page title icon Herbal V sau Pops: cea mai eficientă pastilă naturală

Ai găsit recenzii bune despre mai multe produse pentru potență masculină. Te-ai oprit la două: Herbal V sau Pops. Nu știi ce să alegi? Citește mai departe.

Eu am luat Herbal V, am scris aici despre păreri Herbal V. Căutam ceva mai bun decât Maraton Forte, Tianli și Natural Potent. Aceste produse nu m-au satisfăcut și atunci am vrut ceva mai sigur. Despre Herbal V găsisem recenzii bune, iar „cumințenia” promovării sale m-a convins să îl cumpăr, spre deosebire de fratele său, Pro V, care se vinde mai agresiv. Bine, l-am luat și pe acela ulterior și iată aici și păreri cu Pro V.

Însă, despre Herbal V vorbim aici. Și apoi o să ajungem și la Pops, căci scopul articolului este să te ajute să alegi mai ușor între Herbal V sau Pops, suplimentul care ți se potrivește. La final, am și un link pentru tine – topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență. O să afli de acolo ce loc în top ocupă Herbal V și Pops.

Herbal V sau Pops: experiența mea cu fiecare supliment

Efecte Herbal V asupra mea

prospect herbal v

Pe prospectul Herbal V am găsit informații promițătoare. Scrie că are ingrediente naturale, că se ia cu 30 de minute înainte de sex și efectul său poate dura până la 3 zile.

Asta-nseamnă o stare de semi-erecție a penisului, care se poate trezi oricând, la nevoie. Așadar, adio să-ți moară în timpul sexului, să ți se blegească la intrare sau să îți dai drumul necontrolat. Astea au fost așteptările pe care mi le-a promis produsul.

În plus, faptul că este contraindicat să iei mai mult de o pastilă la 3 zile înseamnă că are concentrație mare. Asta e impresia ce mi-a dat-o.

Bun, zis și făcut. Am luat Herbal V pe stomacul gol (că așa scrie pe prospect) și am zis s-o iau pe nevastă la o tură. Era dimineață și oricum atunci am cea mai tare erecție și fără să iau pastile. Pentru ea, era nimic neobișnuit, dar apoi mi-a confirmat că mă simte mai tare ca de obicei. Penisul cu un flux de sânge mai mare în el se simte mai ferm, mai lung și mai gros. Mi-a spus că îi ajungeam până în capătul vaginului și am reușit să-i ofer un super orgasm.

Ce nu știa ea, însă, era că eu îmi dădusem drumul în prezervativ, chiar înainte de orgasmul ei. Am ascuns-o, căci nu și-a dat seama, însă erecția m-a ținut câteva minute bune și după ejaculare. Totuși, eu zic că n-a fost combinație. Apoi a doua oară a fost sex obișnuit, scăzuse erecția din intensitate și am revenit la a fi vechiul Dan Juan, de care știa.

Efectele Pops asupra mea

Cu Pops a fost altă poveste. Căutam altceva, un înlocuitor și de la Pro V, fratele Herbal V pe care îl luasem ulterior dar nu m-a convins. Până la Pops am mai trecut prin Erecta, care a fost dezamăgire totală. Citește aici păreri Erecta. Apoi am consumat alt produs care se numește Ultra Potent. A fost ceva mai bine, dar pe partea de erecție, nu și control al ejaculării. Vezi aici păreri Ultra Potent.

Totuși, când am ajuns la Pops, treaba a stat altfel. Nu am mai fost stresat de un plan înainte să-l iau. Nu zicea că trebuie pe stomacul gol, ci preferabil cam la o oră de la ultima masă sau chiar mai mult. Asta cumva era clar, niciodată nu fac sex cu stomacul plin. Și nu mi-a afectat ritmul normal de viață.

Sexul a fost peste așteptări. După dezamăgirile cu alte produse de la care aveam așteptări mari, chiar am luat Pops fără pic de așteptări. Nu mă mai iau după mesajele de marketing, și se pare că nici după recenzii nu mai pot să mă iau. M-am luat după… instinct. Și nu m-a înșelat.

Citește aici păreri Pops ca să afli ce efect a avut asupra mea. Era ziua neveste-mii și știam că urma o noapte lungă. Preludiul a durat 30 de minute, căci nu mai puteam sta cu erecția aia tare fără să fac nimic. Am sărit pe ea, la propriu, și m-a primit cu tot trupul. A fost nebunie, mai ales că parcă mă simțeam mai relaxat față de forțele proprii.

De regulă în 5 minute, prima rundă la mine se oprea. M-a ținut aproape 20 până să-mi dau drumul dar am vrut-o. Creierul îmi transmitea impulsuri că ai dus-o prea departe, nevasta avusese deja orgasm și aștepta și de la mine, fiind obișnuită că prima tură e mai scurtă. Așa că, mi-am setat să ejaculez după 15-20 de minute.

Erecția rezistă!

A doua tură, cam 45 de minute am făcut sex continuu. A fost o experiență reușită, ținând cont că nici eu, nici ea nu ne așteptam să rezist atât. La final, erecția scăzuse dar tot mă simțeam capabil de încă o rundă. Nu-i nimic, am făcut-o a doua zi. Libidoul era tot acolo, sus.

Ingrediente Herbal V sau Pops comparate

Frate, sunt total diferite aceste două produse. Herbal V are ingredientele clasice pe care le întâlnești în pastilele de potență, un mix de plante. Pops, pe de altă parte, are concentrație mai mare și un număr mai mic de ingrediente. Cum vine asta?

Ingrediente Herbal V:

 • Epimedium brevicornum
 • Tribulus terrestris
 • Panax ginseng
 • Rhodiola rosea
 • Lycium chinese
 • Cortex Cinnamomi

Ingrediente Pops:

 • Ginseng
 • Palmier pitic
 • Tribulus Terrestris
 • Ghimbir

Mulți ar spune că au mai luat separat plantele astea sau le-au găsit în alte produse, și nu au avut efect. Sfatul meu este, dacă nu crezi, să le încerci în combinația asta. Nu pot să garantez pentru tine, ci doar să-ți zic că la mine și-au atins scopul.

Alte comparații cu Herbal V sau Pops

Ai văzut că mie-mi place să scriu articole detaliate, recenzii la produsele de potență ce le încerc. Așa că am mai făcut comparații între Herbal V sau Pops cu alte produse și iată-le aici:

Este Pops înlocuitor Herbal V?

Da, pentru mine este. Dintre Herbal V sau Pops, eu aș alege pastilele Pops oricând. Poți să-mi zici că sunt subiectiv sau că am fost plătit să fac reclamă. Nici una, nici altă.

Nu mă crezi? Întreabă-o pe nevastă-mea. Poate au fost împrejurimile favorabile pentru sex, căci am făcut-o seara, de ziua ei, când luasem Pops. Poate că Herbal V fusese luat dimineața pe stomacul gol și atunci cine știe cum m-am trezit și e greu să compar.

Articolele astea ce le-am scris vin după ce am luat mai multe capsule de Herbal V sau Pops. De-asta am ajuns să fac comparația. Până la urmă, oricum decizia rămâne la tine.

Am inclus Herbal V și Pops în topul meu cu cele mai bune pastile potență. Intră acolo să vezi pe ce loc e fiecare. Probabil te-ai prins că Pops e mai în față.

2 comentarii la „Herbal V sau Pops: cea mai eficientă pastilă naturală”

 1. Sal din câte am încercat natural potent 12 fiole niciodată nu am dat greș. Am avut emoții la început dar după puțin preludiu își face efectul

  Răspunde

Lasă un comentariu