page title icon Nu am făcut sex de mult timp. De ce?

Mă simt nervos, apatic, parcă totul mă enervează și-mi vine doar să stau în casă și să văd Netflix (sau PornHub).

„Nu am făcut sex de mult. De asta mă simt așa, în permanență cu capsa pusă.” E clar că asta se întâmplă bărbaților singuri care au avut dificultăți în a-și găsi pe cineva multă vreme, sau bărbaților căsătoriți.

Hai, că glumeam la faza asta, dar depinde de soție. Dar asta-i valabil pentru cei care se simt nefericiți în căsnicie. Dar dacă nu există încă o căsnicie în care să fii nefericit, nu înseamnă că scapi de nefericire. Pentru că sunt uneori și mai multe motive ca să te simți nefericit singur, mai ales dacă nu ai mai făcut sex de mult.

Am scris eu aici sfaturi de sex pentru bărbații care nu au mai făcut-o de mult, dar sunt valabile în mare parte pentru cei care au ocazia să o facă, deși a trecut ceva timp.

Dacă ești în situația de a nu fi făcut sex de mult și momentan nu ai vreo ocazie la orizont, atunci citește mai departe.

De ce (e posibil) să nu mai fi făcut sex de mult?

Nu te cunosc, dar cunosc cum gândesc și ce preocupări au bărbații. De asta, sunt convins că pot face o listă cu motive generale care te-au adus în situația asta, iar tu să te regăsești în câteva dintre ele.

  • Te-ai despărțit și ai avut nevoie de timp cu tine. E normal, dar cât de mult? Dacă trec anii și tot nu te-ai organizat să găsești pe cineva, atunci nu mai amâna. Găsește-ți pe cineva cât de repede sau mergi la un terapeut. Poate ai anumite blocaje emoționale care te împiedică.
  • A venit pandemia. E simplu să dăm toți vina pe pandemie pentru toate problemele. Și asta nu împiedică oamenii să aibă nevoi.
  • Te-ai concentrat pe muncă. Atunci e nasol, trece viața pe lângă tine, bă băiatule. Mai lasă munca sau fii mai eficient și mai ieși în lume.
  • Ești (prea) confortabil cu nevastă-ta. În căsnicie, se mai întâmplă d-astea. Trebuie să condimentezi relația, ca să o faci să fie atrasă de tine și să-și dorească ea să faceți sex. Dacă nu sunteți căsătoriți și ați intrat în zona asta de confort, cu atât mai mult: fă ceva, nu puteți să stați așa, ne*****i la nesfârșit.
  • Ești prea timid. Poate nu știi să abordezi o fată sau ți-e teamă de respingere. Nu e totul pierdut, citește mai departe și ia atitudine. Primul pas e că ai conștientizat timiditatea, al doilea pas e să faci ceva în privința asta. Dacă ai într-adevăr zero curaj să cucerești o fată în mod direct, atunci înscrie-te în cercuri unde umblă fete – de exemplu, poate un curs de actorie sau de dans. Acolo ai șansa să te și dezvolți pe tine, dar să vorbești cu oamenii și să scapi, treptat, de timiditate.

Nu am făcut sex de mult – cum ies din situația asta?

Pasul 1: Găsește-ți pe cineva

Sfaturi de agățat am mai tot dat. Hai să vedem în ce ordine să le luăm:

Sfaturi pentru a găsi o relație după mult timp de pauză

Da, știu, e pandemie și dacă ai avut ghinionul să te desparți fix înainte de luna martie 2020, atunci brusc lumea s-a schimbat iar ocaziile de ieșit la club, la terasă sau chiar la un date de pe Tinder au scăzut drastic. Așa că, nasol dacă ai „picat” în situația asta fără să o anticipezi.

Profilele social media sunt bune pentru agățat

Da, dacă nu te bazezi pe rețele sociale în ziua de azi, atunci pe ce? Pe chefuri cu 100 de persoane? Oricum, și în trecut, ca să zic așa, nu era suficient să cunoști o fată la un chef, acolo scopul principal era să îi obții prietenia pe Facebook, că după aia să continui conversația și să te cunoască. Asta în caz că nu erai un Giani care vrea o aventură de-o noapte cu o parașută.

Uite aici inspirație:

Ai fost într-o relație de lungă durată și ai rămas solo?

Se întâmplă, e un caz des întâlnit. Și parcă după ce ți-ai consumat energia cu o persoană, simți că nu mai ai chef și răbdare să recucerești o domnișoară la fel cum o făceai înainte.

Totuși, singurătatea nu este o opțiune, iar aventurile de-o noapte sunt o fericire de moment, așa cum este și masturbarea.

Am scris despre situația ta, aici: cum agăți după o relație de lungă durată.

Ce vârstă ai?

Am și sfaturi pentru tine, ca să agăți, în funcție de vârstă :))

Prin urmare, dacă ai peste 40 de ani, uite aici cum agăți o femeie. Recomandarea principală e să te uiți după femei de vârsta ta, ca să ai ce vorbi, să aveți preocupări comune și să poți întemeia o relație, nu doar o aventură sau o relație cu o lipitoare care e cu tine pe interes.

Dacă ești mai tânăr, am scris aici despre cum să-ți faci de cap cu o fată mai mare. Cum să intri în vorbă cu ea, ce fel de personalitate să ai și cum să o dai pe spate: deși poate prezenta o provocare, uneori e o importantă realizare să dai dovadă de atâta maturitate cât să cucerești o femeie cu care să te mândrești. Dacă îți iese schema, poți avea orice.

Pasul 2: Discutați despre sex

Ai ajuns să intri în vorbă cu o gagică. Bravo, e un pas important. Acum, nu ar trebui să-ți fie teamă să ajungeți la subiectul sex.

Nu te pierde cu firea, poți glumi pe tema asta, dar pe scurt e bine să aduci sexul în discuție la întâlnire. Să duci discuția în direcția în care îți dorești, asta e cel mai bine.

Până la urmă, va „pica” în plasă. Va fi ce trebuie. Răsare soarele și pe strada ta.

Știi cum e, ca la vizionat apartamente: poți vedea mai multe care-ți plac, dar să nu-ți faci speranțe că uneori vine altul și-l cumpără înaintea ta.

Sper că ți-a fost de folos și vorba „nu am făcut sex de mult timp” să fie de domeniul trecutului 🙂

Lasă un comentariu