page title icon Nevasta vrea mai mult de la mine. Cum să o satisfac?

Când nevasta vrea mai mult, înseamnă că trece printr-o perioadă în care nevoile ei sunt mai mari. Ce să fac? Trebuie să mă conformez, nu? Află cum să-ți salvezi relația când nevasta vrea mai mult de la tine.

Marius, un cititor fidel al blogului meu, al cărui prenume real nu-l dezvălui, mi-a scris într-o zi un mesaj privat. Mi-a adresat o întrebare pe care nu o voi reproduce aici, dar o voi rezuma: „Nevasta vrea mai mult de la mine, iar eu mă simt mereu prea obosit. Ba vin târziu de la muncă, ba de dimineață mă grăbesc să ajung la muncă și simt că am respins-o prea des. Mi-e frică să nu creadă altceva. O iubesc, dar ce să fac să-mi condimentez viața sexuală și să fac față?”.

Am intrat în vorbă cu Marius și mi-am dat seama că el și nevasta lui sunt pe filme diferite. În sensul că ea ar face sex și de 100 de ori pe săptămână dacă s-ar putea, el s-ar mulțumi cu o singură dată. Cu alte cuvinte, cererea e mult mai mare decât oferta. M-am gândit la un răspuns elaborat, mi-a spus că i-a fost de folos și mi-a dat voie să fac un articol inspirat din cazul lui, în speranța că te va ajuta și pe tine.

Așadar, ce să faci când nevasta vrea mai mult de la tine? Hai să vezi ce a făcut Marius.

Semne că nevasta vrea mai mult sex

Hai să vedem în primul rând cum și-a dat seama Marius de nevoile nevestei. Ei sunt de 12 ani împreună, iar la început făceau sex în fiecare zi. Cu timpul, e firesc, s-a instalat rutina și o bună perioadă de timp, Marius a crezut că nevasta nu are chef de sex. Adică, de la o dată pe zi la început, au ajuns la o dată la 2-3 luni. Se regăsea în situația din articolul – nu am făcut sex de mult timp.

Sexul parcă devenise o corvoadă și e clar că au acumulat amândoi multă tensiune în tot timpul ăsta. Nu le mai venea să facă sex, părea prea complicat să aloce timp pentru asta, când aveam alte treburi de făcut. Seara, preferau să stea la televizor sau chiar la un pahar de vin, iar după aceea erau prea obosiți ca să o mai facă.

Așa că Marius a decis să spargă această bulă în care ei se aflau, cu o vacanță. Zis și făcut. A cumpărat bilete către Maldive, a rezervat acolo un apartament în regim hotelier superb, și nevastă-sa a fost așa de încântată încât nici măcar nu au văzut Maldive cât au fost în concediu, dacă mă-nțelegi. Erau atât de fericiți, ca-n prima zi de relație.

Doar că după ce s-au întors, Marius a revenit la muncă, iar nevastă-sa fiind casnică, parcă s-a plictisit de treburile gospodărești. Ei nu au copii, așa că a avut timp să devină exhibiționistă cât era singură acasă. De cele mai multe ori când se întorcea Marius obosit de la muncă, o găsea pe nevastă-sa dezbrăcată sau într-o lenjerie sexy. Începea să îi facă avansuri încă de pe hol, nici nu apuca să se descalțe. A fost plăcut primele 2-3 dăți, dar apoi parcă lui Marius i s-a aplecat să tot vadă aceeași imagine.

A devenit obositor pentru el și parcă sexul începea să devină o corvoadă. Ea a dezvoltat niște nevoi atât de mari încât Marius, de unul singur, nu avea cum să le satisfacă.

Poate tu l-ai considera pe amicul nostru norocos în această ipostază, dar crede-mă, nu este deloc plăcut să ajungi să nu mai faci față avansurilor soției. Parcă îți vine să mergi să faci orice altceva.

