page title icon Scenariile role play care îți vor schimba viața

Monotonia și obișnuința sunt lucrurile pe care ți le dorești cel mai puțin în relația cu partenera.

Crede-mă, nu e nimic mai deprimant decât sexul programat, sau sexul fără pasiune. E ca și cum ai merge la muncă. Nu e nimic acolo care să te facă să tresari. Poate doar un deadline super stresant.

Așa că, dacă ai ajuns să simți că lucrurile nu mai merg chiar atât de bine între voi, e cazul să faci o schimbare. Și cum fericirea în cuplu trece prin dormitor, e momentul să îi readuci aminte că ești ăla cel mai bun la pat.

Și poate să fie vorba despre nevastă-ta sau gagică-ta; chiar nu contează. Când e vorba de sex trebuie să fie totul despre pasiune, dorință și plăcere.

Știu; pe măsură ce trece timpul vă cam pierdeți pe drum. Vă implicați mai puțin, vă obișnuiți unul cu altul și vă leneviți. Cam toate lucrurile acestea o să ducă către o relație plictisitoare. Și, în cel mai negru scenariu, către umblat aiurea și, eventual, către ea cerându-ți divorțul.

Sunt sigur că nu vrei asta. Că vrei să te simți tânăr, viril și dornic să o vezi și să te vadă. Exact așa cum o făceai și o făcea la început. Și, mai ales, să faceți sex ca nebunii. Plini de pasiune și extaz.

Jocurile erotice, sau scenariile role play te vor ajuta să ieși din monotonie. Sunt perfecte dacă în dormitor sunteți mai rezervați. Dacă aveți încă prejudecăți sau dacă nu vă puteți relaxa total în preajma celuilalt.

Role play, inhibiții, tabu și fantezii sexuale

Hai că nu am înșirat niște cuvinte care sună bine. Pentru mine toate se leagă. Am descoperit asta treptat, pe măsură ce am putut să renunț la toate inhibițiile. Și să mă simt bine cu adevărat. Un bărbat puternic, care știe să ceară (și să obțină) totul de la femeia lui.

Oricât de bine ai crede că îți merge cu partenera, viața sexuală poate fi oricând îmbunătățită. Sexul nu este doar despre a te f**e în poziția misionarului. Sau despre a da și primi sex oral.

E despre a încerca lucruri noi. Despre a pune în practică toate nebuniile care îți trec prin cap. La ce bun să ai o relație apropiată cu una dacă nu te poți simți în largul tău atunci când ești în pat cu ea?

Și dacă îți spune că nu vrea, nu dezarma. Explică-i că poate să uite de inhibiții când e cu tine. Că e ca și cum ar spune că nu îi place ciocolata, atunci când încă nu a încercat-o.

Și ca să o scoți din negare, începe tu. Spune-i despre fanteziile tale. Expune-te pentru a o încuraja și pe ea să o facă. Din moment ce tu îi vei povesti ceva personal, super excitant pentru amândoi, ea se va relaxa. Va avea încredere în tine și îți va urma exemplul.

De cele mai multe ori, în cuplu, partenerii cred că dacă vorbesc deschis despre fanteziile lor, vor fi luați peste picior.

Ea crede că tu vei râde de ea. Și că o vei privi cu alți ochi. Când, de fapt, tu de abia aștepți să încerci chestii noi.

Altfel spus, trebuie să faci dintr-un subiect tabu, un lucru obișnuit. Iar fanteziile sunt prilejul perfect.

Cum le pui în parctică? Păi, pentru început, prin jocuri erotice sau scenarii role play.

Idei de jocuri erotice: scenarii role play pe care să le încercați

Ține minte. Totul se întâmplă între tine și ea. Scopul jocurilor sexuale este să vă relaxați și să vă excitați în moduri în care nu ați mai făcut-o până acum.

Momentan, totul e în imaginația voastră, așa că uită de gelozie. Scoate-ți din minte ideile preconcepute de genul eu nu fac așa ceva, sau așa ceva nu se face cu femeia iubită. Nu e ca și cum o să puneți în aplicare pe bune. O puteți face, dar doar atunci când sunteți cu adevărat pregătiți. Nu de alta, dar să nu riscați să stricați totul.

De asta și există scenariile role play. Să simulezi jocuri sexuale pe care nu le-ai putea face (deși îți dorești) în realitate – cel puțin, nu încă.

Sex online și masturbare reciprocă

E super fain să o vezi cum se atinge în fața ta. Să vă priviți în timp ce vă masturbați.

La început, dacă vă rușinați ca doi fraieri unul de altul, puteți să o faceți la telefon, sau online.

Sexul la telefon sau, mai nou, prin conferință, nu e ceva de azi de ieri. De fapt, reprezintă baza de funcționare a relațiilor la distanță.

Testează jocul erotic de-a masturbarea reciprocă și o să vezi că îți va da toată viața peste cap.

Masajul erotic

Îi place masajul. Pe umeri, pe gât, pe spate. Folosește asta în avantajul tău.

Cumpără un ulei de masaj, leag-o la ochi și fă-ți de cap. Poți lua rolul unui masseur necunoscut care merge prea departe.

Nu te grăbi să ajungi la sex. Oferă-i masajul promis. Pregătește-i corpul pentru ce va urma. Șoptește-i la ureche ce urmează să îi faci. Ce ai vrea să îți facă. Croiește-ți drum către sânii ei. Masează-i fundul, zonele sensibile. Observă ce reacții are. Nu insista prea mult într-un loc. Vrei să acumuleze tensiune sexuală cât mai multă. Și să explodeze la final.

