamăgesc. Eram atât de fericit că aveam ocazia să fac sex cu o tipă care arăta așa de bine, încât mi s-au urcat emoțiile la capul care nu trebuia. Îmi făceam filme că ea a avut bărbați mult mai mișto ca mine, că o să povestească altora ce nașpa am fost eu la pat, că nu o să mai am ocazia să merg cu ea la chefuri să mă vadă prietenii și să moară de invidie.
  • Oboseala acumulată, problemele care s-au adunat. Am trecut la vremea respectivă printr-o perioadă agitată, cu locul de muncă, divorțul părinților mei, faptul că trebuia să mă mut, și probabil astea au dus și la despărțirea de tipa cu care eram înainte. Așa că, acum, găsisem o „insulă de fericire” și mi-era teamă și rușine să nu o stric și pe asta.

Cred că asta ar sumariza de ce nu mi s-a sculat.

Sper să te ajute articolul meu, dacă ești în situația asta, să nu iei panică. Fii calm, respiră ușor, găsește o soluție. Dacă la tine problema nu e erecția slabă ci ejacularea precoce, am pentru tine și o listă de sfaturi pentru control ejaculare precoce fără medici și tratamente.

Dacă vrei și alt ajutor citește articolul meu cu sfaturi pentru potență masculină crescută.

Am și o lectură suplimentară pentru tine pe același subiect: află ce am făcut când am rămas fără erecție în mijlocul partidei.

Totuși, ca să nu te trezești pe un teritoriu necunoscut fără un supliment de nădejde pentru potență și erecție maximă, ia la tine un uPotent. La mine mereu a avut efect rapid, mai exact fix cât dura preludiul.

Lasă un comentariu