page title icon Herbal V sau Pro V. Am citit păreri pe net și nu știu ce să aleg

Uneori, stau și mă gândesc că piața asta de produse pentru potență e dominată de chinezi. Mai sunt și nemți pe felie, austrieci și chiar americani, însă chinezii cred că dețin majoritatea. În esență, Herbal V sau Pro V, pastile de la același producător, au făcut furori prin România.

E suficientă o literă, „V”, ca să-ți dai seama că e vorba de același producător. Ceea ce nu știe multă lume este numele său: SICHUAN WEILONG PHARMACEUTICAL CO. LTD, CHINA. Ei mai au și alte produse pentru potență care se găsesc în România, precum capsulele X-Pil, despre care vom vorbi în alte articole.

Ce mă interesează pe mine este să facem o comparație, cu beneficiile pastilelor Herbal V vs Pro V și să vedem care-i mai bun, într-un final. Plus că am și un top pentru tine spre sfârșit de articol, cu cele mai bune pastile pentru potență. Vrei să știi care dintre ele se află acolo? Ei bine, mai avem puțin de parcurs.

Herbal V sau Pro V – diferențe, asemănări în administrare

Avem de-a face cu două produse de la același producător, ambele care „pretind” că sunt din ingrediente naturale. Mai ales Herbal V, din denumire rezultă că are în compoziție un mix de ierburi și plante medicinale.

Ambele produse sunt suplimente pentru bărbații care vor mai mult de la viața lor sexuală. Și eu am avut probleme, de-asta am căutat soluții așa că le-am încercat pe fiecare. Mai încolo o să-ți vorbesc și despre experiența mea cu Herbal V vs Pro V.

Între timp, iată ce ne interesează:

 • administrarea se face pe cale orală, cu lichid cald, preferabil ceai, pentru o asimilare mai bună în organism.
 • Pe prospect scrie la ambele că se iau cu 30 de minute înainte de sex. Însă, Herbal V are un efect întârziat în comparație cu Pro V, în sensul că simți erecția mai tare abia după cel puțin o oră de la administrare. Pe când, cu Pro V, reușești chiar în 20 de minute, dar și dacă ai ghinion, cam în 40-45.
 • Ambele pastile trebuie luate pe stomacul gol, sau să zicem că la 2 ore de la ultima masă. După ce ai luat pastila, trebuie să mai stai vreo 2 ore înainte să mănânci. Din start, cel puțin 4 ore trebuie să stai nemâncat. Știu că te gândești acum „cine are nevoie de mâncare când are o p***ă în fața lui”? Însă răspunsul meu este: „și ce faci dacă ai respectat prospectul și s-a răzgândit partenera? Fie că faci, nu faci sex, trebuie să respecți indicațiile”.
 • Se recomandă să nu iei mai mult de o capsulă la 3 zile. Valabil pentru amândouă.

Citește aici mai multe despre prospectul Herbal V și aici mai mult despre prospect Pro V.

Efecte comparate Herbal V vs Pro V

Citind mai departe prospectul, găsești lista de efecte sau beneficii ale fiecărui produs și este incredibil cât de mult seamănă:

Beneficii Herbal VBeneficii Pro V
efect rapid în doar 30 de minute,
crește cantitatea de spermă,
îmbunătățește circulația sângelui,
previne ejacularea precoce și astfel crește durata actului sexual,
erecțiile sunt mai ferme și penisul se mărește la capacitatea maximă,
mărește potența pentru cei de vârsta a treia.
efect rapid în doar 30 de minute,
crește cantitatea de spermă,
menține o stare de semierecție timp de 3 zile,
mărește penisul până la dimensiunea maximă,
previne ejacularea precoce și astfel crește durata actului sexual,
mărește potența pentru cei de vârsta a treia.

După cum vezi, asemănările sunt acolo, diferă puțin ordinea cuvintelor. Și atunci stai și te întrebi: de fapt au fix aceleași ingrediente? Hai să comparăm și asta.

Ingrediente Herbal V vs ingrediente Pro V

Hai să vedem listele.

Ingrediente Herbal VIngrediente Pro V
Fructe de Tribulus Terrestris
Rădăcini și părți aeriene de Panax Ginseng
Rădăcini de Rhodiola Rosea
Scoarță de Cortex cinnamon (scorțișoară)
Fructe de goji (Lycium Chinense)
Epidemium (iarba țapului) – părți aeriene
Fructe de Tribulus Terrestris
Rădăcini și părți aeriene de Panax Ginseng
Rădăcini de Rhodiola Rosea
Fructe de goji (Lycium Chinese)
Scoarță de Cinnamomum Cassia (scorțișoară)
Epidemium (iarba țapului) – părți aeriene

Observi vreo diferență? Căci eu nu. Poate puțin la scorțișoară. Dar, hei, uneori un vin fiert face minuni când ieși la o întâlnire pe timp de iarnă 🙂

Reacții adverse comparate între Herbal V și Pro V

Pe prospect scrie că nu sunt reacții adverse la niciunul din aceste produse, dacă respecți indicațiile. Ambele pastile mai sunt nerecomandate celor cu probleme cardiace, ceea ce mi se pare firesc. Uite, am scris aici despre cardiacii și sexul.

