page title icon Psihologia bărbatului: ce trebuie să schimbi la tine ca să nu mai fi luat de fraier

Simți că ești luat de fraier? Păi e timpul să înveți cum să fii convingător.

Trebuie să recunoști, noi bărbații avem niște chestii în cap din care nu ne poate scoate nimeni. Convingeri bine înrădăcinate în psihologia noastră. Unele justificate, altele mai puțin. Dar, nici nu contează dacă ești îndreptățit să crezi un lucru sau nu. Până la urmă, contează doar cum îți influențează această percepție viața de zi cu zi.

Uite, eu am o chestie de când sunt mic. Urăsc să fiu luat de fraier. Sau de prost. Hai, poate nu mă ajută fața uneori, dar asta nu înseamnă că trebuie să profiți de mine. Mai ales dacă ești gacică-mea. Adică, mă prind repede când cineva o face și atunci e de rău.

Și știu sigur că problema asta o au și alți bărbați. Unii dintre voi mi-ați scris în comentarii. Cu alții am vorbit direct. Ideea e următoarea. E normal să vrei să fii cât mai convingător. Să nu te creadă nimeni fraier sau prost. Însă, nu trebuie să exagerezi și să crezi că toți profită de asta. S-ar putea să fie doar în capul tău.

Dar ai câteva trucuri la care să apelezi pentru a transmite că nu e de joacă cu tine. Că ești un bărbat convingător, trecut prin viață și greu de tras pe sfoară. Și mai ai câteva trucuri prin care să te asiguri că femeia de lângă tine nu încearcă să te ducă de nas. Ți le zic acum pe toate.

Cum să fii un bărbat convingător și impunător

În primul rând, cum îți dai seama că te duce de nas

Cum îți dai seama că te fraierește? Păi, în primul rând te minte. Așa că, renunță în a mai crede orbește în vorbele ei.

Dacă simți că e ceva necurat la mijloc, pune-i întrebări. Scoate-o din zona de confort. Ține minte toate răspunsurile pe care ți le dă. Apoi, lasă totul să se calmeze pentru o zi sau două. După, reia subiectul și întreabă cam aceleași chestii. Dacă răspunde diferit față de data trecută e clar că te-a mințit.

Plus că, dacă îți răspunde mult prea repede la întrebări, așa fără să se gândească, nu-i semn bun. E ca și cum are planul făcut de dinainte. Un om normal are nevoie de câteva secunde bune înainte să răspundă la o întrebare. Chiar și atunci când știe bine răspunsul.

Dacă se uită oriunde numai nu la tine nu, iar nu e de bine. Te evită cu un motiv. Nu-i da răgaz de gândire. Încolțește-o cu întrebări până când ai obținut ce ți-ai dorit. Adică adevărul.

Și, dacă atunci când îi arunci cu adevărul în față primul lucru pe care îl face e să te întrebe de unde ai aflat, iar ai o problemă. Păi asta contează, cum ai aflat? Sau de ce a făcut ea ce a făcut? Când se poartă fix ca un copil vinovat ești sigur că ai atins coarda sensibilă. Și că ai descoperit-o.

Cum ajungi să nu mai fi luat de fraier

Un bărbat sigur pe el, convingător și impunător nu este niciodată înșelat. Partenera nu încearcă să îl fraierească pentru că știe că nu-i merge așa cu el. Ori se riscă și vede ea după, ori stă cuminte pe treaba ei. Și asta se aplică fie că vorbim de înșelat, sau de orice altă chestie pe care vrea să o facă pe la spatele tău.

Bun; și cum ajungi să nu mai fi luat de fraier?

Hai că-i simplu. Îi demonstrezi că ești mai inteligent decât ar crede ea. Serios. Trebuie să-i fi superior. Îi arăți că dacă încearcă ceva, imediat îți dai seama.

Începi prin a-i arăta că te prinzi imediat când te minte. Sau când încearcă să se eschiveze.

Atenție, să nu dai în alte lucruri. Gelozia excesivă nu este răspunsul. Trebuie să fii diplomat în tot ceea ce faci. Nu-i arăta că îți pasă prea mult, dar nici nu fă pe indiferentul. Și, în niciun caz să nu afle că-i controlezi prin telefon sau chestii de genul ăsta.

Apoi, nu ești moale. Nu are nevoie de un umăr pe care să plângă sau de un prieten cu care să-și bârfească prietenele. Nu. Tu ești ăla care o f**e bine de tot. Și care o face fericită.

Nu-i da motive să te fraierească

Atunci când femeia găsește acasă tot ceea ce și-ar dori la un altul, nu prea mai are nevoie de altceva.

Așa că, implică-te mereu în relația cu ea. Arată-i că ești un bărbat dorit, care ar putea oricând să aibă o altă femeie.

Ieși din monotonie și încearcă lucruri noi. În special în pat. Fericirea în relație înseamnă sex. Dacă ajunge să se plictisească în dormitor atunci e de rău. Va ajunge să caute ineditul în altă parte. Așa că, fă-ți de cap cu ea în cele mai diverse moduri. Hai că nu-i așa greu. Ai jucării sexuale la îndemână. Jocuri erotice și scenarii role play. Locuri ciudate în care să faceți sex și fantezii sexuale pe care să le încercați.

Uite un sfat pentru tine: ce am făcut când nu mi s-a sculat. Vezi cum m-am descurcat, fără să fiu luat de fraier. Hai, și tu poți.

Un comentariu la „Psihologia bărbatului: ce trebuie să schimbi la tine ca să nu mai fi luat de fraier”

Lasă un comentariu