Când nevasta vrea mai mult… iar tu nu ai chef… trebuie să faci ceva ca să salvezi căsnicia.

Cum faci față avansurilor nevestei

Marius nu avea suficient timp liber ca să se recupereze după o partidă de sex. Mai ales după 38 de ani, cât are el, prins până peste cap cu munca, venind acasă târziu și plecând devreme, simțea vinovăție, deși nu era vinovat de nimic. El doar trebuia să-și întrețină familia și locuința, însă parcă nevastă-sa visa doar sex.

Așa că, dacă te regăsești într-o situație similară, uite ce să faci când nevasta vrea mai mult:

  • discută cu ea, găsiți împreună soluții. Asta a făcut Marius. A discutat cu nevasta despre toate etapele, încă de când au fost în concediu, ca să vadă ce i-a declanșat dorința asta de a face sex. Concluzia era stilul de viață diferit al fiecăruia, ea având foarte multă energie acumulată fiind casnică, iar el având foarte puțină fiind angajat. Pentru ea, era un mod de a-și masca frustrările pe care le avea, din lipsa unui job.
  • respinge din start ideea că, dacă nevasta vrea mai mult, te testează sau vrea să vadă dacă mai ești capabil să o satisfaci. De-aia e nevastă, să presupunem că nu a călcat strâmb când a zis „da” la cununia civilă. Așa că, Marius a discutat cu ea fix despre asta: relația lor și atracția care încă se află între ei, după 12 ani.
  • alocă mai mult timp petrecut în doi. Cum Marius era plecat cam 9 ore pe zi, iar din restul zilei o bună partea dormea, era clar că nu aloca suficient timp nevestei. Ea are nevoi pe care nu și le putea satisface. Așa că Marius a început să nu mai stea peste program, să lucreze mai eficient ca să câștige timp pentru relația lui.
  • fă-ți timp pentru un scenariu role play. E super important să îi oferi de-odată mai mult, și de asta s-a prins și Marius.
  • ia pastile de potență. Sunt multe opțiuni pe piață, trebuie doar să te decizi, important este că, atunci când te simți obosit și lipsit de chef, însă nevasta vrea mai mult, pastilele de potență sunt cel mai eficient mod de a condimenta viața sexuală în cuplu.

Una peste alta, așa a reușit Marius să-și satisfacă nevasta când ea a vrut mai mult de la el. A înțeles-o, a discutat cu ea și a reușit să își condimenteze viața sexuală cât s-a putut de mult. În plus, și-a mai rezervat timp pentru încă o vacanță, ca să vadă dacă nu cumva încătușează „bestia” care s-a „născut” după excursia lor în Maldive.

Cum condimentezi viața sexuală când nevasta vrea mai mult

Ce învățăm din povestea lui Marius, care acum e din nou liniștit că s-a ridicat la „înălțimea” așteptărilor nevestei? Că uneori trebuie să ieși din zona de confort și să te gândești și la cel de lângă tine.

Fie că ești femeie, fie că ești bărbat, e clar că uneori puteți să nu fiți amândoi pe aceeași lungime de undă. Și atunci trebuie să lași de la tine pentru celălalt. Poate că uneori el simte nevoia să facă sex când tu ești obosită, iar alteori ea simte nevoia să îi facă sex oral când el e concentrat la birou. Cine știe ce fantezii are fiecare… Apropo de treaba asta, i-am dat și lui Marius să citească și dacă te ajută vezi și tu cum să faci sex oral unei femei.

Una peste alta, mereu există o cale de mijloc. Doar atunci când nu se găsește, în cazuri extreme, se poate pune problema de divorț.

Sper să nu ajungi în situația asta, dar atunci când nevasta vrea mai mult, ca să salvezi căsnicia, trebuie să te gândești de ce a ajuns în situația asta. Ce îi lipsește de vrea mai mult? Marius și-a dat seama. Fii băiat deștept și află și tu.

Hai, spor!

Lasă un comentariu