page title icon Maraton Forte vs. Tianli fiole

Salut! Ai probleme cu potența? Vrei să încerci o pastilă de potență care să te ajute cu adevărat? Hai să-ți spun ce să alegi între Maraton Forte sau Tianli fiole. Sau, mai bine zis, dacă e cazul să alegi altceva mai bun pentru potența la bărbați.

Eu am încercat multe suplimente și cam am o idee despre care ar fi cele mai bune pastile pentru potență. Oricum, o să-ți împărtășesc din experiența mea. Eu zic că îți va fi de folos, așa cum sunt toate părerile despre potență și suplimente.

Bun; așadar, astăzi îți spun despre Maraton Forte și Tianli fiole. Cum funcționează, dacă își fac efectul și ce simți după ce le iei.

Dacă vrei, poți să citești și alte articole din blogul meu. De exemplu, recent am vorbit și despre păreri Maraton Forte și păreri Tianli fiole, spray sau șervețele.

Să revenim la ale noastre.

Maraton Forte vs. Tianli fiole

Dacă vrei să iei pastile pentru potență sigur ai citit despre Maraton Forte și Tianli fiole. Ai găsit articole pe net, păreri pe forum și chiar review-uri mai mult sau mai puțin avizate.

Și, cu siguranță, te întrebi care-i mai bun pentru problema ta.

Păi să vedem, ambele promit să:

  • te ajute să ai potență maximă;
  • te ajute să reziști mai mult înainte să ejaculezi;
  • te facă să te exciți mai repede;
  • ai un libidou ridicat;
  • transformi fiecare experiență într-o partidă de sex memorabilă.

Ce alegi? Hai să vedem.

Cum se administrează Maraton Forte și Tianli Fiole

Atunci când vrei să iei pastile de potență trebuie să te intereseze cum le administrezi. Pentru mine lucrul acesta e foarte important. Sexul este și trebuie să fie spontan. Să nu trebuiască mereu să îl programezi. Când știi exact când urmează să faci sex, pierzi din pasiune. Așa că, eu caut suplimente pentru potență care să își facă efectul rapid. Ei bine, nu prea e cazul cu Maraton Forte și Tianli fiole.

Maraton se ia cu cel puțin 2 ore înainte de sex. Pe prospect Maraton Forte scrie că după ce l-ai luat are efect vreo 24 de ore. E puțin cam exagerat, efectul nu durează atât de mult. Mai mult, ca să meargă, trebuie administrat pe stomacul gol. Asta pe mine nu mă prea încântă, mai ales că nu e bine să mănânci după ce ai luat pastila. De ce? Pentru că nu o să-și mai facă efectul.

Cam același lucru se întâmplă și cu Tianli. Doar că pe Tianli fiole le iei cu o oră înainte de sex. Însă, nu ar fi bine să mănânci înainte – cam cu 4, 5 ore înainte. No, foamea poate fi o problemă din acest punct de vedere.

După cum vezi, atât pentru Maraton Forte cât și pentru Tianli fiole îți cam trebuie un program. Un program pentru sex care îți poate da toate planurile peste cap.

Maraton Forte sau Tianli fiole: cum știi că își fac efectul

Dacă le administrezi ca la carte își fac efectul aproape tot timpul. Adică, le iei pe stomacul gol și nu mănânci după. Mai mult, nu bei sucuri acidulate după ce le-ai luat sau alte lichide cu substanțe care pot ameliora efectele.

Bun. Să zicem că faci puțin foamea și respecți indicațiile. În majoritatea cazurilor Maraton Forte și Tianli fiole funcționează. Sau, mai bine zis, funcționau.

Recent aceste suplimente de potență și-au schimbat formula. Și de atunci, cu ele ești ca la ruletă. Fie ai noroc și ai potență maximă pe toată durata partidei, fie te trezești fix când ți-e lumea mai dragă că ejaculezi sau că pierzi erecția. Nu prea e fain când nu poți să știi sigur că scapi de frica de eșec.

Reacții adverse pentru Maraton Forte și Tianli fiole

Ca reacții adverse vorbim cam despre aceleași lucruri. Dureri de cap până te pui la somn, arsuri în capul pieptului (probabil de la lipsa mâncării) sau dureri de mușchi (din păcate, nu de la prea mult sex).

Ți-am scris mai multe despre toate lucrurile acestea. Așa că, citește despre reacțiile adverse pentru Maraton Forte și despre reacțiile adverse pentru Tianli.

Ce îți recomand?

Ce îți recomand între Maraton Forte și Tianli fiole? Sincer, nu pot să recomand nici prima pastilă, dar nici fiola pentru potență. Le poți încerca că nu ai ce pierde. Măcar vezi ce și cum funcționează la tine.

Te invit să citești și alte comparații, din aceeași serie:

Eu, momentan, am rezultate mai bune cu uPotent, o miere pentru potență. Mai multe detalii plus alte recomandări găsești în topul meu personal despre cele mai bune pastile pentru potență.

Lasă un comentariu