page title icon Natural Potent vs. Tianli: e sau nu vorba despre același produs?

Natural Potent și Tianli sunt două produse extrem de similare. Nu știu dacă sunt același lucru, sau dacă e vorba despre același producător, însă ai putea crede că Natural Potent este versiunea mai nouă a vechiului Tianli.

De ce spun asta?

Păi, Tianli e de ceva timp disponibil pe piață. Natural Potent e un produs ceva mai nou care pare să fi copiat atât din ingredientele Tianli cât și din modul de administrare.

Dar, hai să vedem mai exact despre ce este vorba și, desigur, cam ce poți alege dacă vrei bune rezultate pentru performanța ta sexuală.

Natural Potent sau Tianli: asemănări și diferențe între fiolele pentru potență

Îți spun din start, singura diferență dintre Natural Potent și Tianli constă fix în nume. Restul, e același lucru. Același pachet cu 6 fiole, același mod de administrare și aceleași efecte.

Apropo de efecte, ai totul despre ele în articolele mele cu păreri Natural Potent și păreri Tianli.

Deci, branduri diferite care propun produse extrem de similare.

Când am căutat eu mai multe despre fiolele pentru potență am citit și pe forumuri de specialitate și pe alte site-uri de profil. Cam toți bărbații au aceleași păreri despre Natural Potent și Tianli. Că sunt foarte similare și că sunt multe șanse să fie vorba despre același produs, rebranduit.

Eu îți recomand să citești și prospectul Tinali și mai apoi prospectul Natural Potent. Așa o să te convingi că fiolele conțin fix aceleași ingrediente. Chiar și gramajele sunt identice, deci concluzia e cam clară, zic eu.

Administrare și precauții Natural Potent și Tianli

Eu ți-am scris deja pe blog articole separate pentru reacții adverse Natural Potent și efecte adverse Tianli. Tot acolo ți-am mai vorbit și despre administrarea fiolelor pentru potență.

Pe scurt, în prospect scrie că se iau cu o oră înainte de partida ta încinsă. Vezi să ai stomacul gol. Mai mult decât atât, în ziua în care administrezi fiola mănâncă puțintel dacă vrei să simți efecte puternice.

Chestia e că la mine nu prea au funcționat. Nu am o părere bună nici despre Tinali dar nici despre Natural potent. Da, Tianli a fost bun în trecut. Acum nu poți merge la sigur când folosești fiola. Sunt mari șanse să te lovești de aceleași probleme cu erecția sau cu ejacularea.

Ca efecte și reacții adverse sunt clasicele arsuri în capul pieptului, dureri de cap și puls crescut. O parte sunt provocate de lipsa alimentației iar restul pentru că fiolele au rolul de a crește fluxul sanguin. De aici pulsul crescut și poate durerile de cap.

Precauțiile cu Natural Potent și Tianli sunt aceleași, așa cum ne-am așteptat să se întâmple. Nu se administrează fiolele dacă ai probleme cu inima, cu tensiunea, cu circulația, dacă ți-a fost interzis efortul sau dacă ai probleme pe bază nervoasă.

Mai bun decât Tianli și Natural Potent

Cred că putem trage concluzia că Tianli și Natural Potent sunt același lucru. Fiole care conțin aceleași ingrediente, cu aceeași administrare și cu aceleași efecte și reacții adverse.

Așa că, probabil deja cauți ceva mai bun. Un înlocuitor care să te scape de stres și de griji.

Eu pot să-ți recomand pastila pentru potență Pops. Sau chiar mierea pentru potență uPotent.

Oricum, ia fără grijă pastile potență naturale pentru a scăpa de anxietate sau de disfuncțiile erectile care-ți dau viața peste cap.

Lasă un comentariu