Secretara

Hai că-i o fantezie super comună. Că e secretara, bona sau profesoara sexi, chiar nu mai contează.

Pune în scenă jocul erotic și sfătuiește-o să-și intre în personaj cât mai bine. Cumpără recuzite vestimentare (chiar și lenjerie comestibilă), încearcă să faci totul cât mai real.       

Livratorul

Dacă tu te bucuri de secretară, este timpul ca și ea să beneficieze de tratamentul similar. Băiatul cu pizza, șeful nemulțumit, grădinarul sau instalatorul care arată dubios de bine pentru meseria lui; toți sunt numai buni pentru ce ai tu nevoie.

E timpul ca tu să îți interpretezi rolul cât mai bine. Hai că nu-i așa greu cu actoria.

Un necunoscut..

Sexul cu un necunoscut poate fi pentru ea wow.  Serios. Hai să nu-mi spui că ești gelos. Amintește-ți, e doar o fantezie.

Spune-i că face sex cu un necunoscut în timp ce tu o privești. Că e agățată la bar fix în fața ta.

Roata e rotundă, așa că și tu poți, la fel de bine, să o faci cu o necunoscută în timp ce ea știe asta.

Cu cât e mai tabu și mai interzis cu atât va fi scenariul mai excitant. O să simțiți că vă pierdeți mințile. În plăcere, desigur.                                        

În văzul tuturor

Sexul în natură, pericolul de a intra cineva peste tine când dai la ea plin de energie e super excitant.

Din nou, e sentimentul de așa ceva nu e normal. Sexul periculos și interzis e și sexul intens.

O altă idee de scenariu role play e masturbarea în fața cuiva. Sau, să te uiți la alții cum o fac. Ori, sexul în mașină, parc, la geam, pe balcon sau pe plajă. Hai că ai o mulțime de idei cu care să te joci în dormitor.

Sexul în 3

Cândva tabu, sexul în 3 a devenit din ce în ce mai uzual. Nu neapărat că se întâmplă (dar da, chiar e mai des decât ai crede), doar că nu mai e privit cu reticență nici de ea și nici de el.

Că e cu două femei sau cu doi bărbați, chiar nu contează. Orice vă face să vă excitați.

Nu uita să folosești jucării sexuale pentru a face totul cât mai real.

Schimbul, sau wife swapping

Acum sexul cu un necunoscut devine mai nebunesc. Scenariul role play în care schimbi nevasta cu un altul poate fi excitant atât pentru ea, cât și pentru tine. Practic, o faceți simultan cu un necunoscut.

Din nou, vibratorul, dildoul și orice altă jucărie sexuală va face totul să pară real.

Prima dată

Prima dată pentru ea sau prima dată pentru tine. Îți mai aduci aminte cum a fost? Prin ce senzații ai trecut?

Încearcă să recreezi situația alături de ea. Sau, să zici că tu, din poziția experimentatului, o faci cu una virgină. Sau ea, experta, îi arată unui băiat cum stă treaba cu plăcerea. Gelozia e aici un stimulent sexual super intens.

Hai că ți-am dat câteva idei. Mai am multe în cap, dar nu aș vrea să dau chiar totul din casă. Mai păstrez și pentru alte articole.

Ah, încă o chestie. Eu, când mă joc cu nevastă-mea și testăm tot felul de scenarii erotice de tip role play, folosesc pastile sau stimulente pentru potență.

De ce vreau să iau pastile pentru potență? Păi pentru a putea f**e atât cât vreau eu. Să îmi dau drumul când trebuie și să mă pot bucura de experiență cât mai mult. Chiar nu vreau să mă excit super repede și să termin înainte de a pune în practică tot jocul nostru erotic. Plus, îi pot oferi ei câte orgasme vreau. Cu cât mai multe, cu atât mai bine.

4 comentarii la „Scenariile role play care îți vor schimba viața”

  1. Super tare ca barbati vrem mereu cu doua femei și eu aștept un cadou pervesiuni sexuale toți au citesc din umbra vad la alți doresc dar niciodată nu își exprima dorința doar asculta și se gândesc, bine zici fără pervesiuni intervine monotonie între parteneri faceți ce va doriți ce simțiți cu femeia și o sa va iubiți mai tare n-am nimic cu cei care vor experimente între barbati dar tot pizdele sunt mai excitante și perverse faceți tot ce vreți sa o sa va iubiți și mai mult 😘

    Răspunde
  2. Bun acest subiect,păcat că alte cupluri sunt limitate,nu vor scenarii. Eu cu sotia am făcut multe scenarii,dar cel mai mult mi-a plăcut „Curva de bordel „Eu în living beam ceva,sotia s a dus în altă camera sa îmbrăcat în ceva se xi din dantela cu portjartier și ciorapi de plasa machiaj de curva,a venit a defilat prin fața mea de vreo trei ori și am invitat o să ia loc,I am servit și ei un pahar,I am făcut complimente mângâieri,săruturi și am întrebat o dacă e liberă în seara asta,mi-a zis că nu are clienți. Am golit paharele și m a invitat în dormitor,am intrebat-o cât mă costă toată noaptea,pentru tine o suta,a urmat un futai pe cinste cu de toate plus că o tratam că pe o tarfa. Este foarte excitant,încercați!

    Răspunde

Lasă un comentariu