page title icon Înlocuitor pentru Tianli fiole, șervețele sau spray

Ai luat Tianli sau Natural Potent? Cauți un înlocuitor care să fie mai bun pentru potență și ejaculare precoce? Hai să-ți zic ce am încercat eu și a dat rezultate bune.

Ți-am spus deja părerea mea despre Tianli. Cum am fost super mulțumit de ce făcea pentru erecție și cum au schimbat producătorii formula originală. Că acum nu mai poți fi sigur că funcționează și că te poate lăsa cu ochii-n soare.

Am mai vorbit pe blogul meu și despre reacțiile adverse la Tianli, ți-am explicat prospectul și am povestit câte ceva și despre cum ajută Tianli spray ejacularea precoce.

Cel mai probabil, dacă citești și tu articolul acesta, ești dezamăgit de ce oferă în prezent fiola pentru potență. Și cauți un înlocuitor pentru Tianli, ceva mai bun care să te ajute să scapi de frica de eșec.

Când eram tânăr, eu am început cu Maraton Forte. Am luat pastile pentru potență pentru că mi s-a întâmplat să nu mi se scoale. Și după, am văzut cum te poate ajuta o pastilă atunci când vine vorba de reputație. Când se duce vorba că f**i bine, agățatul chiar nu mai e o problemă.

Mai iau și acum pastile și suplimente pentru potență. Nu o fac pentru a mă lăuda cu o nouă cucerire. Folosesc când vreau să-mi fac de cap cu nevastă-mea, să încercăm lucruri noi și să ieșim din monotonie. Și în momentele acelea vreau să am o erecție maximă și control pe ejaculare.

Despre Tianli

Așa că, am încercat Tianli. După cum ți-am zis deja, am fost mulțumit de el. Asta până de curând când producătorii au schimbat formula originală.

reactii-adverse-tianli

Și, a mai apărut și Natural Potent, tot un fel de Tianli, dar sub un alt nume. Nimic de notat cu Natural Potent, eu nu-s mulțumit nici de el.

Și cum Maraton Forte nu mai e nici el ce a fost, am tot căutat ceva mai bun.

Am căutat înlocuitori și pentru că majoritatea pastilelor de potență se administrează greu. Adică, frate, chiar ai nevoie de un plan bine stabilit.

La Tianli, de exemplu, ai o fiolă mare pe care o cari după tine. Și nu e ca și cum o poți lua fără să se prindă lumea din jurul tău. Nu, trebuie să cauți un loc ferit, să poți să o dai pe gât. Să nu mai zic că durează până-și face efectul și mai trebuie să tragi și de timp.

Eu vreau ceva discret, să nu afle tot poporul când iau eu o pastilă pentru potență. Și mai vreau ceva cu efect rapid, să pot să fac sex când vreau eu, nu când își face efectul pastila. Desigur, mai vreau să funcționeze pe bune, tot timpul. Să am erecție tare, să nu pierd erecția când mi-e lumea mai dragă și să controlez și ejacularea.

Înlocuitor pentru Tianli fiole, spray sau șervețele; sau pur și simplu, ceva mai bun

Și înainte, când funcționa bine, Tianli era bun pentru potență. Cu ejacularea precoce nu stătea nici rău, dar nici bine. Acolo ți se recomanda să folosești spray sau șervețele. Doar că în cazul acela aveai nevoie de prezervativ.

Eu, în prezent, folosesc uPotent. O miere pentru potență care nu m-a lăsat niciodată la greu. Ce îmi place e că, spre deosebire de Tianli, pot administra uPotent discret și fără apă. Rup plicul, dau pe gât pasta și aia e. După 20 de minute sunt gata de sex. Am erecție tare și control pe ejaculare. Deci, face cât fiola și spray-ul de la Tianli. Recunosc, am folosit și Toot Up fiole, un înlocuitor pentru Tianli pastile. Nu pot spune că am fost neapărat mulțumit, însă te invit să citești mai multe despre experiența mea și păreri Toot Up în articolul dedicat.

Apropo, am scris și un top cu cele mai bune pastile pentru potență.

După ce am căutat înlocuitor și ceva mai bun decât Tianli, am încercat mai multe suplimente dar am ajuns în final să rămân fidel uPotent. Tu ce ai mai încercat cu bune rezultate? Scrie-mi că eu sunt mereu gata să încerc ceva nou, atât timp cât e natural.

Un comentariu la „Înlocuitor pentru Tianli fiole, șervețele sau spray”

  1. Tianli fiole era nr one dar nu se mani gaseste.La farmacii se gaseste un inlocuitor Natural Potent dar e mult mai slab ca tianli.O sa incerc ce recomazi tu..

    Răspunde

Lasă un comentariu