page title icon Mă masturbez des. Cât de mult e prea mult?

De obicei, ajungi să cauți pe net informații despre masturbare atunci când te-ai lovit și de ceva probleme cu erecția. Probabil te gândești că ți se trage de la masturbarea excesivă.

Asta am pățit și eu. Eram cu una bună rău. Ne sărutam de zor și mi-a pus mâna pe penis. Nici măcar nu a fost direct pe penis, ci pe pantaloni. Dar, când a făcut asta, mi-a venit. Bine, eram eu mai tinerel și fără prea multă experiență, dar să ejaculezi așa, din senin?

Îți dai seama cum am fugit de acolo. Bine că nu apucasem să o scot din pantaloni că așa, măcar, nu a văzut ce pățisem. Am rămas doar cu fuga rușinoasă din fața sexului.

M-am gândit direct că masturbarea e de vină. Acum, fiind între noi, o cam frecam destul de des.

Și am căutat pe net despre cauzele ejaculării precoce. Despre masturbarea excesivă și despre cum să rezolva problema. Nu de alta dar mă gândeam cu groază la sex. Îmi plăcea sexul, dar îmi era frică să îl mai fac. Asta da ironia sorții.

Mă masturbez des: e o problemă?

Prima întrebare: e o problemă dacă mă  masturbez des?

Nu, ești ok. Masturbarea e sănătoasă. Și chiar toată lumea o face, băieți, fete, bărbați holtei, femei căsătorite, absolut toată lumea.

Când te masturbezi, te relaxezi. Organismul tău se eliberează de toată tensiunea acumulată. Așa o să te odihnești mai bine și o să ai o atitudine pozitivă.

Deci, pe scurt, nu e rău să te masturbezi. E chiar sănătos, chiar și dacă ai o viață sexuală activă.

Cât de des e bine să te masturbezi?

Următoarea întrebare pe care ți-o poți pune e căt de des e prea des în masturbare?

Eu zic că depinde de la om la om. O faci atât de des cât te simți tu bine.

Atunci când masturbarea îți comandă viața, e o problemă. Dacă ajungi să te gândești doar la cum să ți-o freci sau dacă doar asta vrei să faci atunci când rămâi singur, putem zice că ai o mică problemă.

E ca un viciu de care îți e greu să scapi. Și, ca orice viciu, poți avea chiar și probleme cu potența.

Masturbarea excesivă și problemele cu potența și erecția

Așa că, da, problemele tale cu potența și erecția pot fi influențate de masturbare. Așa s-a întâmplat și în cazul meu.

La mine, conta super mult că mă masturbam super rapid. Dădeam ca nebunu’ din mână, încordam toți mușchii și ejaculam în 2 minute. În timp am reușit să-mi obișnuiesc organismul să facă asta indiferent de situație. Adică, fie că mă masturbam sau că eram cu o fată, penisul meu știa că trebuie să ejaculeze pe repede înainte.

Alte cazuri se referă la așteptările pe care le ai. De exemplu, dacă când te masturbezi ai tot felul de fantezii pe care nu le poți pune în practică, atunci când faci sex s-ar putea să nu poți să ai o erecție. Sau să o pierzi repede. De ce? Pentru că penisul se va excita doar atunci când tu îți imaginezi un anumit scenariu. În lipsa lui, nu tu erecție, nu tu sex.

Așadar, putem vorbi despre masturbare excesivă. Și despre faptul că masturbarea poate cauza probleme cu erecția și cu potența. Însă doar atunci când o faci în mod greșit. Soluția? Eu zic ca trebuie să înveți să te masturbezi corect.

Ce recomand eu

Îți recomand să te masturbezi ca până acum. Doar că, atunci când o faci, să te asiguri că durează suficient de mult. Cam cât ai vrea să te țină și atunci când faci sex.

Apoi, mai ușor cu fanteziile. Sunt bune, dar așteptările nerealiste pot cauza lipsa erecției. E bine să ai fantezii dar să le joci în dormitor, alături de ea. O să vezi că și sexul e mai fain.

Dacă ai ceva probleme cu potența și erecția, bine ar fi să nu stai cu frica de eșec. Așa că, îți recomand ceva pentru potență.

Vezi topul pe care l-am făcut pentru cele mai bune pastile pentru potență.

Lasă un comentariu