page title icon De ce îmi moare în timp ce fac sex

Era o perioadă când mi se tot lăsa când făceam sex. Avem erecție tare, îmi vedeam de treabă și, brusc, se înmuia.

Prima dată când s-a întâmplat am ignorat. Eram cu o fată pe care nu o cunoșteam foarte bine. Făceam sex, nimic special, și așa din senin, mi s-a blegit penisul. Ca să nu zică că nu mă excită sau că e vina ei, nu am avut nicio reacție, doar că i-am făcut un mic sex oral. Fata a avut orgasm, după am lăsat-o să se ocupe și de mine și cam aia a fost.

Însă problema nu a dispărut la fel de rapid cum a apărut. Și ăsta micu’ avea comportamentul de blegit din ce în ce mai des.

Bine că mă puteam ajuta de suplimentele pentru potență, doar că nu ele erau răspunsul. Adică nu poți lua o pastilă mereu. Eu folosesc atunci când sunt obosit sau când știu că am o partidă cu potențial. Unde vreau să mă distrez cât mai mult.

Așa că, am căutat soluția pentru problema mea cu mi se lasă când fac sex. Hai să-ți zic de unde mi se trăgea.

Mi se lasă când fac sex: cauze penis moale în timpul penetrării

Îți dai seama că prima dată am căutat informații pe net. Să văd dacă sunt și alți bărbați cu aceeași problema. Dar, nu am prea avut succes.

În grupul meu de prieteni nu am găsit pe nimeni care să mă ajute. Ne spuneam orice, nu asta era chestia. Doar că nu a pățit nimeni să i se lase așa din senin. Da, se mai înmuia, doar că erecția revenea rapid.

Am continuat să caut și, la acea vreme, să fi trecut vreo 10 ani de atunci, am găsit mărturia unui bărbat pe un forum din străinătate. Să mă pici cu ceară că nu mai știu exact site-ul.

Oricum, băiatul avea o experiență similară cu a mea. Tot i se înmuia jucăria în timpul partidei. La el era și mai aiurea. Nu se întâmpla doar în timpul penetrării. Putea să fie în timpul preludiului sau sexului oral. Omu’ rămânea brusc fără erecție.

Care era cauza?

Zicea el că și-a dat seama că-i de la fanteziile lui. Că el avea niște nebunii în cap la care se gândea frecvent. Și că ajunsese să se excite doar când era ceva legat de fanteziile lui. Și, în timp, corpul lui s-a obișnuit să aibă o erecție fix atunci când realitatea se lega cumva de imaginație. În lipsa fanteziilor dispărea și erecția.

Și asta mi-a dat de gândit și mie. Dacă mi-am obișnuit penisul să se comporte într-un anume mod fără să-mi dau seama?

No, chiar asta a fost.

Mie mi se trăgea de la masturbare.

De ce mi se lăsa când făceam sex

Mi-a picat fisa exact când am luat-o la o tură într-o seară când eram super excitat dar nu aveam cu cine să-mi fac de cap.

Am început eu să dau din mână frenetic și mi-am dat seama că mă cam grăbesc să termin. Apoi, m-am oprit puțin, penisul s-a lăsat și după am luat-o iar din loc. Am realizat că asta e rutina mea obișnuită. Dau din mână rapid, când simt că e prea plăcut mă opresc și după încep din nou.

Vezi și tu problema?

Penisul meu asta știa să facă. Să atingă erecția și după să o lase mai moale.

Cum am rezolvat problema cu pierderea erecției

Am început să mă masturbez mai des. Doar că am transformat masturbarea în exercițiu de forță. Cam cum faci la sală.

Scopul era să-mi mențin erecția pentru mult mai mult timp fără să-mi dau drumul și fără să mă opresc.

Super greu la început. Dar, treptat am reușit să controlez plăcerea, ejacularea și chiar erecția. Ideea e ca atunci când te masturbezi să reziști cam cât timp ai vrea să o faci și în realitate.

Ah, și să nu uit de problema băiatului de pe forum. La el era cu fanteziile. Cum crezi că a rezolvat-o? Păi, inițial tot prin masturbare. A început băiatul să și-o frece gândindu-se la lucruri pe care le făcea oricum în realitate. A renunțat treptat la fantezii sau dacă le-a păstrat, a încercat să le aplice și atunci când făcea sex.

Și, ușor, ușor și-a reobișnuit penisul să se comporte cum ar fi și normal. Adică să mențină erecția pe toată durata partidei.

O soluție care funcționează

Tehnica masturbării necesită răbdare. Deci aduce rezultate doar că nu imediat. Dacă ai o partidă peste o oră, sigur vrei o soluție acum.

Eu zic să iei un supliment natural pentru potență. De exemplu, uPotent e miere pentru potență. O dai pe gât și într-o jumătate de oră faci sex fără griji.

Altfel, despre alte produse ți-am mai vorbit pe blog. Poți să citești oricând topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență.

Lasă un comentariu