page title icon Sunt nefericit în căsnicie. Ce să fac

Când ajungi acasă și ți-e groază că te așteaptă aceeași față acră a soției, nu-i de bine. Dacă ești nefericit în căsnicie, iată ce să faci.

Am făcut blogul ăsta pentru că îmi place să scriu despre sex. Pentru că simt că am trecut prin multe în viață și că sfaturile mele ar putea să te ajute. Îmi ajut prietenii să treacă peste momentele de rahat din viața lor încă din copilărie. Și am fost mereu apreciat pentru sfaturile sincere, care s-au dovedit și practice.

Am salvat chiar și căsnicii. Când ea a cerut divorțul. Sau când el a inșelat-o și ea a aflat. Aia e, se întâmplă în viață și chestii mai nasoale de atât. Contează ce faci să treci peste.

Așa că, ești nefericit în viața ta de familie? Simți că nu-ți mai iubești nevasta, sau simți că ea nu te mai iubește pe tine?

Dacă a dispărut pasiunea și a devenit totul banal, e și normal să fii puțin descumpănit. Și să te simți aiurea. Plictiseala e cea mai rea în căsnicie. Și pentru tine și pentru ea.

Hai să te mai întreb o chestie: cât de des faceți sex? Serios, e pe bune asta. Sexul des e pâine cerească. Dacă e făcut cu cap. Adică, dacă e pasional, spontan și mereu aduce ceva nou. Altfel, e ca nefericirea ta. Monotonă și nesfârșită. Abia aștepți să se termine.

Bun, hai să vedem ce faci când ești nefericit în căsătorie.

Sunt nefericit. Ce să fac să alung gândurile rele

Lipsa entuziasmului duce la apariția stresului. Stresul înseamnă oboseală și senzația generală de tristețe. Iar, după un timp apare depresia.

Simți că nimic nu merge bine. Crezi că la muncă nu e ce trebuie. Ajungi acasă, parcă mai bine era la birou. Nevastă-ta vorbește aiurea și parcă te-ai săturat. Și te întrebi cum ai ajuns aici.

E doar vina ta.

Hai, nu te supăra. Dar, așa e. Ai devenit puturos. Ai luat totul de bun și nu te-ai mai implicat. Ești total dezinteresat și nu vrei să faci nimic.

Eu zic că e musai să începi să schimbi câte ceva.

O pauză. Nu singur, cu soția

Începe cu o pauză. Un concediu, câteva zile departe.

Lasă copii la părinți, cu bona. Scapă de ei, hai că sigur găsești tu o soluție.

Fugi cu nevastă-ta câteva zile. Să fiți doar voi doi. Undeva unde să vă regăsiți. Să puteți să vă reîndrăgostiți unul de altul.

Când ajungi acolo, vorbește cu ea despre orice. Încearcă să o redescoperi, să o recucerești. Ca și cum ai fi la prima întâlnire. Vrăjește cu ea, fă totul ca să o aduci în pat – nu că ți-ar fi greu, dar gândește-te că urmează să o f**i pentru prima dată.

Transmite-i și ei aceeași stare. E important să o vezi dornică și prezentă. Fericirea în cuplu înseamnă implicarea ta și a ei.

O întâlnire

Dacă nu poți să pleci, atunci nu amâna schimbarea până la următorul concediu.

Plănuiește o întâlnire. Fă o rezervare sau ieși la o plimbare dacă pandemia îți suflă în ceafă.

Asigură-te că vei fi doar tu cu ea. Un pahar de vin o să facă minuni. Bine, eu zic să beți o sticlă, să fumați ceva și să vă relaxați. Acum, vezi tu mai bine cum procedezi.

Un fior cât un orgasm

Sexul în sine e nașpa. Serios, nu e nimic special în a da la ea ca disperatul. Ceea ce face diferența constă în percepție. Sau, în ceea ce gândim înainte, în timpul și imediat după sex.

Așteptările pe care le avem, pregătirile pe care le facem, fanteziile pe care le încercăm. Totul provoacă plăcere. O plăcere care te aproprie de ea și care vă face fericiți. Nu actul în sine, ci tot ceea ce se întâmplă pe lângă el.

Încearcă jocuri erotice sau scenarii role play. Cumpără vibratoare, dildouri sau orice altă jucărie sexuală.

Mergi cu ea la sex shop. Uitați-vă la un film porno. Găsiți acel fior mai important decât un orgasm. Fiorul care te face să îți dorești să rupi toate hainele de pe ea.

Fericirea în căsnicie

Nu e de ajuns să faci tot ce ți-am recomandat și după să îți vezi de treabă. Pasiunea va trece, obișnuința va lua locul ineditului. Totul va reveni la normal și tu vei fi nefericit.

Ocazional, ieși din monotonie. Găsește mereu ceva care să vă apropie.

Iar sexul. Păi aici trebuie să ai toată inițiativa din lume. Fă-o să te vadă cel mai bun la pat. Să te viseze noaptea, să își dorească să faceți sex oricând și oriunde.

Cum faci asta? Ești creativ. Pui în practică fantezii, încerci lucruri noi.

În plus, eu am un mic secret. Ocazional, iau pastile de potență. Serios; mă ajută să pun în practică tot ce-mi trece prin cap. E super fain când știi că reziști cât vrei și că ejaculezi atunci când trebuie.

Lasă un comentariu