page title icon Maraton Forte sau Natural Potent: ce e mai bun pentru potență maximă?

Vrei să iei pastile de potență. Dar nu știi ce să alegi. Stai liniștit, e normal având în vedere câte opțiuni sunt pe piață. Dacă cauți mai multe păreri despre Maraton Forte și Natural Potent, hai să-ți zic ce să iei în considerare.

Atât Maraton Forte cât și Natural Potent sunt suplimente pentru potență. Ele se iau ca adjuvant în tratarea sau ameliorarea simptomelor specifice disfuncțiilor erectile. Mai pe scurt, te ajută să te exciți mai repede, să ai erecții tari și să controlezi ejacularea. Asta în teorie; în practică e ceva mai complicat.

Dacă cauți ceva mai bun decât Maraton Forte, sigur o să dai peste Natural Potent. Așa că, m-am gândit să compar cele două suplimente pentru potență maximă. Eu le-am încercat pe ambele și vreau să îți spun și ție ce părere am eu despre ele. Și ce am simțit după ce le-am încercat. Dacă m-au ajutat sau nu să scap de frica de eșec în pat.

Apropo, între timp poți să citești mai multe despre:

Maraton Forte vs. Natural Potent: prospect și recomandări

Dacă citești prospectul de la Maraton Forte și Natural Potent o să vezi cam aceleași recomandări. Că-s din îngrediente naturale și că te ajută să faci sex fără griji. Că ți se scoală mai repede și că nu mai pierzi erecția în timpul sexului. Și că nu o să mai ejaculezi prea repede.

Maraton Forte se ia cu cel puțin 2 ore înainte de sex. Și nu trebuie să mănânci după. Știu, sună cam nasol. În primul rând, cam trebuie să planifici când faci sex ca să știi când să iei pastila. Apoi, o să cam faci foamea.

Natural Potent e, de fapt, Tianli. E fix același lucru, doar că producătorii au schimbat numele și ambalajul. Așa că, vorbim de fiole pentru potență. Pe Natural Potent poți să-l iei cu o oră înainte de sex. La fel, pe stomacul gol. Nu mănânci și nu bei sucuri acidulate după ce l-ai luat, asta dacă vrei să-și mai facă efectul. Din nou, planifici sexul, să știi cum și ce faci. Și, din nou, cam faci foamea între timp.

Oricum, toate treburile astea le poți citi mai în detaliu în articolul cu prospect Maraton Forte, respectiv cel cu prospect Natural Potent.

Maraton Forte și Natural Potent: ce am simțit după ce le-am încercat

Bun; eu le-am încercat pe ambele. Și am avut experiențe similare.

Cu Maraton Forte am avut o experiență reușită și una nu. Prima dată m-a ajutat să am erecție tare și să nu îmi vină repede. A fost ok. A doua oară ceva nu a funcționat. Am ejaculat mult prea repede. Când am simțit că îmi vine chiar nu am putut să opresc orgasmul. Și nu asta vreau când iau pastile pentru potență. Vreau să controlez ejacularea și să îmi dau drumul la momentul potrivit.

Altă chestie nașpa. În ambele situații, după ce am luat Maraton Forte și am făcut sex m-a durut capul. Și m-a ținut durerea până când m-am pus la somn. Am luat chiar și o pastilă pentru durere și nu m-a ajutat.

Cu Natural Potent am avut neplăcerea să constant că nu funcționează. Efectiv sexul a fost la fel. Nu tu erecție mai tare, nu tu control pe ejaculare. Însă, m-am gândit că poate s-a tras de la mâncare – chiar mi-a fost foame după ce am luat fiola pentru potență și am mâncat ceva. Așa că, am mai băgat o fisă. A doua oară a fost ceva mai bine. Am rezistat mai mult și erecția a venit mai repede. Doar că, parcă tot aș fi vrut o performanță mai bună. Și să scap de frica aia de eșec.

După ce am luat Natural Potent am avut arsuri în capul pieptului. Și ceva dureri de stomac. Cel mai probabil au fost de la lipsa mâncării. Ideea e că arsurile nu m-au lăsat nici după ce am mâncat. Au trecut a doua zi.

Ce recomand între Maraton Forte și Natural Potent

Ce îți recomand eu între Maraton Forte și Natural Potent?

Ca s-o zic p-aia dreaptă: nici una, nici alta. Uite aici și alte articole din seria „comparații cu Maraton Forte” ca să vezi dacă găsești ceva mai bun decât ambele:

Eu nu o să-ți recomand un produs anume, că poate ce merge la mine nu merge la tine. Așa că pot să te trimit și către topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență. Aici am făcut un clasament cu produsele care mi-au gâdilat mie orgoliul, care m-au adus pe culmi înalte în ceea ce privește erecția și controlul ejaculării.

Dar, poți să le încerci pe toate, să vezi cum merg pentru tine. Până la urmă, suntem diferiți și putem avea rezultate diferite în pat.

Oricum, un lucru e cert:  f**e de parcă astăzi ar fi ultima ta zi pe pământ. Și distrează-te în timp ce o faci. Eu te-am salutat și ne mai auzim noi pe blog.

Lasă un comentariu