page title icon Nu mai am erecție. Primul lucru pe care îl fac

Coșmarul oricărui bărbat: o p**ă bleagă. Nu degeaba avem vorba cu  ce p**ă bleagă ești!. Partea nasoală e că o poți păți pe pielea ta. Te trezești brusc că nu mai ai erecție.

Prietenii mei apropiați știu că am blogul și că am trecut la rândul meu prin probleme cu potența. Recent m-a sunat unul dintre ei super speriat și panicat. Și mi-a spus că nu mai știe ce să facă, că a rămas fără erecție.

Îți dai seama că prima reacție a fost să îl tachinez. Asta faci cu prietenii apropiați. Mai râzi, mai faci un mișto, dar la final dai totul pentru a-i ajuta să treacă peste probleme.

Ce să înțelegi atunci când nu mai ai erecție

Pe prietenul meu l-am întrebat ce a pățit. În cazul lui lucrurile au fost destul de clare. Era la o petrecere și a vrut să facă sex cu una pe care de abia a cunoscut-o. Băiatul ieșise recent dintr-un divorț, a trecut prin momente destul de stresante și voia și el să se descarce cu una pe care nu o cunoștea.

Doar că nu a putut să facă asta. Nici măcar nu i s-a sculat.

După cum am zis, în cazul lui a fost ușor să identific problema. Stresul acumulat, oboseala, presiunea pe care și-a pus-o pe umerii lui în mod inconștient și chiar faptul că urma să facă sex cu o altă femeie decât nevasta lui. Toate l-au copleșit.

Nu a putut să aibă o erecție și el a concluzionat că a pierdut-o pe veci.

Ce să înțelegi atunci când rămâi fără erecție?

Că nu e musai să devină o obișnuință. Nu e nimic în neregulă cu tine. Ești un biet bărbat care mai are și momente proaste. Chiar se poate întâmpla ca din senin să pierzi erecția. Să rămâi cu ea bleagă în mână și disperat că nu știi ce să mai faci.

Sigur. O să intri în panică. O să te gândești la cele mai groaznice afecțiuni. Impotența o să-ți sară în cap. O să-ți fie frică să mai faci sex, să te mai uiți după femei și chiar să-ți mai pui mâna pe p**ă.

Ce să faci dacă rămâi fără erecție

Să treci peste anxietate. Cele mai multe afecțiuni cu potența pleacă de la problemele psihologice care debutează cu prima experiență eșuată.

Adică, totul are legătură cu gândurile negative și cu frica ta de eșec.

Știu, o să fie greu să depășești momentul. Nici nu ai cum să o faci când în minte ai doar imaginea penisului tău moale.

Stai relaxat. Înainte de toate să lămurim un lucru: nu ai impotență. E doar un caz izolat care se poate amplifica dacă transformi tu totul din țânțar în armăsar.

Ai și o metodă prin care să te verifici: dă o labă, i-a vezi, ți se scoală? Dacă poți să ai o erecție când te masturbezi, ești ok. La fel și dacă ai erecții dimineața când te trezești.

Dacă erecția lipsește și în situațiile descrise mai sus, mergi la doctorul urolog. El o să-ți spună dacă e cazul să urmezi un tratament pentru potență sau nu.

Cum să faci sex după ce ai rămas fără erecție

Ai exerciții pe care le poți urma. Atât pentru a depăși anxietatea de performanță cât și pentru a obține erecții și pentru a le menține. Sau, pentru a rezista mai mult înainte să ejaculezi. Ți-am tot scris despre ele pe blog, deci le găsești rapid și ușor.

Ce îți recomand eu ca soluție super rapidă? Gen, dacă ai o oportunitate de a face sex în următoarele ore?

Păi, bagă pastile potență. Nu orice produs, ci suplimente naturale care nu-ți pot face rău. Cu ele vei uita de frica de eșec, vei face sex ca și cum nimic nu s-a întâmplat și te vei recupera rapid. Adică să crești încrederea în forțele proprii și o să ai timp să faci toate exercițiile ălea bune pentru potență și erecție.

2 comentarii la „Nu mai am erecție. Primul lucru pe care îl fac”

  1. Salut Dan tu spui repede ia o pastila pt potenta si gata ai rezolvat treaba dar ce faci atunci cand iei pastila si erectia e tot moale intrebarea asta trebuie pusa tinand cont ca si pastile astea ba cand au efect ba cand nu au nu stii sigur daca nimerești un lot bun sau nu sau pur si simplu pastile sunt bune dar tu tot nu poti avea erectie si ce faci in situatia asta iti spun eu intri in panica

    Răspunde
    • Salut, Claudiu! Ai perfectă dreptate, de-asta nu susțin în totalitate să te bazezi pe pastile pentru potență. Adică și suplimentele au efect relativ, depind de la om la om, de fiecare situație, uneori ele n-au efect, e ca la ruleta rusească. De-asta recomand ca să nu te bazezi doar pe ele, ci să ai un stil de viață sănătos, favorabil unei potențe crescute, căci asta ține de sistemul circulator, nervos și în general de felul cum stai cu sănătatea. Așadar, fă mișcare, bucură-te de viață, redu obiceiurile nesănătoase și încearcă să previi afecțiunile, să mergi constant la analize, ca să te menții sănătos. Pastilele de potență te ajută să ai erecții mai tari, cu condiția ca starea ta generală de sănătate să fie deja una bună.

      Răspunde

Lasă un comentariu