page title icon Idei inedite pentru petreceri de burlăcie

Amicul tău și-a găsit jumătatea? Se însoară frate-tu sau cel pe care-l consideri frate din altă mamă? E musai să faci ceva. De regulă petrecerea burlacilor e organizată de prieteni, iar azi îți voi da câteva idei inedite pentru petreceri de burlăcie.

Zic „inedite” pentru că nu voi merge pe clasica idee „hai să mergem să bem”. Poate ai văzut filmele Hangover și te-ai inspirat de acolo, însă rămâne doar un vis american, acela de a te îmbăta în Las Vegas și a fura tigrul lui Mike Tyson. La noi, variantele de distracție sunt altele, însă uneori trebuie să fii creativ când vine vorba de petrecerea burlacilor pentru un amic care se însoară.

Când și cum se organizează petrecerea burlacilor?

Petrecerea este centrată în jurul mirelui și se organizează, de regulă, de prietenii lui. Nu e obligatoriu să fie făcută de cavalerii de onoare, ci de unul sau mai mulți prieteni cu inițiativă. Nici nu consider că e tradiție să se ia cadou, doar singura chestie e că mirele nu plătește – consumația lui se împarte la ceilalți. Și e cel mai sincer așa, el e unul, e prins cu organizarea nunții și are multe cheltuieli pe cap, ar fi aiurea să fie nevoit să facă cinste prietenilor care îl scot pe el în oraș.

Petrecerea se poate organiza cu câteva zile sau chiar 1-2 luni înainte de nuntă. Cele mai mișto idei de petrecerea burlacilor vin spontan, atunci când mirele este „furat” de prieteni și dus undeva, la munte sau la mare. Totuși, e mai greu să faci asta, mai ales dacă n-are concediu sau are planificate întâlniri cu furnizori pentru nuntă. Din punctul meu de vedere, treaba asta se poate face cu cel puțin o lună înainte de nuntă. Altfel, dacă e prea aproape, poate băiatul nu mai are timp. Oricum, indiferent când v-ați decis să o faceți lată, iată câteva idei.

Idei pentru petrecerea burlacilor

Din bar în bar

Asta e cea mai comodă variantă, dar nu așa confortabilă ca ideea de a merge într-un singur loc și a sta acolo toată seara. E clar că dacă sunteți mai mult de 5 poate ar merge să faceți rezervare și oricum asta vă recomand – să începeți cu un bar care vă place, să începeți seara cu „o bere”. De acolo, restul e istorie. Eu am fost la petreceri ale burlacilor care au început așa, apoi cred că am văzut toate barurile din centrul Bucureștiului și am băut câte un shot sau o bere în fiecare.

Ieși cu câte un prieten pe rând

Pentru asta ai nevoie de timp, dar și de un grup restrâns de prieteni apropiați. Căci poate cu fiecare te leagă o amintire, așa că o poți retrăi, ca burlac, așa cum o făceai când erați tineri. De exemplu, daci ai un amic cu care vă jucați pe calculator în rețea, poți organiza o seară așa cu el. Dacă ai un amic cu care ieșeai pur și simplu la bere, invită-l. Poate alt amic de-al tău era genul care prefera să meargă la SPA – cine sunt eu să vă comentez gusturile? Treaba e că poți să te împarți, dacă ai un număr de apropiați pe care-i numeri pe degete, mai ales dacă ți-e greu să-i strângi pe toți într-o seară. Bine, asta în cazul în care tu ești mirele și îți organizezi propria petrecere a burlacilor.

Escapadă la munte sau la mare

Ce-ai zice de o aventură cu băieții de cel puțin 1-2 nopți? Chiar dacă varianta asta e cea mai dificil de acceptat de către viitoarea mireasă, până la urmă poate are și ea nevoie de ceva libertate înainte, să petreacă cu fetele. Așa că fă un grup pe Facebook cu băieții sau ieșiți la bere să planificați escapada. Mirele nu trebuie să știe prea multe, doar durata excursiei și ce haine are nevoie. În rest, surpriză! Alegeți voi un loc, faceți rezervarea de cazare și apoi distrați-vă! Eu am fost de exemplu la o burlăcie în Târgu-Mureș, oraș ales întâmplător dintr-o listă. Am pus într-o pălărie mai multe orașe și ăsta a picat. Îți dai seama că pe drum a început party-ul, cred că în afară de șoferi, toți am ajuns acolo beți. Apoi, timp de trei zile, am cunoscut fiecare club, am făcut baie ziua la ștrand și chiar am fost la grădina zoologică. A fost haos dar a meritat. Pe de altă parte, am fost și la o burlăcie în Vamă. Din nou, mare mare paranghelie!

Închiriați o cabană

Timp de o noapte, puteți sta la o cabană unde să faceți un chef ca pe vremuri. Doar că fără fete. Faceți un grătar sau ceaun, stați la povești, ascultați ce muzică vreți și dansați hore sau ce vă mai place vouă. Asigurați-vă că mirele bea suficient cât să se simtă bine și că e la curent cu mesajele de genul „ești bine, iubi” ce i le dă nevasta.

Ca alternativă la ideea asta mai ține și aia cu cortul la munte sau la iarbă verde. Undeva, departe de civilizație, unde vă puteți manifesta așa cum simțiți voi. Dacă aveți și vreun amic care cântă la chitară, prinde bine la un foc de tabără.

City break

Băi, sincer, n-am avut ocazia, dar mi-ar plăcea. Deși nevasta ar fi puțin îngrozită de ideea de a pleca, cu avionul și gașca de nebuni, în altă țară. E clar că treaba asta trebuie bine planificată înainte și una din cele mai atractive destinații ale băieților burlaci este Amsterdam, nu mă întreba de ce. Dar și Ibiza mai e mișto. Sunt multe orașe din Europa, chiar și din Ungaria sau Muntenegru, care ar putea găzdui niște burlaci în căutare de distracție. Așa că, profitați de ocazie și scoateți mirele în lume. Țineți minte: ce se-ntâmplă la Roma, rămâne la Roma!

Acasă la cineva?

Ca alternativă la ieșeala în club, merge și o burlăcie acasă la un amic care stă la curte sau care are o casă la țară. Undeva unde puteți face grătare sau sta până dimineața cu muzica blană fără să vi se urce vecinii în cap. Asta e cea mai accesibilă variantă pentru prezența unei stripteuze – asta dacă nu cumva ieșiți în club și mergeți și la striptease sau masaj erotic, ceea ce se întâmplă fără să știe viitoarea mireasă. Dar, hei, ca să nu riscați ceva, mai bine nu, zic eu. O seară cu băieții petrecută în tihnă, fără riscul de a face rău mirelui, poate fi totuși o variantă mai sigură, deși n-aș pune-o pe lista de idei inedite de petrecere a burlacilor.

Sper să-ți fie cu folos! Distrează-te, fie că ești deja însurat dar faci petrecerea burlacilor pentru altcineva, fie că tu ești mirele și organizatorul. Spor la petrecere!

Lasă un comentariu