page title icon Păreri magiun afrodiziac: care este cel mai bun magiun pentru potență

Cauți păreri despre cel mai bun magiun afrodiziac, bun pentru potență? Eu am testat și sunt gata să-ți spun experiența mea.

Dar, înainte de toate, de ce magiun pentru potență?

Hai să-ți zic mai bine de ce am ajuns eu să-l încerc. Obișnuiam să iau pastile pentru erecție și întârzierea ejaculării. Nu medicamente, ci pastile naturale, cam cum sunt vitaminele pentru organism. Suplimentele sunt bune pentru că alungă oboseala și stresul și pentru că mențin funcționarea optimă a aparatului reproducător la bărbați.

Bun, deci luam pastile atunci când voiam să fac sex mai intens decât în mod normal. Doar că, de fiecare dată când luam un supliment mă loveam de o problemă importantă pentru mine.

Administrarea pastilei.

Frate, e super nasol când trebuie să ai un plan elaborat pentru sex. Pastilele pentru potență maximă se iau, de cele mai multe ori, pe stomacul gol. Nu trebuie să mănânci nici după administrare. La unele chiar e recomandat nici să nu bei sucuri acidulate. Plus că, pentru a-și face efectul, pastilele au nevoie de timp să acționeze. La unele timpul poate fi de 2 ore, așa cum e cazul Maraton Forte. Altele, acționează ceva mai repede, însă rămâne partea în care ai o zi în care cam faci foamea.

Toate, puse cap la cap, îți spun faptul că trebuie să programezi partida. Și dacă pe hârtie poate totul sună bine, în practică sexul e mai mult spontan decât programat.

Și atunci am zis că am nevoie de un produs nou. Voiam ceva cu administrare discretă, să nu afle tot poporul când iau eu o pastilă. Sau când dau pe gât o fiolă mare de Tianli. Și mai voiam un produs cu efect rapid, nu să stau ore în șir nemâncat.

Așa am dat de magiunul afrodiziac, bun pentru potență.

Ce este un magiun afrodiziac pentru potență maximă

Termenul de magiun are origini turcești și descrie o dulceață de prune obținută prin fierbere și fără adaos de zahăr. Adică, un produs 100% natural.

Legătura dintre magiunul original și suplimentul pentru potență?

Se referă la consistența produsului. Suplimentul afrodiziac este, de fapt, miere pentru potență. Însă, are consistența unui magiun de prune. Se consumă similar, adică nu ai nevoie de apă, pur și simplu dai pe gât mierea și asta-i tot.

Apoi, magiun pentru potență maximă pentru că nu are adaos de zahăr sau de alte nebunii. E 100% natural, din miere și plante bune pentru erecție, ejaculare și creșterea libidoului.

De asemenea, mai sunt persoane care confundă magiun cu macun. Ambele sunt paste de origine turcească, însă, spre deosebire de magiun care este o dulceață de prune, macunul este o pastă care conține mai multe ingrediente și condimente. Am scris despre macun pentru potență pe blog.

Cum se administrează magiunul afrodiziac

Spre deosebire de pastilele pentru potență, magiunul se ia mult mai simplu. Nu ai nevoie de un plan și nu stai cu frică că află lumea ce faci tu.

Îl găsești la plic sau la borcan. Dai conținutul pe gât și ești asigurat. Nu tu apă, nu tu ore fixe de administrare.

Păreri despre magiun pentru potență

Părerea mea despre magiunul afrodiziac pentru potență e că-i un produs foarte fain care înlocuiește cu succes pastilele clasice.

Pe mine m-a convins pentru că se administrează ușor și pentru că-și face efectul repede. În doar 20, 30 de minute deja simt că și-a intrat în rol. Cum îmi dau seama? Păi simt așa o senzație de ușoară căldură în zona penisului. Plus că, penisul e într-o stare semi-erectă. La cel mai mic stimul, e gata de atac.

După ce am luat magiun pentru potență nu am avut reacții adverse. La pastile mai aveam dureri de cap sau arsuri la stomac. De la mierea pentru potență am fost ok atât după administrare cât și după ce am terminat partida de sex.

Cel mai bun magiun pentru potență maximă

Pentru mine cel mai bun magiun pentru potență maximă e clar uPotent.

Funcționează atât pentru erecții puternice, cât și pentru controlul ejaculării. Cu uPotent n-am avut probleme cu pierderea erecției în timpul penetrării. Plus că, penisul pare mai mare la cât de tare e. Iar când ai orgasm, ejaculezi mai mult și mai puternic.

Dacă cauți informații și despre alte produse, vezi că am scris pe blog un articol cu cele mai bune pastile pentru potență.

Lasă un comentariu