Eu am scris despre experiența mea în articolele reacții adverse Pro V și reacții adverse Herbal V. Concluzia este că nu au avut la mine efecte nedorite, în afară de faptul că mi-a fost foarte foame în zilele în care am luat aceste pastile.

Am experimentat și eu, recunosc, în sensul că am vrut să văd diferența între momentul când iau pastila mai aproape de masă respectiv când fac foamea. Și, într-adevăr, a avut efect mediocru atât Pro V cât și Herbal V, atunci când a fost la mai puțin de 2 ore de la ultima masă.

În plus, am mâncat după sex de câteva ori, doar nu puteam să dorm nemâncat, nu? Doar o mică gustare. Și am adormit mult mai bine, nu m-a afectat absolut deloc faptul că am mâncat la mai puțin de 2 ore de la administrarea pastilei. Probabil nu mi-am dat eu seama, dar a doua zi nu mai aveam erecții așa tari cum scria pe prospect.

La ambele produse zice că ai o semierecție timp de 3 zile. La mine, semierecția a fost doar în ziua în care am luat pastila. E valabil și la Pro V și la Herbal V. A fost cazul și când am mâncat după, și când nu am mâncat. Deci, ce să mai cred, am făcut oare eu ceva greșit?

Le-am testat pe amândouă. Iată ce am simțit

Acum, dacă mai ai răbdare cu mine, hai să vedem ce efect au avut la mine. Deja ți-am zis mai sus câteva lucruri.

Cu Pro V: i-am dat 3 / 5 stele. Asta înseamnă pentru mine o experiență mai bună decât una mediocră. Mi-a plăcut că am obținut erecția rapid, cam în 20 de minute, și că mi-a dat energie. Am ținut-o cât pentru două partide, fără să mi se blegească între ele. Nevastă-mea a fost mulțumită, dar eu am fost așa și așa. Nu am avut orgasm mai intens ca de obicei, iar cu întârzierea ejaculării a fost aproape ceva normal la mine, dar când mi-a venit, mi-a venit. Nu am avut cine știe ce control. Iată mai multe în articolul cu păreri Pro V.

Cu Herbal V: i-am dat 2,5 stele că nu înțeleg oricum de ce naiba efectul a venit mai târziu ca la Pro V. Adică la vreo 45 de minute după ce am luat pastila, am simțit ceva. A trebuit să prelungim preludiul și să nu ne grăbim absolut deloc. Aproape că am rămas fără salivă. Apoi, experiența mea a fost similară cu cea de la Pro V. Când mi-a venit să ejaculez, mi-a venit. Aproape am lăsat-o pe nevastă-mea nesatisfăcută. Citește aici mai multe păreri Herbal V.

Însă, o bulină neagră la ambele produse: chiar trebuie să faci foamea ca să te bucuri de efectul sporit. Altfel, experiența e mediocră.

Concluzia: Herbal V sau Pro V – cine câștigă?

Eu nu mă consider un tip pretențios. Sunt chiar modest și corect, zic eu. Fără modestie! Așa că nu voi acorda trofeul nici către Herbal V, nici către Pro V. Până la urmă, eu le-aș pune pe ambele pe piedestal.

Din punct de vedere al rating-ului, Pro V ar fi câștigător. Însă, eu cred că mai bine să nu îl declar, că poate m-a prins pe mine Herbal V în zile mai proaste atunci când a avut efect întârziat.

Am promis un top și mă țin de cuvânt. Intră să descoperi topul meu cu cele mai bune și sigure pastile pentru potență.

Dacă vei căuta în acest clasament Pro V sau Herbal V, o să ai o surpriză. Ce alegi de acolo, eu zic că poate fi considerat mai bun decât oricare dintre ele. Spor maxim!

2 comentarii la „Herbal V sau Pro V. Am citit păreri pe net și nu știu ce să aleg”

 1. Sal dane si eu am folosit pro v cat si herbal v mi sa parut putin mai bun herbal asta nici eu nu stiu de ce fiinca am citit atent pe prospect si au accelasi incrediente si acelasi gramaj totul e identic difera doar culoarea pastilei adica una e verde si cealalta e maro bine asta nu cred care vreo relevanta in rest totul identic acum intrebarea mea pt tine de ce oare herbal v costa 97lei iar pro v 72lei fiind practic identic tot la ele sper ca poate ai putea sa stii ce am intrebat ok sa ne auzim cu bine

  Răspunde
  • Salut, Claudiu! E un mister și pentru mine, cred că diferă cantitățile de ingrediente folosite în compoziție. Nu prea găsești asta pe net, poate direct pe prospectele lor, să vezi la mg la fiecare ingredient. Asta probabil face diferența și de culoare, sigur ceva diferențe tot sunt între ele. Și cred că procesul de fabricare e diferit, posibil costul de producție să difere. Însă, ca efecte, sunt cam tot pe acolo, recunosc. Te salut!

   Răspunde

Lasă un comentariu