page title icon Kamagra Jelly prospect: ce conține și cum se administrează

Salutare! Am realizat că ți-am împărtășit opiniile pe care le-am avut despre un jeleu pentru potență masculină, fără să îți spun în detaliu tot ce se află în prospectul acestuia. De aceea, vreau să vorbim despre Kamagra Jelly prospect, modalitatea de administrare a acestui jeleu, dar și ce ingrediente se află în compoziția sa.

Dacă mă gândesc mai bine, ți-am vorbit chiar de două produse din gama Kamagra. Așa că, înainte să intrăm în pâine, te invit să citești și textul cu Kamagra pastile, numai bun cât să-ți faci o părere despre stimulentele de potență din catalogul producătorului.

Hai să-i dăm bătaie!

Kamagra Jelly prospect: o scurtă privire

Kamagra Jelly prospect: o scurtă privire

Kamagra Jelly este un jeleu comestibil destinat bărbaților care vor să-și îmbunătățească viața sexuală. Acesta este un stimulent care se administrează ocazional, nu sub formă de tratament.

Este produs de compania Ajanta Pharma, cu sediul în India, și este disponibil în mai multe arome precum: mango, căpșuni, ciocolată, vanilie, banană, mentă, portocale, dar și ananas, cât să acopere gusturile diferite ale consumatorilor.

Conform producătorilor, suplimentul vine în sprijinul bărbaților cu probleme erectile, dar și celor care vor să-și îmbunătățească performanțele sexuale. Dacă ești interesat să afli care sunt opiniile legate de acest produs, te invit să citești Kamagra Jelly păreri.

Jeleul face parte din gama largă de produse Kamagra care include stimulente precum: Kamagra tablete de mestecat, Kamagra Efervescent, Kamagra Gold, Super Kamagra 2 în 1, Extra Super P-Force sau Kamagra pentru femei.

Din păcate, însă, produsul este ilegal. Acesta este și motivul pentru care am ales să scriu acest material despre Kamagra Jelly prospect.

Vânzarea și folosirea produselor Kamagra în spațiul Uniunii Europene este ilegală. Regula aceasta se aplică și în România, unde nicio farmacie autorizată sau magazin de specialitate nu le poate comercializa.

Kamagra Jelly prospect: administrare și ingrediente

Kamagra Jelly prospect administrare și ingrediente

Kamagra Jelly se comercializează la cutii a câte 7 pliculețe. Are în compoziție substanța activă a Viagrei, motiv pentru care producătorii spun despre el că ar fi înlocuitorul 100% al pilulei albastre.

Detalii de administrare

Conform Kamagra Jelly prospect, se recomandă administrarea unui pliculeț cu 20 de minute înainte de a întreține raporturi sexuale. Producătorii susțin că nu nevoie să fie luat cu apă, punga specială easy snap se poate rupe cu ușurință în două precum pliculețele de zahăr din comerț.

Potrivit detaliilor de pe Kamagra Jelly prospect, efectul stimulentului durează aproximativ 4-6 ore de la absorbție.

De asemenea, compania producătoare Ajanta Pharma recomandă administrarea produsului cu un pahar mare de apă pentru a te bucura de ,,super efecte’’. Astfel, conform indienilor, vei contribui la restabilirea unei vieți sexuale sănătoase.

Dacă te întrebi cât timp se poate lua acest produs, detaliile de pe Kamagra Jelly prospect indică administrarea unui pliculeț pe zi, căci se spune că asta ar fi durata maximă a efectului.

Compoziție conform Kamagra Jelly prospect

Din nefericire, Kamagra Jelly prospect nu oferă multe informații despre ingrediente. M-am uitat peste o mulțime de site-uri, mai ales pe site-ul oficial.

Totuși, apare menționat că produsul conține Sildenafil, un inhibitor utilizat pe scară largă pentru a trata disfuncția erectilă. Acesta contribuie la relaxarea vaselor de sânge la nivelul aparatului reproducător și favorizează circulația către zona penisului. Această acțiune e esențială pentru obținerea și menținerea unei erecții. 

Din nefericire, însă, Sildenafil este un inhibitor de fosfodiesterază de tip 5 (PDE5) care poate oferi o serie de efecte adverse precum vedere încețoșată, dureri de cap, puls mărit și congestie nazală. Despre asta ți-am vorbit în articolul cu reacții adverse Viagra.

