page title icon Înlocuitor sau mai bun decât Kanamicină pentru potență

Crezi că  injecția în penis e soluția? Eu zic să te gândești de două ori. Ba chiar și de mai multe ori dacă e cazul. Oricum, astăzi vorbim despre înlocuitor Kanamicină pentru potență.

Kanamicina pentru potență nu-i o chestie nouă. Nu o să auzi pe la colț de stradă vorbindu-se despre ea. Și nici nu o să găsești articole care să-ți dea prea multe sfaturi despre beneficii sau riscuri.

Dacă sapi adânc o să găsești totuși câteva forumuri unde bărbații discută despre păreri cu Kanamicină. Despre reacții adverse, beneficii și despre cum ajung ei să regrete decizia de a-și injecta antibioticul în instrument.

Hai să vedem de ce e musai să găsești ceva mai bun decât Kanamicina.

De ce se injectează Kanamicină și ce așteptări au bărbații

De ce recurg bărbații la injecții în penis? De ce te gândești și tu la asta? Pentru a avea o p**ă mai mare și mai groasă, de principiu.

Îți zic așa: pe cale naturală p**a nu mai crește după 18 ani. Orice ai face tu. Dar nu-i un capăt de țară. Poate ai tu un complex cu asta, dar eu zic măcar să încerci să-ți vezi de treabă. O să descoperi, sunt mari șanse, să vezi că pe ea o doare în cot de cât de groasă și de lungă o ai. Mai bine înveți să-i oferi 3, 4 orgasme de fiecare dată când ești cu ea și să vezi atunci cum se roagă te tine să o întorci pe toate părțile.

Dar, să zicem că da, uite frate, ai nevoie de un penis mai mare.

Nu, Kanamicina nu-i soluția.

Efectele Kanamicinei în penis

Sunt bărbați care nu au nimic după ce bagă o injecție. Se mărește, se și îngroașă, fac sex și cam aia e. După o perioadă mai bagă o doză și cam asta-i viața lor. Cazurile acestea sunt super limitate.

De cele mai multe ori scenariul e ăsta: bagi injecția și crezi că funcționează. Penisul e mai baban, exact cum tu voiai. Dar la nici 24 de ore se umflă. Se învinețește și doare ca naiba. Ajungi la urgențe și vine un doctor de-ți zice că trebuie scos tot afară. În cel mai fericit caz ți se prescriu medicamente și scapi după ceva timp. Însă, de multe ori se ajunge la bisturiu și la alte riscuri care implică chiar impotența.

Așa că, nu trebuie să reiau: caută ceva mai bun sau un înlocuitor pentru Kanamicină.

Cine face injecția în penis

Kanamicina se poate injecta în penis.  Însă doar dacă așa zice medicul și doar dacă el face asta. Adică asistat, de un profesionist, nu de către un prieten sau nu o faci tu direct. Că ajungi la ce am zis mai sus.

Penisul se mărește prin injecții, implanturi sau operație. Atât. Alte soluții nu ai. O face doar un doctor și doar după ce ești sigur că asta e singura soluție pentru tine.

Alternative pentru Kanamicină și fără operații și injecții

Îți zic de pe acum. Nu folosi nici pompe pentru mărirea penisului. Și nici geluri pentru îngroșarea și alungirea lui. Nu funcționează și riști super multe reacții adverse și alte probleme.

Eu îți recomand ceva care să te mulțumească la nivel psihologic. Să scapi de o piatră de pe inimă. Încearcă un supliment natural pentru potență. Cum te ajută?

Păi, reușești să ajungi la potența maximă. Adică, să ți se scoale mai tare decât crezi că ar fi posibil. Să ai erecții care nu se pierd și rămân ferme pentru cât vrei tu. O să vezi, p**a o să pară mai lungă și mai groasă decât ești tu obișnuit.

Ce suplimente poți să folosești? Ți-am scris pe blog păreri despre uPotent și păreri despre Pops. Mai ai și alte alternative despre care poți să citești în clasamentul meu cu cele mai bune pastile pentru potență.

Lasă un comentariu