page title icon Mai bun decât Tianli pentru potența la bărbați

Cu Tianli m-am distrat. A fost printre primele suplimente pentru potență pe care le-am folosit. Dar, de curând, producătorii au schimbat formula. Și Tianli nu mai e ce a fost.

Cauți ceva mai bun decât Tianli? Și eu am făcut-o. Asta după ce am pățit una rușinoasă.

Era aniversarea noastră și chiar voiam să fac ceva special. Adică, ceva special în dormitor. E ca un fel de tradiție. De ocaziile speciale facem sex mai diferit. Mai o fantezie, mai un scenariu role play, poate chiar o jucărie erotică, orice doar să ieșim din obișnuință.

Am luat o fiolă de Tianli așa cum știam eu că funcționează. Voiam să mă țină mult și să am erecție tare. Când iau pastile pentru potență penisul se încordează mai tare decât de obicei și pare cumva mai mare. Nevastă-mea apreciază. Nu știe ea că iau ceva pentru potență și nici nu vreau să afle. E strict treaba mea.

Deci, am luat Tianli. Și mare greșeală am făcut. Nu a funcționat.

Mi-a fost greu să am erecția aia tare și a trebuit să trag de timp. Nevastă-mea era toată peste mine și eu nu știam cum să amân momentul. A venit și erecția aia tare într-un final. Eu foarte entuziast, sar pe ea, încep să fac treaba și bam! Când mă așteptam mai puțin, mi-a venit. Nici nu vreau să-ți spun cât de dezamăgit am fost. A trebuit să o dreg cu un alt număr, doar că iar a fost nevoie să luăm o pauză. Foarte aiurea.

Și așa am ajuns să caut ceva mai bun decât Tianli fiole. Șervețelele și spray-ul oricum nu funcționau prea bine nici înainte.

Ceva mai bun decât Tianli fiole: la ce să fii atent

Ți-am vorbit deja despre cele mai bune pastile pentru potență existente pe piață. Și da, Tianli se regăsește în topul meu. Asta, așa, de dragul zilelor trecute. De când cu noua formulă îmi e greu să mai recomand fiola. Nu e că nu funcționează. Doar că nu știi neapărat la ce să te aștepți. Poți să rămâi cu ochii-n soare la fel de bine cum poți să ai cea mai tare partidă de sex din viața ta.

reactii-adverse-tianli

Mare atenție. Dacă cauți ceva mai bun decât Tianli și dai peste Natural Potent, te-ai ars. Cele două produse sunt super similare. Adică, funcționează la fel, au aceleași reacții adverse și aceleași probleme.

Mai poți da și peste Maraton Forte. Și cu pastila asta de potență m-am distrat. Doar că și la Maraton Forte s-a schimbat formula și e cam aceeași poveste.

Mai e și probleme cu ușurința administrării. Tianli e la fiolă. O mare fiolă. Maraton Forte e o pastilă, deci ai nevoie de apă. În ambele cazuri, se iau cu vreo două ore înainte de sex. Și nu se mănâncă după. Așa că, ușurința utilizării nu prea există. Există doar planul pe care trebuie să ți-l faci înainte să iei pastila pentru potență maximă.

Ce să iei mai bun decât Tianli fiole

uPotent. Eu asta folosesc acum. E miere pentru potență și se ia cu 20, 30 de minute înainte de sex. Deci, un plus pentru uPotent atunci când vine vorba de ușurința utilizării.

La mine a funcționat de fiecare dată. E bun pentru erecție tare dar și pentru control pe ejaculare. N-am avut nici reacții adverse. Așa că, până acum, e cel mai bun supliment natural pentru potență pe care l-am încercat.

Spor la sex și nu uita să-mi spui și mie ce pastile ai mai încercat, ce funcționează și ce recomanzi pentru partide de ținut minte.

Lasă un comentariu