page title icon Mesajul sexi de la soție care mi-a dat toată ziua peste cap

Un mesaj sexi de la soție care a dus la o experiență sexuală intensă.

Să  vă zic ce am pățit astăzi.

Eram la birou, într-o ședință. Nimic important, meetingul de dimineață în care trimitem task-urile către departamente. O chestie plictisitoare pe care o facem în fiecare zi.

Așa; eram la ședință și îmi vibrează telefonul. Ca de obicei, îl scot din buzunar, să văd să nu fie vreun mesaj legat de școala celor mici. De obicei, cam de acolo primesc mesaje așa de dimineață.

De data asta, nu. Era de la nevastă-mea. De abia se trezise.

Era și o poză inclusă. Poza mi-a atras atenția de la început. Și am căscat ochii mari pentru că nu îmi venea să cred. O fi nevastă-mea mai nebunatică așa, dar niciodată nu mi-a dat mesaje porcoase sau trimis poze sexi.

Poza asta era sugestivă. Și chiar nu pot să o fac publică. Dar, era cu ea în pat. Se vedea de sus, își făcuse un selfie din profil și fața nu se vedea. Avea un picior gol, scos din plapumă. Dar cel mai important: se vedea cum are mâna băgată, mai mult decât sugestiv, în chiloțeii ei albi, care-mi plac mie super mult.

Ce mesaj mi-a lăsat?

Sub poză, mesajul: „așa m-am trezit. Nu cred că pot să aștept până ajungi acasă. Simt cum explodez și te vreau aici. Dacă ești băiat cuminte îți arăt și ție diseară cum a fost să mă distrez gândindu-mă la tine.”

Și pot să-ți spun acum, când scriu articolul ăsta, că s-a distrat, nu glumă.

De cum am ajuns acasă, a sărit pe mine. M-a pus pe fotoliul din dormitor și ea s-a dus în pat. S-a dezbrăcat și s-a așezat în fața mea: „ți-am spus că îți arăt cum a fost”.

Și a început să se atingă. Nu am avut voie să fac nimic. Doar să mă uit la ea. Nici nu pot să-ți descriu cât aveam pulsul – și ce aveam în pantaloni. Doar când a simțit că e aproape de orgasm mi-a făcut semn cu mâna să merg lângă ea. Să o am acolo, plină de dorință.

Am lăsat-o în dormitor pe jumătate adormită, pe jumătate încă tremurând de plăcere. Și am venit să scriu rândurile de aici. Cu siguranță o să vreau să retrăiesc experiența asta de cât mai multe ori. 

Lasă un comentariu