page title icon Sfaturi pentru bărbați despre masturbarea la femei

Ha, te-am prins că ai dat click pe acest articol. Sună bine, să înveți masturbarea la femei, nu-i așa? Ei bine, e o armă secretă de-a noastră, a bărbaților, ce-o putem aplica pentru a ne ușura munca.

Uneori e greu, frate, să aduci o gagică la orgasm, mai ales să îi oferi orgasme multiple. Așa că folosește-ți și alte mijloace, nu doar penisul, că uneori ăla micu mai obosește. Și ai nevoie de un as în mânecă. Aici intervine satisfacerea partenerei în alte moduri.

Am scris despre beneficiile masturbării în trecut și cred în continuare că e o metodă mișto de a vă cunoaște mai bine, în cuplu. Fie o faceți în același timp, fie vă satisfaceți reciproc, așa aflați fiecare ce și cum îi place celuilalt.

Pentru mine, masturbarea la femei a fost o metodă de cucerire și de a ajunge în pat, încă de când aveam 18 ani. Nu știam eu pe atunci mare lucru și nici nu cred că fetele alea au simțit ceva sau s-au prefăcut, dar intenția mea, faptul că îmi foloseam și mâinile ca să le provoc plăcere, le-a dat peste cap (în sens bun).

Masturbarea la femei

Orice ghid trebuia să înceapă cu un așa titlu, nu? Haha. Să-i dăm drumul. Să vedem cum se deschide floarea în fața ta. Însă, nu-i totul doar despre vagin, să știi.

Masturbarea feminină este de mai multe tipuri:

 • Clitoridiană,
 • Vaginală,
 • Anală,
 • A zonelor erogene.

Acum că ți-am captat atenția, hai să vedem cum lucrăm cu fiecare. În esență, depinde de partenera ta cum îi place sau unde vrea să te oprești. De obicei când te joci așa cu o fată, ea îți va direcționa mâna sau îți va da feedback prin gesturi, gemete de plăcere, privire sau reacții.

Începe cu masturbarea clitoridiană

Clitorisul este versiunea feminină a capului penisului la bărbați. El se găsește (nu te uita așa, e nevoie să explic) deasupra deschiderii vaginale. La unele femei este mai vizibil decât la altele. Ca să fii sigur, trebuie să îți masezi partenera deasupra vaginului, fix între labii, pentru a identifica o mică umflătură care o va excita la culme. Pe aceea trebuie să insiști.

De aici începe masturbarea la femei, de la masarea clitorisului. Astfel, vaginul începe ușor ușor să se lubrifieze, ceea ce înseamnă că partenera a început să fie excitată. Este ca la noi, la bărbați, când prin capul penisului iese un lichid transparent. Asta este lubrifierea naturală a fiecărui organ genital.

Continuă cu masturbarea vaginală

Odată ce labiile sunt umezite și vaginul începe să se deschidă treptat, treptat, vei simți asta. Nu trebuie să privești, este recomandat să te uiți în ochii partenerei când o masturbezi. Să o și săruți în același timp, iar cu cealaltă mână să o mângâi pe gât, pe spate, pe sâni, pe șolduri. Aici activezi deja zonele erogene, ca să fii sigur că se excită de-a binelea.

După ce ai văzut că vaginul este suficient de umed, începe cu introducerea unui deget. Totul trebuie să se desfășoare încet, astfel încât ea să aibă timp să reacționeze dacă ceva nu îi place. Încearcă să fii cât se poate de tandru, căci doar așa ajungi să ai și tu parte de plăcere. Plus stimă de sine dacă o aduci așa la orgasm.

Masturbarea vaginală la femei implică apoi și introducerea celui de-al doilea deget. Asta înseamnă că deja e pregătită pentru orgasm. Însă, de aici mai ai de lucru. Trebuie să crești ușor ușor intensitatea masajului vaginal, în funcție de reacțiile ei. Insistă în continuare pe clitoris, în timp ce o penetrezi cu unul sau două dintre degete. Asta deja e de nivel – cum să faci dragoste ca un expert.