Trebuie spus că pe piața actuală există și un medicament numit Sildenafil Actavis, disponibil sub formă de comprimate care se administrează bărbaților cu disfuncții erectile. Comprimatele însă conțin lactoză, deci bărbații trebuie să citească cu atenție prospectul.

Reacții adverse și contraindicații Kamagra Jelly prospect

Reacții adverse și contraindicații Kamagra Jelly prospect

Conform Kamagra Jelly prospect, rezultatele ar trebui să se simtă după 20 de minute de la absorbție și să dureze până la o zi, dar depinde și de fișa medicală a bărbatului respectiv, de starea sa mentală și de stilul său de viață. 

Reacții adverse

Prietenul meu Răzvan, din câte ai citit în articolul meu cu păreri, nu a fost dat pe spate.

Își alese jeleul cu banane și zice că după administrare sa a început să-și manifeste dorința și afecțiunea față de gagică-sa. Însă ceea ce l-a dezamăgit foarte tare a fost faptul că s-a trezit cu  reacții adverse foarte neplăcute: a început să aibă bătăi accelerate ale inimii, migrene și tulburări de vedere.

După utilizarea Kamagra Jelly a avut pulsul crescut, bătăi accelerate ale inimii, dar și ceva migrene. I s-a încețoșat privirea și până a văzut care e treaba, s-a purtat asemeni unui om mahmur. Big no, dacă e să mă întrebi pe mine.

Contraindicații

Pe Kamagra Jelly nu apar foarte multe contraindicații, firește. Cu toate acestea, înainte de a începe administrarea acestui jeleu, este important ca bărbatul să îndeplinească următoarele aspecte:

 • Să fi împlinit vârsta de 18 ani.
 • Să nu sufere de hipertensiune arterială sau alte boli cardiovasculare.

Concluzii despre Kamagra Jelly prospect

Concluzii despre Kamagra Jelly prospect

Un semnal de alarmă pentru mulți, inclusiv pentru mine, este că nu se cunoaște care este efectul produsului pe termen lung, astfel că nu merită să-ți asumi un risc. 

În plus, compoziția stimulentului în sine ridică o mulțime de semne de întrebare. Dacă e să mă întrebi pe mine, nu ar trebui să faci niciodată concesii atunci când vine vorba despre produsele pentru potență pe care le bagi în corp.

Concluzia mea sinceră este că nu recomand să-ți achiziționezi nimic din catalogul Kamagra. 

Din fericire, ai la dispoziție o grămadă de alte stimulente eficiente, pe care le poți lua în mod legal din orice farmacie autorizată sau chiar direct la producător.

Cred că un top personal al pastilelor pentru potență poate oferi o nouă perspectivă și te poate ajuta la identificarea celor mai potrivite remedii nevoilor tale.

2 comentarii la „Kamagra Jelly prospect: ce conține și cum se administrează”

 1. Omule, de la tine știu de Pops si până recent am rămas fidel.
  Dar ,din cauza faptului că nu am mai găsit pe Amazon am fost nevoit sa caut altceva.
  Așa am ajuns la Pro Intense, am zis să incerc. Nu stiu ce efecte are la altii, dar la mine este peste Pops, in sensul că de la alea mi se infunda puțin nasul iar efectul dura pana a doua zi. Eh, de la astea nici macar problema cu nasul infundat nu o am, iar acum, la 48 ore de la primul plic luat inca simt efectele, sincer imi pare ireal. Am luat asta tot asa, la vreo 2 ore de la ultima masă servită. Am zis să-ti intorc serviciul cu informația asta. Hai, să tufem sănătoși. :)))

  Răspunde
  • Hei, mersi fain de informație! Nu am luat Pro Intense încă, dar și mie mi-au atras atenția. Poate le încerc și fac o recenzie.
   E foarte bine că ai găsit ceva pe placul tău, care te și satisface și de la care nu ai reacții adverse. Eu de la Pops nu am avut reacții și de-asta am rămas fidel, dar voi încerca și eu conform recomandării tale, să vedem ce iese. Să tufem cu simț de răspundere :))

   Răspunde

Lasă un comentariu