page title icon Înlocuitor Maraton Forte sau ce să iei când nu mai funcționează

Ai luat și tu Maraton Forte ca mine și ai văzut că nu prea mai dă roade? Dacă ești nemulțumit și cauți ceva mai bun, hai să vedem cam ce înlocuitor poți să folosești.

Maraton Forte e prima pastilă pentru potență maximă pe care am luat-o. Eram tânăr flăcău pe atunci și nu știam prea multe nici despre sex și nici despre ce înseamnă o erecție cu adevărat tare.

Am aflat de toate în cel mai nasol mod posibil. Nu mi s-a sculat. Bine, eram și puțin alcoolizat, dar asta nu prea contează. M-aș fi așteptat să îmi vină mai greu, nu să nu pot să fac nimic. Ideea e că, în dimineața imediat următoare am vrut să mă revanșez. Să pot să fac sex pe bune.

Și am fost la farmacie, așa cu toată rușinea mea. Și farmacista mi-a dat Maraton Forte. Bine că aveam stomacul gol că așa am putut să iau direct pastila pentru potență. Am tras de timp două ore să-și facă efectul și după, altă viață. Fata cu care eram pe atunci, chiar mi-a zis după ceva timp că a fost cel mai bun sex din viața ei. Și totul datorită unei pastile pentru potență.

Păreri despre Maraton Forte

Așa că, da, am luat Maraton Forte. Și nu doar o dată. Problema e că, mai nou, pastila nu mai are același efect ca în trecut. Nu mai e atât de eficientă de când producătorii au schimbat formula originală.

pareri-maraton-forte

Și uite așa am ajuns să caut ceva mai bun decât Maraton Forte. Un înlocuitor care să funcționeze cu adevărat. Și să mă ajute să scap de stres, că ceva nu o să meargă, că o să pierd erecția sau controlul pe ejaculare.

Oricum, mai multe păreri despre Maraton Forte găsești și în articolul pe care l-am scris deja pe blog. Tot acolo o să găsești și reacții adverse cu Maraton Forte sau explicația prospectului.

Ușurința utilizării la Maraton Forte

Mai rea decât noua formulă e administrarea. Maraton Forte se ia pe stomacul gol. Și, cu două ore înainte să faci sex.

Știu, ai nevoie de un plan bine stabilit. Sau, altfel, pățești ca mine și tragi de timp. Ea se dă la tine și tu bagi capul în pământ și găsești soluții ca să amâni momentul în așteptarea efectului și erecției.

Așa că, din punctul meu de vedere, Maraton Forte e greu de administrat. Nu e un caz izolat. Asta se întâmplă și cu Tianli fiole sau cu alte pastile pentru potență precum Herbal V, Ejacontrol, Sex Power, Natural Potent, Pro V și multe altele.

Înlocuitor Maraton Forte

Vrei ceva mai bun decât Maraton Forte? Un înlocuitor care să fie bun pentru potență și pentru controlul ejaculării și care să-și facă efectul rapid?

Eu folosesc uPotent și nu m-a dezamăgit niciodată până acum. E miere pentru potență așa că nu trebuie să ai apă ca să îl iei. În plus, la mine își face efectul super rapid, în cam 20, 30 de minute. După ce îl iau simt că pot să fac sex cât vreau eu.

În afară de acest supliment, găsești mai multe alternative în clasamentul meu personal cu cele mai bune pastile pentru potență. Am avut cititori care mi-au scris despre EjaControl – iată detalii despre prospect EjaControl aici. L-am folosit și, sincer, nu m-a dat pe spate. Spre deosebire de produsele din topul menționat anterior, nu am simțit o îmbunătățire în controlul ejaculării. Așa că tot la topul meu rămân fidel.

Tu ce alte pastile pentru potență ai mai încercat? Dacă ai recenzii bune, poți să lași un comentariu sau să-mi trimiți un mail. E fain când ne putem ajuta reciproc.

Lasă un comentariu