Masturbarea anală

Despre asta nu o să zic mare lucru. Se spune că multe femei sunt înnebunite după treaba asta, dar zău dacă am cunoscut eu vreuna. Am avut discuția asta cu multe femei și toate mi-au zis că nu suportă sexul anal sau că nu simt plăcere la masturbarea anală.

Eu, când mă mai încingeam tare cu vreo fată, o masam cu degetele atât în față, cât și în spate. Nu zicea nu, mai ales dacă era foarte excitată astfel încât să se umezească toată zona. Atunci și zona anală era bine bine lubrifiată și ajungeam să îi introduc simultan un deget în vagin și unul în anus. Însă, partea cu anusul a fost ca un fel de bonus, zic eu. Nu cred că dacă începi cu asta sau continui doar cu asta, partenera ta o să aprecieze.

Însă, nu strică să adresezi o întrebare sau să încerci așa subtil. Iar dacă zice nu, atunci e clar că trebuie să te oprești.

Masturbarea prin atingerea zonelor erogene

Eu am reușit să-i ofer orgasm neveste-mii doar prin sărutări pe spate. Fără atingeri în zonele intime, doar sărut pe umeri și deja și-a dat drumul. Așa am cucerit-o, de fapt. Ca să vezi cât de mult contează ce faci cu restul corpului femeii. Am făcut aici o listă cu zone erogene la femei.

Dacă stau bine să mă gândesc, femeile se excită din tot corpul. Unora le place să le gâdili în talpă, altora să le săruți pasional minute în șir. Altele sunt înebunite dacă le pui mâna pe spate sau dacă le tragi de păr (ușor, nu ca nebunul). Sunt tot felul de fantezii și trebuie doar să ai răbdare, mai ales atunci când faci sex pentru prima oară cu o anumită femeie.

Tehnici de masturbare la femei

Am scris aici despre cum exciți o femeie și mai am un articol despre cum faci sex oral unei femei. Și aici găsești tehnici bune de masturbare care te pot ajuta să cucerești mai ușor o femeie în pat.

Trebuie să alternezi modurile de masturbare folosite, să nu găsești clitorisul și să te blochezi acolo. Insistă pe atingerile care o fac pe partenera ta să geamă de plăcere și oprește-te atunci când vezi că nu are reacții sau că nu îi place ceva. Fii flexibil, încearcă diferite metode mai ales dacă e partenera ta de viață sau de mai mulți ani.

O altă tehnică despre care am învățat pe cont propriu a fost să nu mă grăbesc. Să merg în ritmul ei. Dacă încep să masez prea repede, nu mai simte nimic, poate chiar durere. Dacă o fac prea lent, atunci se plictisește. O las pe ea să-mi dicteze ritmul.

Nu uita că femeilor le plac trei lucruri:

 • să fie surprinse,
 • să fie dorite,
 • să fie dominate.

Fii tu surpriza care le dorește și le domină pe femei! Dacă reușești să aduci o femeie la orgasm prin masturbare, cu siguranță apoi te așteaptă să te recompenseze. Fie prin sex oral, fie prin adoptarea poziției tale preferate pentru penetrare, fie te lasă să îți dai drumul pe sânii ei (femeile știu că tuturor ne place să facem asta).

Așa că, nu fii egoist, gândește-te în primul rând la plăcerea partenerei și apoi lasă-o pe ea să-și facă griji pentru plăcerea ta!

Un comentariu la „Sfaturi pentru bărbați despre masturbarea la femei”

 1. Pe langa continut, apreciez si decenta cu care e scris, corectitudinea gramaticala, asezarea in pagina.

  Conteaza si astea.
  Fac parte din caracterul unui barbat de calitate, nu doar priceput in asternut, dar si educat.

  De fapt, educatia e sursa oricarei placeri adevarate.

  Răspunde

Lasă un comentariu