page title icon Mai bun decât X-Pill. Ce supliment pentru potență să încerc

Dedic acest articol celor care au luat suplimentul X-Pill și vor să încerce ceva mai bun. Sunt, cu siguranță, bărbați ca mine, care caută ceva mai bun decât X-Pill. Eu am găsit câteva opțiuni și vreau să ți le spun și ție.

Înainte de toate, ține cont de faptul că fiecare om e diferit. Poți tu să cauți păreri pastile potență pe forum sau alte surse online, însă de multe ori nu găsești contextul recenziilor respective. Oamenii pot să spună în stânga și-n dreapta că un produs e mai bun decât altul, dar asta nu înseamnă că e relevantă pentru tine părerea lor.

De-asta mie îmi place să scriu păreri contextuale despre suplimentele pe care le consum. Ce merge la un bărbat de 44 de ani ca mine, care face sală și nu are probleme cardiace, nu merge la un bărbat de 54 de ani, supraponderal și cardiac. În plus, depinde cât de mult respectă fiecare indicațiile de pe prospect când consumă acel produs, sau dacă a mai consumat alte substanțe energizante între timp.

Așa că, în căutarea unui supliment mai bun decât X-Pill, ține cont de părerile care vin însoțite și de un context.

De ce am pornit cu ideea că există ceva mai bun decât X-Pill

Hai mai întâi să-ți justific de ce am pornit în căutarea de alternative pentru X-Pill. Eu am luat acest produs pe la finalul anului trecut și a fost prima și ultima oară.

Experiența mea, despre care am scris în articolul păreri X-Pill (acolo găsești și ratingul dat de mine) a fost bună până la un punct. Am avut erecția pe care o așteptam, senzații plăcute în corp, m-am simțit stăpânul sexual al soției mele… până când am ejaculat. Atunci a început declinul.

Am fost atât de entuziasmat de efectul rapid al pastilei (pe care, apropo, am luat-o pe stomacul gol), încât nu mi-am putut controla ejacularea. Și nu mi s-a culcat imediat după, însă era cât pe-aci să pierd erecția pentru că mă simțeam obosit. Am dus-o la bun sfârșit, însă și a doua oară nu mi-am putut controla ejacularea.

Să zicem că asta nu a fost cea mai mare problemă. Ce a venit după, adică reacții adverse de la X-Pill, asta a fost problema cea mai mare. Mi-a stricat seara, căci nu am putut să dorm. Am avut niște palpitații nasoale, și nu înțeleg de ce. Nu beau energizante, nici sucuri cu acid, de fel. Cafea beau doar dimineața, câte una scurtă. Nu am făcut niciun exces în ziua în care am luat X-Pill, nici nu am probleme cardiace și merg constant la controale medicale. Fac sală, dar nu iau suplimente pentru sportivi. Deci, pur și simplu nu-mi explic.

Ce trebuie să reții de pe prospectul X-Pill

Probabil am avut o intoleranță la unul din ingredientele de pe prospectul X-Pill. E posibil să fi fost eu mai sensibil, am citit că această pastilă de 550 mg are doar 4 ingrediente:

  • Extracte din Epimedium Brevicornum,
  • Panax Ginseng,
  • Rhodiola Rosea,
  • Cinnamomum Zeylancium.

Toate sunt energizante, booster pentru circulația sângelui, cu excepție ultimul, scorțișoara, care e mai mult pentru mușchi. Cel puțin așa am citit, legat de acel tip de scorțișoară.

Pe prospect scrie că trebuie luat cu 30 de minute înainte de actul sexual și că efectele țin până la 72 de ore. De asemenea, trebuie luat pe stomacul gol, la cel puțin 2 ore de la ultima masă. Eu, unul, nu am avut efecte a doua zi, probabil toată concentrația mi s-a urcat la cap în noaptea respectivă, în așa fel încât nu m-a lăsat să dorm.

Erecția a fost de zile mari, reacțiile adverse au fost de noapte albă.

Produsul nu are contraindicații, în afară de clasicele:

  • se recomandă evitarea consumului de alcool în exces în ziua administrării pastilei,
  • se recomandă evitarea pastilei de către persoanele cu afecțiuni cardiace.

Mai trebuie să menționez că, dacă vrei să îți faci o părere despre X-Pill, cea mai „ieftină” variantă este să cumperi cutia cu o capsulă care costă 35 lei. Atât am dat eu.

Am făcut și comparații între X-Pill și alte suplimente

În procesul meu de căutare a unui produs mai bun decât X-Pill, am mai scris câteva articole comparative. Iată-le aici:

Încă nu am scris, însă m-am gândit și la o comparație între X-Pill și frații săi mai mari, suplimentele Pro V și Herbal V. În fond, sunt fabricate de același producător din China.

În ambele comparații făcute, X-Pill a avut de pierdut, cel puțin la capitolul controlului ejaculării și reacțiilor adverse.

Înlocuitor X-Pill – ce alternative recomand

Probabil ți-ai dat seama că eu aș prefera să consum de fiecare dată, ca alternative la X-Pill, suplimentele uPotent și Pops. Cu ambele am avut experiențe plăcute, atât la capitolul erecție tare cât și control pe ejaculare.

De regulă, fără suplimente pentru potență, eu rezist cel mult 5 minute la prima partidă. Asta este, nu mă îngrijorez, ăsta sunt eu. A doua partidă iese ceva mai bine, dar nu ajung mereu la ea din cauza oboselii după prima. Așa că un stimulent pentru potență mereu este cheia către o partidă reușită pentru mine.

Dacă ești în căutarea altor produse în afară de cele menționate în acest articol, mai am câteva recomandări. În fond, ai ajuns aici pentru că vrei să știi ce supliment e mai bun decât X-Pill. Te invit să arunci o privire pe un top personal cu pastile potență pe care l-am creat. Acolo vei găsi o serie de produse cu rating-ul meu și experiența pe care am avut-o.

Sper să te ajute! La cât mai multe partide reușite.

Lasă un comentariu